![]() |
Re: Discutii/Propuneri/Reclamatii - Concursuri
Moderatorii nu sunt si ei oameni?
Acestia fiind prietenii mei, au vazut ca particip la concurs, le-a placut fotografia, dupa multe "urari de bine" ca am stricat macheta:lol: au spus ca merit sa castig. Dat fiind ca e primul concurs sponsorizat de Autoart.Ro si organizat de mine si colegii mei, am vrut sa particip, cu speranta ca voi castiga. Mai intai de toate suntem colectionari si pasionati. Va invit domnilor sa organizati dumneavoastra un astfel de concurs si sa va vad daca nu o sa ziceti macar, as participa si eu, poate castig o macheta frumoasa. Este ultimul concurs organizat de mine la care voi participa, asa ca puteti sta linistiti de acum inainte, nu mai vine moderatorul rau sa fure voturile... . Multumesc lui Vlad pentru macheta castigata! O sa v-o arat! E ceva special :D:D |
Eu il felicit pe Vlad pentru initiativa, il invit sa recidiveze cu asemenea actiuni, am votat in concurs, nu am participat la el insa. Am de facut doua remarci personale:1. fotografia castigatoare este foarte slaba; 2. cum e posibil sa participe staff ul 4tuning la concursurile organizate in asociere cu 4tuning?
no offence partilor implicate. |
Quote:
Pe mine nu m-a interesat de la bun inceput,pentru ca premiul pus in joc nu avea nicio valoare pentru mine,dar la cate discutii s-au iscat pe marginea acestui subiect de la inceput,mi se pare incredibil rezultatul! Felicitari Aline pentru idee,intr-adevar foarte multe Lambo-uri si Ferrari isi dau "duhul" in acest fel,dar poza nu este spectaculoasa,ci doar ideea in sine!:-) |
Cam greu cei drept,dar mai bine acum decat niciodata!:D:D:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
nu era vb ca se face un concurs si acum, in mai ? Bineinteles cu juriu si reguli stricte de alegere a participantilor ..
|
Quote:
|
Saptamana viitoare va incepe un nou concurs. Mai multe detalii vor fi postate in curand.
|
Dupa parerea mea concursul iar a luat o intorsatura de ,,la misto''.Multi dintre cei ce au postat nici macar nu au machete,sunt niste jucarii de 2 lei la 1.43.Mai e un pic si vor aparea si la 1.87.Pai mi se pare o jignire la adresa tuturor colectionarilor ce baga bani grei in hobby-ul asta.Pacat ca iar am ajuns asa.In fine vroiam sa particip si eu,dar o sa ma gandesc mai serios:o:o
|
Pai e normal sa concureze toti cand vad ca-i un premiu.Era mai ok daca nu se punea pe prima pagina,dar asa ziceau ca suntem noi naspa si nasoli ca nu zicem nimic,in fine.
Cam aiurea rau pana acum numai mistouri is. Si parca era vorba ca TOATE trebuie sa fie aceiasi scara.Ca asa pun si eu de la 1:60 la 1:18 si spun ca devina-i perspectiva. |
Se intampla asta pentru ca pana acum nu a pus nimeni o poza "pro" ca sa vada si ceilalti colectiile impresionante ale colectionarilor impatimiti. E loc pentru toata lumea in aceelasi loc, si cei mai buni vor iesi in evidenta.
|
O singura chestie. In regulament se specifica:
"-Puteti participa cu machete auto/moto la scara 1/18 1/24 1/43 " Deja muti din cei inscrisi au pus machete de alte dimensiuni :) |
Evident, fotografiile care nu respecta regulamentul nu vor fi luate in calcul si nu vor fi postate in topicul unde se va vota.
|
Au aparut plapumariiii!!!!:peace:
|
M-am inscris.Din pacate nu e ceea ce imi doresc.Chiar m-am enervat din pacate.M-am tot plimbat prin casa sa gasesc un loc si tot nu am gasit.Am participat sa nu zic ca nu particip cu toate ca nu voi realiza nimic.Am intrat si eu in categoria plapumari.:sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning