Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

ast3riCS 19-07-07 16:22

Re: Conducere fara permis

Nu cred ca politia opreste mashinile de scoala, cel putin la mine in orash nu, conduc de ani buni de zile cu tatamiu in dreapta el fiind instructor. Eu nu am vazut niciodata o mashina de scoala oprita de garda....

StefanVVTi 19-07-07 18:07

Quote:

Originally Posted by ast3riCS (Post 1005467)
Nu cred ca politia opreste mashinile de scoala, cel putin la mine in orash nu, conduc de ani buni de zile cu tatamiu in dreapta el fiind instructor. Eu nu am vazut niciodata o mashina de scoala oprita de garda....

Bine zis! Depinde de oras...de exemplu in Craiova s-a stabilit un perimetru(centrul) in care masinile de scoala nu au voie...chiar daca fara "elev" , am vazut masini de scoala oprite, crezand ca erau copii la volan:o

skat 20-07-07 08:58

mi se pare ca poti sa conduci pe orcie drum nepublic fara permis :D

scorpio GL 20-07-07 11:14

corect!!!!!

crissu 08-08-07 14:45

imi spune si mie cineva unde se afla un poligon in bucuresti?:sad: mersi!

Soryn_No2 08-08-07 23:41

hai ca a fost tare faza cu datele unui prieten, dar pun si eu acum o intrebare...daca prietenul ala e cu el in masina, ce mai face atunci?

Soryn_No2 08-08-07 23:57

cam asa e bai 19 tdi, cum zice stefan vvti, ce draq, ai stat atat 17 ani si ceva fara sa conduci pe drumuri publice si nu poti sa mai stai 1 an, ca 2 lunidureaza scoala, cam asa.Ai grija, atat iti zic, din ambitia ta faci rau la 3 persoane, fara sa stii, tie, colegei si tatalui ei. Atat iti zic, restul depinde de tine

Sasha_z 09-08-07 00:08

Quote:

Originally Posted by ast3riCS (Post 1005467)

ba kiar opreste .....si ink cum...mai ales dk ai 80 ...intr`o zona cu restrictie de 40 ....:twisted::twisted::twisted:

sebaaa 09-08-07 00:54

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1037292)
ba kiar opreste .....si ink cum...mai ales dk ai 80 ...intr`o zona cu restrictie de 40 ....:twisted::twisted::twisted:

si ce iti face? iti ia carnetu? =)) iti da puncte?:))
stiam eu ca esti periculoasa asa..dar nici chiar in halu asta

Sasha_z 09-08-07 00:59

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 1037371)
si ce iti face? iti ia carnetu? =)) iti da puncte?:))
stiam eu ca esti periculoasa asa..dar nici chiar in halu asta

thuamneee ce oameni......whatever....voi sunteti atotstiutorii....ma scuza`ti k m`am bagat in seama cu voi...sunteti prea tari pt mine.....nu`mi plac impresii , figuri si alte alea...asa k :lalala::lalala::lalala:.:lalala:..:wave:

sebaaa 09-08-07 01:21

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1037383)
thuamneee ce oameni......whatever....voi sunteti atotstiutorii....ma scuza`ti k m`am bagat in seama cu voi...sunteti prea tari pt mine.....nu`mi plac impresii , figuri si alte alea...asa k :lalala::lalala::lalala:.:lalala:..:wave:

acuma tu imi spui mie k am eu figuri sau ce?
din contra ..mie mi s-a parut k ai tu figuri pe aici si tocmai d-aia
post-ul meu era 85% caterinca..dar vad ca te-ai atacat grav..

Sasha_z 09-08-07 01:22

stai klm k imi mai spun niste persoane de 20 d min d p forum k nu stiu de gluma...nu`i nik nou pt mine ;)

ameer 10-08-07 19:16

Quote:

Originally Posted by skat (Post 1006386)
mi se pare ca poti sa conduci pe orcie drum nepublic fara permis :D

Un drum nepublic inseamna un drum care se afla pe o propietate, adica ori ai o curte mare rau in care iti faci tu circuit ori maibine astepti pt permis. Alte drumuri inclusiv poligonul este considerat public si nu ai voie sa mergi pe el. Si nu sunt sigur nici cu drumurile care nu sunt publice

StefanVVTi 10-08-07 19:46

Quote:

Originally Posted by ameer (Post 1040101)
Un drum nepublic inseamna un drum care se afla pe o propietate, adica ori ai o curte mare rau in care iti faci tu circuit ori maibine astepti pt permis. Alte drumuri inclusiv poligonul este considerat public si nu ai voie sa mergi pe el. Si nu sunt sigur nici cu drumurile care nu sunt publice

Curs de Legislatie, pag. 9
I.2.5. DRUMURILE DE EXPLOATARE - nu sunt drumuri publice, deoarece nu sunt deschise circulatiei publice, fiind marcate la intrare cu inscriptii vizibile din care rezulta ca este interzisa circulatia publica. Aceste drumuri pot fi: forestiere, industriale, agricole, miniere, petroliere, etc.

Nu inteleg faza cu drumurile forestiere, dar asta zice legea...

ameer 10-08-07 20:23

Quote:

Originally Posted by StefanVVTi (Post 1040144)
Curs de Legislatie, pag. 9
I.2.5. DRUMURILE DE EXPLOATARE - nu sunt drumuri publice, deoarece nu sunt deschise circulatiei publice, fiind marcate la intrare cu inscriptii vizibile din care rezulta ca este interzisa circulatia publica. Aceste drumuri pot fi: forestiere, industriale, agricole, miniere, petroliere, etc.

Nu inteleg faza cu drumurile forestiere, dar asta zice legea...

Oricum recomandarea mea e sa nu va riscati ca e nasol... se lasa cu dosar penal si am senzatia ca se si impune o restrictie de genul 3 ani nu mai ai voie sa dai de permis. Inteleg entuziasmul adolscentilor dar fiti responsabili si nu va apucati sa conduceti fara a fi facut o pregatire in acest sens

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning