![]() |
Re: Discutii despre 1.4 Turbo
Quote:
|
Iar in legatura cu problema asta...??
"si alta problema, la reno cand ii dau cu a 1a si a 2a sare acu de boost pe la ~1.5, iar cand ii dau 3 si 4 face 0.9 cat am reglat-o. tin sa mentionez ca motorul este facut de Geo, decomprimat." |
parerea mea e sa iti iei un regulator de boost care sa stie sa dea afara tot ce este peste 0.9 (wastegate-ul din turbina nu e asa de precis, mai bine zis acel actuator s-ar putea sa dea rateuri si din cauza asta sa iti faca un spike asa de mare)
sfatul meu : nu lua chinezarii roz, mov, albastre sau alte bulshituri dastea |
Quote:
|
Salut. Am si eu o intrebare pentru cei avizati. Am un motor de GTT. Problema cea mai mare pe care o am acum este ca am gatul de lebada de plastic si imi scapa presiune pe sub el. Am rezolvat treaba provizoriu. Imi puteti spune de unde as putea face rost de o garnitura din aceea, adica tablita aceea cu O-ring pe ea? La un pret rezonabil? Va multumesc mult!
|
2 Attachment(s)
Pai tabla aia se poate face foarte usor, iar la o-ringul ala ce-i asa special?
|
in loc de o ringul ala mai bine faci o garnitura din camera de masina sau bicicleta exact cum este tabla din poza pe care ti a pus o Popasan...
|
Quote:
|
Cand aveam gatul de plastic foloseam garnitura de la busonul de umplere cu ulei de la oltcit,e practic un oring putin mai gros decat originalul...
|
problem...
cand imi merge motorul in relanti balbaie foarte tare, de parca as avea axa, si iese fum negru, daca opresc pompa de benzina, merge la fel o perioada apoi incepe sa se stabilizeze, merge rotund iar daca cuplez pompa iar incepe sa balbaie. am schimbat regulatorul si la fel... ??? |
Poate cuiul poanto nu mai e bun,sau a prins vreun gunoi ceva,sau plutitorul nu-si mai face treaba...
|
imi spune-ti si mie cum pot verifica daca scapa presiune pe undeva?pentru ca am impresia ca scapa din presiune si nu trage cum trebuie:Dms
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning