Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   CLIO 172 TURBO (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/194956-clio-172-turbo.html)

WRT-SHARK 19-08-11 11:45

Re: CLIO 172 TURBO

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 4535208)
Salut , nu vreau sa fiu rau , dar daca povestea s-a intamplat pe la Mariott era vorba de mine , Clio aspirat.Din ce imi aduc eu aminte cand m-ai ajuns tu eu eram cu piciorul luat din gaz de foarte foarte mult timp.Fara suparare , daca vrei sa demonstrezi contrariul te astept la start cu cea mai mare placere si repet este vorba de un 2.0 16v aspirat.O zi buna !

Tu erai sigur, ca al tau e vai mama lui.

Santon 19-08-11 13:37

Hahahah, mica-i lumea...

Numai aspirat nu mi-a sunat mie motoru tau :). Si daca asa e sunt foarte curios ce alte modificari i-ai facut ?Cati cai are acum si ce greutate are masina ?
Scuzati pt offtopic. N-o sa se mai repete.

59AFA 19-08-11 14:50

Quote:

Originally Posted by Santon (Post 4535474)
Hahahah, mica-i lumea...

Numai aspirat nu mi-a sunat mie motoru tau :). Si daca asa e sunt foarte curios ce alte modificari i-ai facut ?Cati cai are acum si ce greutate are masina ?

Daca vrei poti sa arunci o privire , sa-mi arati si mie melcul :-P
Habar nu am ce modificari are si nici ce putere...am lasat masina pe la baietii astia pe la garaj si nu stiu ce i-au facut...consuma mult , in orice caz :lol::lol::lol:
Nu imi intelege gresit ironia , dar astea le vorbim la o bere , daca faci cinste !
Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 4535261)
Tu erai sigur, ca al tau e vai mama lui.

Apreciez sinceritatea , Cristi ! :lol::lol::lol::lol:

BAMBAKE 19-08-11 15:02

cred ca de acum(2011) in colo masina asta o sa fie senzatie pe la legale si nu numai. cele mai rapide masini din eu parca tot asa mici si tractiune fata sunt.

Cristi_XP 19-08-11 18:54

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 4535208)
Salut , nu vreau sa fiu rau , dar daca povestea s-a intamplat pe la Mariott era vorba de mine , Clio aspirat.Din ce imi aduc eu aminte cand m-ai ajuns tu eu eram cu piciorul luat din gaz de foarte foarte mult timp.Fara suparare , daca vrei sa demonstrezi contrariul te astept la start cu cea mai mare placere si repet este vorba de un 2.0 16v aspirat.O zi buna !

da tie ce ti s-a spart la masina de facea psssssss ?=))
Quote:

Originally Posted by Santon (Post 4535474)
Hahahah, mica-i lumea...

Numai aspirat nu mi-a sunat mie motoru tau :smile:. Si daca asa e sunt foarte curios ce alte modificari i-ai facut ?Cati cai are acum si ce greutate are masina ?

asa suna motoarele astea parca au turbo ,asa urat fac de te sperii cand te dai la ele .
Quote:

Originally Posted by BAMBAKE (Post 4535645)
cred ca de acum(2011) in colo masina asta o sa fie senzatie pe la legale si nu numai. cele mai rapide masini din eu parca tot asa mici si tractiune fata sunt.

mare lucru ma indoiesc ca o sa faca la legale ... sunt altele mult mai tari, nu stiu daca intra in top 5 la fwd

law53 20-08-11 22:05

esti la profi, de nu esti in top 5 fwd?

Cristi_XP 23-08-11 10:16

felicitari felix pentru timpul de la tulcea :)
hai la mai bine :))
https://www.youtube.com/watch?v=_LuNhvrlcI0

HoricutzWSR 23-08-11 14:51

CLIOSPORT!!!!! :)))) felicitari AFA! :D

59AFA 23-08-11 16:33

Quote:

Originally Posted by HoricutzWSR (Post 4542514)
CLIOSPORT!!!!! :)))) felicitari AFA! :D

Mersi , dar asta e topicul lui Felix...pe el trebuie sa il feliciti aici :))))

@Cristi : Nu stiu varule ce a auzit el in seara aia...:)))))) probabil il incinsese domnisoara din dreapta si in cazul asta se accepta astfel de greseli :)))))

HoricutzWSR 23-08-11 21:11

Felicitari si tie Felix, masina a mers nesperat de bine pt prima ei cursa legala :D

Balaurr 24-08-11 00:05

felicitari gogule,la mai mic

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning