Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

Mondeo 03-09-04 18:24

Re: suspensie

Quote:

Originally Posted by \"r_z_v\"
Felicitari pentru noua motorizare.
Eu am tot un Opel Astra (dar 1,6 8v).

Eram curios de unde ai facut rost de motor, cutie, frane etc. Ai pe cineva prin C-ta la dezmembrari, sau ti le-a adus de pe afara de undeva? Te intreb pentru ca si eu sunt interesat in viitorul apropiat sa fac o schimbare de motorizare.
Cu actele (RAR) ai rezolvat?

Si inca o intrebare: cat te costa suspensia ?

Numai bine.

x ray sunt din craiova shi doar ce am fost la legale cu o saptamana in urma am o astra 1.6 care trage binishor dar vreau mai mult, ma intereseaza partea legala a skimbarii motorului shi kiar daca nu imediat in maxim 3 luni vreau mot de 2000 16v eventual pastrarea celui veki :P

SpeedeR 03-09-04 19:16

:tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap :tenisclap

super tare ce ai facut!!!! sa fie ca aceasta masinuta sa dea fum la kat mai multe rivale si sa manance soselele pe paine...

cea mai marfa masina!!! asa si trebuie sa fie,dupa cat ai muncit la ea...

Corse 03-09-04 22:30

:yes: :yes: frumos a iesit masina. felicitari x-ray, a iesit super faina. sa te bucuri de ea, ai grija la gropi, si la cersetorii de la semafor care zgarie masinile cu cuiul :wink:

Mondeo 04-09-04 08:18

felicitari pentru tuning, xray trimitemi pls info referitoare la skimbarea motorului in certificatul de inmatriculare shi trecerea mashini prin rar, de tuningul exterior avem in orash baietii ok deci nu -i problema

Gabi_323i 04-09-04 10:35

super frumoasa masina :shock: :shock:
sa ai grija de ea :P

alcatel 05-09-04 00:46

3 Attachment(s)
frumusica masina,mai ales ca ai facut-o singur am doar o singura intrebare:
te-ai inspirat cumva din poza asta?

X-Ray-Eyes 05-09-04 17:14

LoooooL !

Nu , Nu m-am inspirat din poza asta !
Tot ce am facut a fost \" procesat \" de imaginatia mea .
Vectra asta e cam barbar facuta ...

Acum sunt in Timisoara ...

:peace:

coxanelu 05-09-04 18:38

nu e mondeo \"penultimu\"? :roll:

CataNOS 05-09-04 18:45

ba da

catalin rs4 05-09-04 21:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
LoooooL !

Nu , Nu m-am inspirat din poza asta !
Tot ce am facut a fost \" procesat \" de imaginatia mea .
Vectra asta e cam barbar facuta ...

Acum sunt in Timisoara ...

:peace:

ce faci in timisoara ray ??si cat mai ramai in timisoara??

X-Ray-Eyes 06-09-04 00:22

Scuze ...
Este mondeo ...
M-am uitat la faruri si am zis ca e vectra ... dar e mondeo dupa usi , plasticul de la usa din spate , si haion ...
Dar e comica masina .

Cata // Sunt cu un BMW 520 24v In-Line6 cu niste broblems la elecronica ... stau cateva zile si la intoarcere trec prin Craiova sa beu o bere sau un suc cu Gabi !

Da-mi un beep si te sun eu ...

catalin rs4 06-09-04 00:47

eu nu sunt in tara acuma marti sunt in timisoara..te sun daca mai esti inca in tm :lol:

mikey 07-09-04 02:03

X-ray, masina arata PUR SI SIMPLU DEMENTIAL!!!Da-mi voi sa te felicit si eu, orice cuvinte sunt de prisos, stiu ca tot ceea ce spun aici a mai fost spus de altii inaintea mea dar nu m-am putut abtine sa postez.Sa ai grija de ea si sa-ti aduca numai bucurii!!!

Al3xius 07-09-04 11:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Cata // Sunt cu un BMW 520 24v In-Line6 cu niste broblems la elecronica ... stau cateva zile si la intoarcere trec prin Craiova sa beu o bere sau un suc cu Gabi !

pfoaa ! pai daca treci prin craiova vin si eu cu Gabi si cu tine la suc ! :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 07-09-04 20:43

:shock: :shock: :shock: ce frumos este cand te vezi cat de mult se muncesc unii pentru masinutza lor.. un exemplu viu este X-RAY.. tot respectu pentru ceea ce ai facut.. tre sa ai multa rabdare.. si binentzeles o imaginatzie bogata.. ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2026 4Tuning