![]() |
Re: Dacia 1300 Alpine
Quote:
Quote:
|
Subtiate-n zona talerului ce traverseaza canalul chiulasei e ok.
Inseamna ca ala de a facut motorul a "stors" tot din el, pana-n cel mai mic detaliu. E pacat MARE ca nu-i pui 2 orizontale. |
credeti-ma , ca am vazut cum merge masina si chiar m-am carat cu ea si e Pericol. (totusi sa bati cu o dacie bmw e36 318 cabrio si bmw e46 316,motor 1.9 benzina e ceva )
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Totusi sa nu transformam topicul asta in altceva, masinile cu care m-am dat aveau amandoua peste 130 cp ( 1.8 benzina si 1.9 dizel) le stiu masinile de ceva timp deci nu vb prostii. O sa merg saptamana viitoare in timisoara cu masina si incerc sa trec pe la un atelier cu dyno sa fac un test ( chiar si eu sunt curios de puterea motorului)
Azi am montat rotile de vara si am facut rapid o poza :) mai fac eu altele dupa ce spal masina. |
In primu rand te felicit pentru motor , daca zici ca rupe norma astept o filmare.
Dau foarte bine jantele pe masina ;) Bafta si la cat mai multe modificari la dacie. |
Felicitari pentru masinuta!! Ai grija de ea.
|
Credca o vopsea este tot cei mai trebuie,jantele,motoru farurile,jos palaria ;) bafta
|
Quote:
|
Quote:
Sunt si eu curios sa vad testul dyno:lol: |
apreciez munca ta, e foarte ok, tema masinii mi se pare super marfa, jante bibelou, arcade care zici ca sunt facute pt ea, chiar si capota neagra vine ok:lol:e super ok tema masini si putin rust pe ici pe colo, sincer eu asa as lasa masina e super tare...parca PARCAAA as incerca si niste nituri ceva pe la arcadele alea sti unde bat mai mult ca sigur. ideea e sa nu iti bati capul sa faci masina de show ..asa cum e ea sa traga sa arate unic si e foarte ok.
|
Quote:
|
Estetic am incercat sa fac tema masinii alb-negru, farurile sunt cu negru, semnalele fata sunt negre, stopurile negre, capota neagra si restul tot alb. Am incercat si cu jante albe dar sunt foarte greu de intretinut mai ales cele de fata unde se depune praful de la placute asa ca am pus astea rosii. Urmatoarea "miscare" mai importanta la masina o sa fie o vopsea cam peste o luna si niste mici suduri la lonjeroane daca este nevoie.
Zilele astea lucrez la o aprindere gen golf2, sper sa mearga mai bine cu ea. |
daca tot vrei sa o vopsesti toata de ce nu o faci rat style?
cred ca ar da bine |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning