![]() |
Re: A FUMA SAU A NU FUMA?Ce alegem?
Quote:
Cool?Am motivele mele pentru ca fumez,dar nu sa imi sporesc "activitatea sociala".Nu are nici cea mai mica legatura. Asa ca inceteaza cu aluziile astea. |
Quote:
Dragul meu :D traim intr-o tara libera(am vrea noi..) asa ca inceteaza sa imi cenzurezi opiniile !!! Daca te deranjeaza (opiniile liber exprimate ) aprinde-ti o tigara si trage cu nesat ! |
asta fac eu si ma amuz la ce scrieti pe aici :)
topicul cere sa spunem daca fumam sau nu fumam, nu sa incepem o cearta pe tema asta |
=)) Ce discutii aprinse.
Bunicu are 70 de ani si e tot asa, sare din pod, duce copaci in spate si sapa si dupa isi face din toata gradina o salata...si fumeaza de la 6 ani, a ajuns la 2 pachete pe zi combinate cu alcool si nu are nimic...totusi la 50 de ani a fost operat si i-au curatat stomacul. Cat despre bunicul de la oras care fumeaza de la 20 de ani...iarna sta in pat si i se ii urla pieptul ca un bass. Mie imi face placere ca sunt liber si ca nu-mi trebuie tigari, ca nu ma gandesc la ele, cred ca am spus tot cu asta. Cat despre argumente pro si contra, chiar si titlul topicului le cere. |
Quote:
Ce legatura au opiniile cu placerea mea de a fuma?Din nou,ma iei peste picior. |
Fiecare dintre noi are macar un viciu...Si majoritatea de aici de pe forum impartim unul mare:Masinile.Si ele sunt un drog:la serviciu-masina, la cumparaturi-masina,in oras-masina.daca gandim logic...asta e cea mai mare poluare,si sincer nu ma deranjeaza absolut deloc.In final toti murim fie de poluare,fie de altceva.Life's short! no offence!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning