Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Cum ne gasim masinile dimineata in parcare? (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/18224-gasim-masinile-dimineata-parcare.html)

street_racer 19-09-07 04:03

Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?

ca tot se numeste topicul " cum ne gasim mashina in parcare ? " am gasit-o si eu zgariata usor asa ... cam cat toata capota si nu prea vreau sa ma duc la reprezentanta ca ma sug aia de bani intr-un hal fara de hal ... ziceti-mi si mie cei care ati mai trecut prin astea ... unde gasesc si eu o vopsitorie BUNA? ... nu sh-uri paralele cu chestia scrisa doar in nume (adica vopsitorie)

cobu 19-09-07 14:10

pe duliu zamfirescu, pe langa scoala 8,perpendiculara pe hasdeu e strada asta.
am fost eu si am facut cateva chestii la serivice-ul lor si parea ca vopsitoria e bine pusa la punct..arunca un ochi..

sonykel 19-09-07 14:25

da la moto pronto la nea dragos... zzz acolo mi-am vopsit eu curu la masina zic ca a iesit bine...

cobu 19-09-07 14:35

ala e...moto pronto..patronu e un tip ce nu prea are tiglele pe casa :D tudor dragos i-l cheama :).

street_racer 20-09-07 03:36

merci :)

marin_m_alex 20-09-07 09:46

de f multe ori am gasit masinile dimineata zgariate sau ,,atinse`` in fata portii!nu sunt genu de persoana rea care sa ma dusmanesc cu cineva!cred ca toate aceste chestii se fac si din invidie!Ii banuiesc mult pe vecini.Sunt f invidiosi s-a intamplat chiar sa-i aud cand se intrebau de unde are ala bani,dar ce invarte etc!acum 1 sapt am gasit seat-u vopsit cu spray.Norocu meu ca s-a luat vopseaua cu un diluant special nu prea puternic

GABBY_ 20-09-07 11:09

daca aveai septar sigur nu ar fi pus unul mana pe el ....aveai alti dusmani atunci ....vecinii erau doar niste licurici :)

marin_m_alex 20-09-07 11:36

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 1109777)
daca aveai septar sigur nu ar fi pus unul mana pe el ....aveai alti dusmani atunci ....vecinii erau doar niste licurici :)

scuze!dar cand vad multe masini in fata unei case mari cum vrei sa reactioneze?(nu am zis astea ca sa ma laud!oricum nu ma cunoasteti)taicamiu schimba si des masinile!orasu din care sunt e f mic si multa lume poate afla cate ceva de fiecare!ajung destule barfe la urechea mea chiar fara sa vreau..oricum deja o dau in offtopic

x-28-TRA 20-09-07 16:37

gta am intels ca ai casa mare si multe masinii dar cand ne invitzi si pe noi in casa ta si dupa sa ne si plimbam cu masinile tale )))))

marin_m_alex 20-09-07 16:40

oricand puteti veni dar sa aduceti cat mai mute fete:-P

x-28-TRA 20-09-07 16:42

pai la 19 anii nu ai tu fete pe acolo .eu la 26 ce kkk sa mai fac :))) doar sa il iau pe pya cu mine ca ala are succes la femei si nici bataie nu luam:)))))

ERY 20-09-07 16:48

Trauleeee...laso-n off topicu meu ca ne baneaza CNA ul.

x-28-TRA 20-09-07 16:50

ma da ce te bagii ma peste mine ca eu vreau sa plec la tulcea .mergii si tuu :))))ca vine si pya si il luam si pe ceres ca astia au succes la femei:))

street_racer 04-10-07 17:18

Rog pe cei de pe forum care locuiesc in zona Anda-Cet si au mai avut asemenea probleme sa imi zica si mie cu cine (poate sunt recidivisti oamenii ... poate prin asta se satisfac ei)... si prin probleme ma refer la o zgarietura pe seara pe mashina (aseara respectivii si-au depasit recordul ... am gasit 3 noi ...) .... inca o zgarietura si imi iau o semiautomata , 2 litrii de cafea si o noapte nu mai dorm

LKS 04-10-07 19:50

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1132467)
Rog pe cei de pe forum care locuiesc in zona Anda-Cet si au mai avut asemenea probleme sa imi zica si mie cu cine (poate sunt recidivisti oamenii ... poate prin asta se satisfac ei)... si prin probleme ma refer la o zgarietura pe seara pe mashina (aseara respectivii si-au depasit recordul ... am gasit 3 noi ...) .... inca o zgarietura si imi iau o semiautomata , 2 litrii de cafea si o noapte nu mai dorm

te-au ajuns blestemele ... :D :D :D mai treci si tu pe la biserica :))

All times are GMT +2. The time now is 07:43.

- Copyright 2026 4Tuning