![]() |
Re: Grupul de useri: [BMW] (cereri de aderare)
Quote:
Quote:
Pustiu , da ce masina ai de vrei tu rankul de BMW? sau doar faptul ca esti intr-un club minune ai dreptul sa intri in acest usergrup? Numai din semnatura imi cam dau seama ce fel de tuning preferi tu. |
pustiu esti cu cine vrei tu , nu cu mine ... si daca te ducea un pic capatzana ... sa dai un search cu usernameul meu ... vedeai ca am un topic cu un bmw , un urs , dar care este inchis datorita inteligentei superioare a unor useri de pe aici ...
|
razvaneluu, din pacate colegii tai au si ei partea lor de dreptate.
activitatea ta pe sectiune, din ce vad, nu e tocmai cea mai stralucita. daca ar fi sa ma intrebi pe mine ar trebui sa ne faci mai multe vizite pe aici, sa iti aduci contributia, cum crezi tu ca e mai bine, si sa mai revii asupra cererii peste ceva timp, ca nu e nicio suparare. |
Quote:
Da am vazut , nici nu ma mir ca e inchis la ce am vazut acolo , doar pentru ca ai un bmw nu inseamna ca automat meriti acel rank :), asta e forum de pasionati , nu de teribilisti sau altceva, ba vroiai sa tai arcurile [ asta inseamna modificare la tine nu? ] , ba sa il vinzi , acum intradevar rankul de bmw inseamna ceva , pentru ca il au doar cei care intradevar si-au modificat masina sau chiar au cunostinte solide despre ele ;) fara suparare! Si pentru mine esti totusi un pusti , care are doar un bmw si ATAT , nimic mai mult :) |
Sa depasim momentul, mai bine, nu? :)
|
Quote:
|
ma pot atasa si eu grupului...stiu sa dau si un sfat despre cum se strange o piulita sau cum se completeaza apa in radiator :)))
Si am si topic,cu cazanul meu :) https://forum.4tuning.ro/644-masina-m...y/page-10.html |
nimeni, nimic? :)
sa stiti ca se poate si cu p.m.-uri :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Urmaresc tpicul lui , omul merita sa fie in grup :shock:
Masina aia are mai multe doatari decat a mea :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
merita cunosc majoritatea posturilor lui . |
Quote:
Moama ce "vechitura" ai tu acolo :d , felicitarile mele , asa ceva rar vezi pe strazi ! PS : chiar iti meriti rankul ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning