![]() |
Re: Cel mai penibil moment din viatza ta..
Quote:
|
De faza cu masina am si eu o amintire.Plec eu anu trecut cu masina la liceu(gasisem cheia de rezerva), parchez si intru la ore. Cand am terminat orele si sa plec si eu home cu o tipa.....ia masina de unde nu-i. Am ramas....:o :o .Cand am ajuns acasa si am vazut masina in parcare mi-am zis in gand k mai bine mergeam pe jos. Acasa ma astepta nesimtitul de tata care mi-a facut scandal k dc am luat masina... k avea nevoie de ea azi(eu il credeam plecat la munca). Dar faza penibila cu tipa: ti-a furat masina taticu?
|
LOL tare faza
Azı la masa la hotel . una tot nu termına sa-sı puna ın farfurıe sı eu nervos : da haı ın m matı odata de umflata . la care aıa se ıntoarce sı zıce ımedıat. m-am facut rosu de rusıne , credeam ca e rusoaıca |
LOOOOL....=)) ce caterinca....pai de unde ai trans concluzia ca cik era rusoaica:D?
|
Quote:
omg =)) din cauza asta e bine sa te feresti sa vbesti romana in alte tzari .. eu in Spania .. eram pe strada.. si .. am vazut un el si o ea .. care aratau cam ciudat, si mi-am zis .. ma .. .astia-s romani =)) si totusi nu eram sigur.. si vroiam sa vad.. daca.. intradevar... chiar poti sa faci diferenta dintre un rom. si un spa. doar prin felul incare merge / arata si etc .. si am mers in spatele lor =)) vreo ... 2 km =)) era sa ma pierd pe acolo , 2 km au mers fara sa scoata un cuvant, (imi imag. ce bine le mergea .... ) =)) la un mom. el primeste un telefon .. si a inceput ... " oooo ce mai faci florine , baaa ce pwla mea mai faci baaa, de cand n-am mai vbit =)) " in secunda 2 , m-am intors 180 d grade, =)) si mi-am dat seama ca da, poti sa ginesti romani doar prin felul in care arata si etc . . anyway , in spania , la fel , faceam si eu glume de genu , cu fratimiu , treceam pe langa ele .. si incepeam .. ia uite ce cur are asta... etc etc.. dupa 2 saptamani de stilu` asta acolo .. am venit acasa, si am iesit la un suc cu un tovarash =)) trecem pe langa 2 pde..... eu .. doamne ce i-as face asteia =)) s-a uitat aia la mine ca la ... in fine .. in nici un caz cel mai penibil moment .. dar.. a fost destul de :) |
=)))) am patit si eu o chestie d'astas...eram in autobuz acum vreo 2 ani si mergeam cu un coleg sa isi faca analizele...si aproape de capat mai erau doar cateva pers in masina...eu stateam la usa din mijloc si vine o umflata care ma calca si cade ca proasta...da o femeie de 100 kg cel putin zic eu...m a luat exact pe degetul mare de la piciorul drept.coboram din masina , mergem cativa m si ma intorc spre tov meu rupt de durere si ii zic "bah ce m a calcat proasta aia " si cand ma uit in spate era la jumatate de metru de noi...in fine , m am simtit destul de prost
|
Hai sa zic si eu una ce-i drept nu cu mine:
La Turabo,seara,frumos lume buna alea alea...eram langa o masa de la intrare. Vine unu(nu dau nume ca e persoana public :)) ) cu gagica buna(chiar f. buna...va dati seama) si noi cum eram numai baieti o admiram si noi un pic pe aia deci am fost pe faza. Se da ala jos din masina si vb la tel si se indreapta spre intrare...sa intre el primu si cand colo da un cap la usa de la intrare de cade in cur....ne-am *** pe noi de ras va dati seama. (bine usa de la intrare era f. curata...practic nu prea iti dateai seama ca e usa). Alta cu mine(nu e chiar penibila...nici nu stiu cum sa ii spun...cum sa dai din ras in plans): Tot asa la Turabo stateam noi linistit la masa la care vine ala si imi cere cheile de la masina sa o mute sa iasa unu...eu ii dau cheile si peste 1 minut asa se aude poc afara...eu ma kk pe mine de ras si exclam ceva o replica de genul "Ce idiot"...la care un tov... "ba e masina ta"... |
Quote:
any way o faza de genu am patit si eu... la intrarea intr-un club era o scara si nah mergeam eu cu prietenii si cu niste tipe dc nu ma insel si nah eu eram ff preocupat si cand dau sa intru poc... dau cu picioru de chestia aia si zbar numa vad ca zobor pe acolo :| |
Quote:
hai k mai facut curioasa cine era persoana publik? ;) |
sa seram ca ai avut casco ... ;)
pentru cei din jur era mai de ras faza dar pentru tine nu cred .. lasa ca toate trec ... ;) si apropo ... nu ne zici si noua cine era acea persoana publica asa importanta ca nu ii divulgi identitatea ? :P |
Re:
Quote:
|
Pana la urma cu masina nu a iesit asa de rau...s-a facut pe casco...am vandut-o apoi si luat alta.
:)) Persoana aia publica ... era un fotbalist ... :)) Altcineva chiar nu imi pot imagina sa se dea cu capul de geam la modul ala... :)) nu ca as avea ceva cu fotbalistii |
Quote:
Nu m-ar mira sa fi fost Claudiu Raducanu, ca doar a fost in stare de gafe precum: Reporter: "Ai vrea sa locuiesti intr-un bloc notes?" Claudiu Raducanu: "Da, de ce nu?" Reporter: "Ce parere ai de canicula? A omorat deja cateva persoane!" Claudiu Raducanu: "Da cine e domn'le canicula asta de omoara lume si nu o aresteaza nimeni?" :lol: indianu: cand mai ajungi prin Oltenia, astept telefon! :wink: |
Sa va povestesc o faza patita de un prieten de-al meu in Franta:
se duce el cu un tovaras la cinema, lume putina in sala, in fata lor cu vreo 2 randuri un tip cu o gagica, se susoteau in franceza, apoi incep "frantujii" sa se sarute focos incontinuu, la care prietenul meu, convins ca nu intelege nimeni, striga : ***e-o baa! intr-o secunda se intoarce gagica: Ba nesimtitilor! ooops era romanca :)) combinata cu un francez... :)) |
dak era un roman combinat cu o frantzuza nush` dar ar fi zis ceva ..
da` asa ... e destul de tare faza .. :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning