Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

SHOGUN-A8 09-03-06 22:59

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

Lasa-l SFW...mi se pare ca el avea de inainte ceva personal cu mine...cine stie ce gandeste bietul copil...
Eu nu am avut nici gand sa injur in halul asta pe forum si chiar nu credeam ca o sa fiu vreodata nevoit sa vb asa...dar nu aveam de ales...acum cartile sunt aruncate...ce-o sa fie o sa fie...

EvLSant0S 09-03-06 23:00

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8
Santos...nush dak ai vazut....dar el a inceput-o...eu am glumit...el a continuat...nu aveam ce sa fac..imi pare rau...:)

well .. cineva imi zicea la un mom. dat .. ca.. mai vinovat e cel care continua decat cel care incepe ..
so ..
ideea e alta. . toata discutia , vorba vine discutia .. dintre tine si madskillz .. nu a plecat de aici .. e .. de mult ..
poate ca nu toata lumea e de acord cu .. ideeile tale , in alta ordine de idei ... stiu tigani .. mai jegosi si mai spurcati decat... orice ... in schimb .. stiu romani .. mai prosti .. si mai jegosi .. si mai .. cum vreti voi ..decat. . cel mai jegos si mai spurcat tigan .. in alta ordine de idei ..
fiecare are ideiile lui .. mai bune , mai proaste , nu se face asa ceva, nu trebuia sa se ajunga unde s-a ajuns , vb de shogun/madsklz .

SHOGUN-A8 09-03-06 23:03

Quote:

Originally Posted by madskilz
ce mah...esti vre-un pui de jmecher?am auzit-o si pe asta....mama nu sta pe la padure....poate o invata mata dupa ce scapa de la tiruri....oricum stai linistit...o duce bine mata..va da de mancare si luna asta.....face si ea ce stie pe acolo.....vorba aia...frate...fiecare face ce stie cu gura....si alte 'accesorii'

app:da-mi nr de tel de la persoane de contact din bucuresti k sa fim siguri k ne intalnim.oriucm eu nu sunt prea solid asa.....asa k imi pot lua bataie usor....dar nu-i nik......dak tu nu ai curaj sa vii in buc si trimiti pe altii dupa mine.....esti un las...k mata aia proasta....si tactu....te-a facut din laba k ii era scarba sa o phoota pe mata..noroc cu turcii de pe tir....;)
si da-mi si niste nume de clanuri k sa stiu cu cine tre' sa vorbesc exact dinainte....

Am un singur nume de clan pt tine.....KU KLUX KLAN....
Daca mata prefera negrii si iti plac si tie treaba ta...
Imi pare bine sa aud ca stii nume de clanuri,combinatii....esti chiar smecher...c sa mai zic si io...
Dar asa ca o coincidenta stiu si io unu Brebenel in B...:)

SpeedeR 09-03-06 23:03

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
daca vreau sa ma bati ? astept cu nerabdare ziua aia ..
minor ? cum zici tu ..
eu n-am nici o retinere in a bate un .. adult ? esti ? nope ..
si .. ma limitez doar la atat ..
ar mai fi multe de zis ..
printre care si . .faptul ca .. m-ai pupat in .... =))
and .. btw .. cauti sa ma calci pe nervi ? fa-o cu pumnul ... nu din tastatura .. asta desigur .. daca nu ti-e frica sa ... "ranesti" un "minor" ... :)

de obicei nu bat animale proaste ci doar ma joc si rad de ele
vrei sa fii exceptia?!
cred k ai vrea...poate asa iesi si tu cu ceva in evidenta...dar neeeeeah..
nu merita sa imi pierd timpul cu lucruri nesemnificative
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Skillzu 09-03-06 23:04

Quote:

Originally Posted by SFW
Madskilz, eu nu l-am vazut pe shogun-a8 sa vorbeasca urat de vre-un membru al familiei tale ... e chiar urat ce faci ... poate gresesc si nu am vazut toata discutia, dar e lipsa de bun simtz si de inteligenta sa vorbesti asa.
La varsta pe care o ai ai trebui sa fii mai respectos, nu zic ca fata de shogun-a8 ci fata de persoana la care te-ai referit.

imi este rusine k toata chestia asta e publica...si ma fac de ras...dar ata e..se mai intampla..shogun asta....era sa zic eu ce...si-a gasit cel mai prost moment sa faca katerink de postul meu....pana la urma tot el s-a luat in mod clar de mama.eu practic nu dau 2 bani pe maica-sa atata timp cat are asa un specimen in casa....imi cer scuze tie si celorlalti care nu sunt implucati in chestia asta....am deviat total de la topic....:rolleyes2

ps:shogun e recunoscut pe forum ca, 'un certaret'....eu nu i-am permis glume cu mine.....asa k nu ar trebui sa-si asume singur chestia asta....si tot el sa faca pe jmecherul.....dak nu folosea anumite cuvinte la adresa mea intelegeam si il lasam in pace k e tampit.....dar tot el vrea sa aiba ultimul cuvant de spus.....

EvLSant0S 09-03-06 23:07

iar tu .. speeder.. dupa cate s-au intamplat .. la mare .. la ... peste tot .. asa faci ?
uiti cand erai in olcit ? si incercai sa-l faci pe michael ? pe ana ipatescu ? incercand sa faci o depasire loveai 2 taximetristi ? le strambai masinile ? ziceau ca te duc in padure te leaga de copac si te f*t in c*r ?
uiti cine-l suna pe rabanne sa vina sa-ti salveze curu ?
uiti cine venea cu tine la sectie ?
uiti ma ?
te-ai ajuns ?
ti-e bine ?
cat o sa-ti mai fie bine ma ?
crezi c-ai dat de vreo mina de aur ?
te inseli amarnic ..
in privinta mea .. si in privinta multor altor chestii , iarasi , te inseli cand ... zici ca-s decat un minor .. care .. trebuie sa-si invete lectiile ..
sunt un minor .. care chiar te-a considerat.. un prieten .. :) sunt un minor care.. s-a abtinut de la .. a te bate .. pana scotea 5 feluri de kko din tine ..
asta din cauza faptului ca .. 2 amici m-au oprit .. si .. din cauza faptului ca .. ai fost .. a .. chicken ?

SpeedeR 09-03-06 23:08

madskillz... t credeam mai cu capul pe umeri mey?! nici nu il cunosti pe shogun...
dk el vrea sa bata ciori, treaba lui.. asa poate am scapa de aia de pe la semafoare, d aia care fura in plina zi, de alte scursuri umane.,... si poate cioara nu inseamna toti cei de etnie rroma... ci doar aia care chiar merita apelativul si mai pot fi inclusi si ceilalti ,romani sau alte natii, care se poarta k o 'cioara' adevarata... dar nu mai zik nik... ww2 trebuia sa fie castigat de altii...
nu prea vad d unde pana unde ati inceput dar ma rog... ignorativa..

Skillzu 09-03-06 23:09

Quote:

Am un singur nume de clan pt tine.....KU KLUX KLAN....
Daca mata prefera negrii si iti plac si tie treaba ta...
Imi pare bine sa aud ca stii nume de clanuri,combinatii....esti chiar smecher...c sa mai zic si io...
Dar asa ca o coincidenta stiu si io unu Brebenel in B...:)

pe tine te manca in cur rau de tot.....mosule.....copil..ROLF....puteam sa-ti fiu tata pana aku retardule...nu sunt vre-un jemcher...sunt un anonim..nu ma site nimeni..si nici nu o sa ma ste vre-o data....nu ti-am zis nici un nume de caln pana aku...si paote k nici nu stiu..paote k merg la intimidare..tu ce crezi? KKK? allmighty leader!....combinatii? alta combinatie decat pe tine nu stiu....ma rog....cine te intelege pe tine? incepi si las-o mai moale k nu ti-ai gasit persoana potrivita.....astept sa intre luema peste mine in casa....si dupa aia mai vb.....

oricum....pe viitor....cu cine nut-i permiti...nu te mai da la glume....

EvLSant0S 09-03-06 23:10

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
de obicei nu bat animale proaste ci doar ma joc si rad de ele
vrei sa fii exceptia?!
cred k ai vrea...poate asa iesi si tu cu ceva in evidenta...dar neeeeeah..
nu merita sa imi pierd timpul cu lucruri nesemnificative
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yap, imi doresc , din tot sufletul , tot timpul mi-am dorit chestia asta, pacat ca n-ai curaj .. :)
si o dai la intors cu .. glumele tale ... :) gen .. nu merita sa-mi irosesc timpul .. ( pretios ) intradevar ..
si deci te astept :) sau .. esti prea ocupat sa te ocupi de un "lucru" atat de nesemnificativ ca mine din cauza faptului ca .. joci .. blitzkrieg ? pe pc ? sau din cauza faptului ca nu-ti da mami bani de benzina ca sa te deplasezi .. ?

Skillzu 09-03-06 23:12

Quote:

Originally Posted by SpeedeR
madskillz... t credeam mai cu capul pe umeri mey?! nici nu il cunosti pe shogun...
dk el vrea sa bata ciori, treaba lui.. asa poate am scapa de aia de pe la semafoare, d aia care fura in plina zi, de alte scursuri umane.,... si poate cioara nu inseamna toti cei de etnie rroma... ci doar aia care chiar merita apelativul si mai pot fi inclusi si ceilalti ,romani sau alte natii, care se poarta k o 'cioara' adevarata... dar nu mai zik nik... ww2 trebuia sa fie castigat de altii...
nu prea vad d unde pana unde ati inceput dar ma rog... ignorativa..

sa bata ciori linistit....

ar fi o idee sa ne ignoram(asta am facut mana akum...cand el a icneput..)....cat timp el continuua eu nu pot sa ma abtin....nu are el ultimul cuvant de spus in fatza mea....cat despre ciori....eh....nu ma intereseaza...pt unii ciori sunt toti care sunt un pic mai bronzati:lol:

SpeedeR 09-03-06 23:12

Quote:

iar tu .. speeder.. dupa cate s-au intamplat .. la mare .. la ... peste tot .. asa faci ?
uiti cand erai in olcit ? si incercai sa-l faci pe michael ? pe ana ipatescu ? incercand sa faci o depasire loveai 2 taximetristi ? le strambai masinile ? ziceau ca te duc in padure te leaga de copac si te f*t in c*r ?
uiti cine-l suna pe rabanne sa vina sa-ti salveze curu ?
uiti cine venea cu tine la sectie ?
uiti ma ?
te-ai ajuns ?
ti-e bine ?
cat o sa-ti mai fie bine ma ?
crezi c-ai dat de vreo mina de aur ?
te inseli amarnic ..
in privinta mea .. si in privinta multor altor chestii , iarasi , te inseli cand ... zici ca-s decat un minor .. care .. trebuie sa-si invete lectiile ..
sunt un minor .. care chiar te-a considerat.. un prieten .. :) sunt un minor care.. s-a abtinut de la .. a te bate .. pana scotea 5 feluri de kko din tine ..
asta din cauza faptului ca .. 2 amici m-au oprit .. si .. din cauza faptului ca .. ai fost .. a .. chicken ?

oooof.... tiam zis k deja miai dovedit 'inteligenta' ta suprema :lol:
multe nu intelegi tu ,desi poate tu crezi k le intelegi... sau poate nu poti sa le intelegi... sa speram k doar momentan si mai inkolo iti vine si tie mintea la cap si realizezi anumite chestii... nu degeaba e vb aia 'eu am fost k tine, dar tu nu k mine' in leg cu varsta... gandestete :)
hai sa zicem... ma bati... tot tu te bagi in ***.. dar esti prea prost si iti zic iar k mai bine taci ...de ce?! k gura bate curu...si in unele cazuri chiar rau de tot;)

EvLSant0S 09-03-06 23:14

Quote:

Originally Posted by madskilz

pt unii ciori sunt toti care sunt un pic mai bronzati:lol:

da.. prostii / frustratii ...
aia .. mai .. inapti asa ...
incapabilii ...
am fost destul de subtil ?
probabil ca .. nu .. probabil ca.. n`o sa se inteleaga de fapt .. ce-am vrut sa zic prin postul asta.. si deci ..
tot ce-am scris mai sus era = cu speeder ..

SHOGUN-A8 09-03-06 23:14

Nu mai am nimic de spus...daca tu spui ca eu am inceput povestea cu mama si cu toata treaba asta....
Nu inteleg de ce te-ai agitat asa de la o gluma,dar ....asta e...
Faza cu ultimul cuvant...chiar nu vreau sa il am...
Sper sa intelegi din nou ca tu ai plecat de la o gluma la "o persoana draga..."
Fie cum spui tu....daca o sa vin pe 1 la B o sa vb..nush daca o sa iasa cu bataie,sau cu nimic,poate chiar cu o intelegere....
Chiar nu imi face placere sa ma cert pe forum....
Cu alte cuvinte imi cer scuze....sunt sigur ca nu o sa le accepti,dar asta e....

Skillzu 09-03-06 23:17

Quote:

Nu mai am nimic de spus...daca tu spui ca eu am inceput povestea cu mama si cu toata treaba asta....
Nu inteleg de ce te-ai agitat asa de la o gluma,dar ....asta e...
Faza cu ultimul cuvant...chiar nu vreau sa il am...
Sper sa intelegi din nou ca tu ai plecat de la o gluma la "o persoana draga..."
Fie cum spui tu....daca o sa vin pe 1 la B o sa vb..nush daca o sa iasa cu bataie,sau cu nimic,poate chiar cu o intelegere....
Chiar nu imi face placere sa ma cert pe forum....
Cu alte cuvinte imi cer scuze....sunt sigur ca nu o sa le accepti,dar asta e....

woow....ti-ai cerut scuze.....ce simplu era sa faci asta din prima si sa nu implicam pe toata lumea de pe forum...deocamdata ti le accept.....pt chestia asta dak vii la buc o sa stam de vorba...inainte de toate....

SpeedeR 09-03-06 23:18

Quote:

yap, imi doresc , din tot sufletul , tot timpul mi-am dorit chestia asta, pacat ca n-ai curaj .. :)
si o dai la intors cu .. glumele tale ... :) gen .. nu merita sa-mi irosesc timpul .. ( pretios ) intradevar ..
si deci te astept :) sau .. esti prea ocupat sa te ocupi de un "lucru" atat de nesemnificativ ca mine din cauza faptului ca .. joci .. blitzkrieg ? pe pc ? sau din cauza faptului ca nu-ti da mami bani de benzina ca sa te deplasezi .. ?

hai in victoriei akum... vii?! ai tupeu?! :lol: :lol:
nu sunt ocupat...doar nu imi place sa fac anumite chestii nesemnificative, cum ar fi ceva de genul sa am treaba cu tine, knd pot sa ma joc pe calc, sau sa ascult muzica...chiar si sa stau degeaba si sa ma uit la stele..tot e mai interesant... a da...si sa ma plimb k imi da mami bani de benzina si de restul :D

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning