![]() |
Re: firme de tuning & stuff din sm
ok ! .
|
Salut baieti , is cam nou pe forum , de mult citesc vorbele voastre , sper ca scrii la topicu care trebe.
Am o masina Opel Astra G Caravan , am inceput sa-l tunez , partea de audio aproape gata inca 2 boxe si am terminat , m-ar interesa daca stiti cumva o firma sau pe cineva care poate sa-mi faca rost de leduri pentru bord , sau cineva care imi poate si schimba , am gasit deja o firma din bchuresti , dar ii tare dedeparte ii sa ma duc pana acolo , ei vind si leduri , deci normal pe leduri o pot cumpara , cine imi poate monta ledurile? Ca vreu sa fac sa fie bordu ca la Golf , alb cu rosu :) Mersi |
salut...nu ai tare nimerit threadul dar nu conteaza...esti binevenit si te asteptam la intalniri...bafta in toate si numai bine...
|
Re: Auto Hifi Studio Satu Mare + Xenon Center
4 Attachment(s)
Quote:
iar in legatura cu ''customs la sm''... abia acum incepe... update soon! |
Quote:
Trebuie desfacuta bordu si sa vedem ce ii da culoare bordului, folie sau poate plasticul care conduce lumina este colorata. Daca treci pe la noi o desfacem si dezvaluim secretul, si incercam sa gasim solutia cu care poti schimba culoarea luminii de la bord. lewy. |
Oricum ma duc pe la tine ca vreau sa-mi scimb boxele din usile din fata :)
Se poate pune si leduri , are becuri colorate , se poate monta si leduri sau scimbat becurila pe culoarea pe care imi place mie :) Sunt membru unui forum opel si am vorbit cu baieti de acolo , am vazut multe care deja sunt facute cu leduri sau numai cu becuri colorate si is foarte misto :) Pot sa si comand ledurile din buchurest pentru bord cu culori misto , dar eu nu ma pricep la bord sa-l demontez , de aia caut pe cineva sa ma ajute :) http://www.************/Zexstar-Tunin...f922b3ab09ad96 Aici puteti sa va uitati ca pana amu firma din buchuresti ce o facut , ii tare misto , daca nu era asa departa as mere pana acolo sa-mi faca dar asa n-are rost :) Dar din fericire le vind si ledurile pentru bord :) http://www.************/index.php?cat=3 |
Cel mai bun vopsitor
Cunosc multi vopsitori, am numere de telefon de la inca o gramada, dar inca nu am gasit ce vreau.
Car tuning (cultura modificarii masinii aftermarket) se refera si la vopsea. As vrea sa vad ceva interesant. Nu aerograf si desene. Doar o masina vopsita foarte bine. Deci? Ma poate ajuta careva? |
Re: Cel mai bun vopsitor
Quote:
;) cand ne prezinti masina?vezi k dupa pasti primesc ceva tobe de carbon la pret promo,asta in cazu in kre ink nu tiai pus toba :D |
Masina mea
Quote:
|
Re: Masina mea
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|