![]() |
Re: M'N'C SPL TEAM
Quote:
Iar legat de cei 1.5db o sa imi permit sa nu te cred asa cum am facut si pana acum in ideea de a pastra "traditia":). Multumesc pentru urari...dar pe 2x12 cred ca deocamdata calatoria poposeste aici..va incepe o noua munca pe 4x12....insa dupa cum am mai tot spus in diferite ipostaze si pt diferite motive..timpul este cel care imi este necesar. |
Quote:
Dar ai si tu dreptatea ta. :) Spor la munca in continuare, stiu ca o sa-ti atingi targetul propus! |
3 Attachment(s)
Maine incercam o incursiune la vecinii unguri sa vedem care mai e pulsul competitiilor de spl acolo.
Eu o sa incerc un nou sistem care e de fapt dublul sistemului trecut:).......Astazi am luat "trupa" si am iesit la iarba verde ca sa socializeze si sa faca echipa buna in masina:)) P.S. Unul din amplifuri este doar in vizita temporara si doar socializeaza ...nu fraternizeaza:)).....De restul pot spune la sfarsitul zilei ca sunt ca si frati. |
succesuri :-P
|
Mult succes si speram sa te intorci cu locul I !
Toate cele bune! |
8 Attachment(s)
Multumesc la toti pentru felicitari:
Detalii + impresii+ poze aici: CLICK Rezultate: LOC 2, 156,8 Szasz Adrian=> OPEN LOC 3, 146,5 Vanyovszki Róbert=> KEZDO A 700w LOC 2, 151,4 Mihuta Mircea=> HALLADO A 3000W |
COMPLIMENTE BAIETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
FELICITARI!!!!!!!!!!
Abia astept sa ne vedem sa ne vedem 8) |
Felicitari baieti...;)
|
multumesc tuturor....,a fost un weekend frumos,o sapt grea si plin de teste si modificari ,masina lui Adi e "big bangul " romanesc cum ziceau baietii de acolo ,Mircea a reusit sa "bata" campionul ungariei de anul trecut in categoria de 3 kw care dupa concurs zicea ca sia uitat haionul deschis...:lol:de aia a pierdut...
eu anul acesta am coborat cateva clase la 700 W,ampliful meu stie 550 W in 2 ohmi specificatii din fabrica,si in 2 ohmi am si mers ca decupla ampliful la 0.5...,deci nu am putut sa scot mai mult de pe amplif cum fac baietii de acolo,subwoofere am 2x10 " xtr d2 ,in configuratia asta am reusit un 146.5 in calificari iar in concurs din cauza presiunii prea "mare" :rolleyes2 s-a balbait playerul...trebuia sa o scot din bord a sarit cd ul si nu am avut scor curat,dar fiind scorul ok in calificari mia ajuns pt locul 3...,oricum primii doi erau cei doi care aveau cel mai mare scor din Hu in clasa asta, urmeaza cnca Arad...:D |
2 Attachment(s)
....the family..... :)
|
supermen este a lu raidaru :))?
|
Quote:
|
almost 157
now thats a very good score! |
1 Attachment(s)
Thank you very much.......i hope to see in person your score at a competition:)....
L.E. I was beat by a Street Max Panda)......but with 1 db over your score :)).(in HUngary is a sort of dbcup rules-over 6000w and over 50hz is OPEN CLASS). So if your little "midbass"- were in Miskolc you would be very close to that street max panda:) from Slovakia. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning