![]() |
Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?
ca tot se numeste topicul " cum ne gasim mashina in parcare ? " am gasit-o si eu zgariata usor asa ... cam cat toata capota si nu prea vreau sa ma duc la reprezentanta ca ma sug aia de bani intr-un hal fara de hal ... ziceti-mi si mie cei care ati mai trecut prin astea ... unde gasesc si eu o vopsitorie BUNA? ... nu sh-uri paralele cu chestia scrisa doar in nume (adica vopsitorie)
|
pe duliu zamfirescu, pe langa scoala 8,perpendiculara pe hasdeu e strada asta.
am fost eu si am facut cateva chestii la serivice-ul lor si parea ca vopsitoria e bine pusa la punct..arunca un ochi.. |
da la moto pronto la nea dragos... zzz acolo mi-am vopsit eu curu la masina zic ca a iesit bine...
|
ala e...moto pronto..patronu e un tip ce nu prea are tiglele pe casa :D tudor dragos i-l cheama :).
|
merci :)
|
de f multe ori am gasit masinile dimineata zgariate sau ,,atinse`` in fata portii!nu sunt genu de persoana rea care sa ma dusmanesc cu cineva!cred ca toate aceste chestii se fac si din invidie!Ii banuiesc mult pe vecini.Sunt f invidiosi s-a intamplat chiar sa-i aud cand se intrebau de unde are ala bani,dar ce invarte etc!acum 1 sapt am gasit seat-u vopsit cu spray.Norocu meu ca s-a luat vopseaua cu un diluant special nu prea puternic
|
daca aveai septar sigur nu ar fi pus unul mana pe el ....aveai alti dusmani atunci ....vecinii erau doar niste licurici :)
|
Quote:
|
gta am intels ca ai casa mare si multe masinii dar cand ne invitzi si pe noi in casa ta si dupa sa ne si plimbam cu masinile tale )))))
|
oricand puteti veni dar sa aduceti cat mai mute fete:-P
|
pai la 19 anii nu ai tu fete pe acolo .eu la 26 ce kkk sa mai fac :))) doar sa il iau pe pya cu mine ca ala are succes la femei si nici bataie nu luam:)))))
|
Trauleeee...laso-n off topicu meu ca ne baneaza CNA ul.
|
ma da ce te bagii ma peste mine ca eu vreau sa plec la tulcea .mergii si tuu :))))ca vine si pya si il luam si pe ceres ca astia au succes la femei:))
|
Rog pe cei de pe forum care locuiesc in zona Anda-Cet si au mai avut asemenea probleme sa imi zica si mie cu cine (poate sunt recidivisti oamenii ... poate prin asta se satisfac ei)... si prin probleme ma refer la o zgarietura pe seara pe mashina (aseara respectivii si-au depasit recordul ... am gasit 3 noi ...) .... inca o zgarietura si imi iau o semiautomata , 2 litrii de cafea si o noapte nu mai dorm
|
Quote:
te-au ajuns blestemele ... :D :D :D mai treci si tu pe la biserica :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning