Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bucuresti - 05.06.2005 (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005.html)
-   -   Cum A fost la Baneasa?Parerile voastre... (https://forum.4tuning.ro/44-bucuresti-05-06-2005/1285-baneasa-parerile-voastre.html)

COObra 09-06-04 18:39

BogdanSHA daca zici de filmarea aia ....nu e a mea.
e de paici. Eu n-am stat pe movila. :cry: :cry:
Imi pare rau ca mi-ar fi placut sa te cunosc. Desi cred ca de vazut te-am mai vazut pe la prisma. la indemanare.
e buna ideea cu acoperitu numarului DAR politia te asteapta afara sa-ti ia talonu dupa ce te dai. Si numaru murdar e talon luat din oficiu.
THIS IS THE LAW.

Stuey 09-06-04 21:34

Re:

Eu am filmat de pe nisip(dar nu tot timpul)....Si daca te intereseaza eram intr-o bluza verde si o gentutza hattric...
Si faza cu numerele...nu le murdaresti...le pui un ziar ceva peste..(daca te opreste politia le zici ca e contra hotilor care vin la legale :lol: :lol: -in caz ca vine vreunul-)

EvLSant0S 09-06-04 21:44

sau faci cum au facut insomnia super marfa.. bv baieti...

BoSsuL3TZ 09-06-04 23:03

Stuey jti ce nu mi-a placut la filmarile tale?.. ca n-au avut sunet.. nuj, un filmuletz fara sa se auda si sunetul motorului parca-i nul.. parca nici nu mai vreau sa-l vaz.. ;) poate data viitoare bagi si un sunet ceva..

Hondarul 10-06-04 10:47

Au sunet mah, cum sa n-aiba !!!

Dar incearca data viitoare sa dai drumul si la boxe !!!!! Ajuta...
:P :P :P

BoSsuL3TZ 10-06-04 13:15

2 Attachment(s)
:shock: :shock: :)) loolz.. nu cred Hondare! ;) am dat boxele la maxim si tot dejeaba..

Uite la mai pun odata .. sa vedetzi si voi! :D

Stuey 10-06-04 13:57

Re:

Merge mei si sunetul..nu stiu ce sa iti zic...incearca sa le deschizi cu div-x sau cu bsplayer....parerea mea...altceva nu stiu...Si iti garantez ca AU SUNET... :!: :!:

th1nk3r 10-06-04 14:01

daca ai numa imagine pe alea instaleaza-ti AC3 sound codec

EvLSant0S 10-06-04 14:02

dap merg... si la mine se aude.... si se aude frumos... :) :) vezi poate-i de la codeuri sau nush.. vezi si u dude , peace

gabone77 10-06-04 23:12

non tuning

mi s-a parut mie sau unele masini chiar erau de serie? si atunci de unde atata tuning? macar estetic ca asa o dam in alte alea...oricat de sport ar fi repectivele masini.

EvLSant0S 10-06-04 23:21

ma frate.. esti shucarit rau de tot vad... acum posibile raspunsuri..
1: ce pana mea sa mai pui pe m5... si asa estetic... las-o frate ...
2: nu are omu` bani ma nene de unde atatia bani de tuning si ***.. se da omu` de placere
3: au fost oameni care au venit cu masini stock chiar daca era slabutze sub 100 de cp sau ceva d genu`..
se da omu` de placere ma omule... ptr senzatie... ce naiba...

EvLSant0S 10-06-04 23:23

fara sa te superi pe mine... dar nu cred ca ai dreptul sa vb de tuning si sa te iei de unii de altii... atata timp cat tu ai olcit si nush cat tuning poti sa faci pe olcit... k amice? fara suparare..

BogdanSHA 11-06-04 01:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanSHA\"
1. La militian ii dai spaga si pune si radarul sa te cronometreze :wink:
2. Organizarea inca lasa MULT de dorit + multe semne de intrebare (TOTI spera si abia asteapta mai binele :wink: )
3. C00bra - am stat langa tine pe \"schela\"(movila de pamant :wink: )
4. FRATILOR - la urmatoarele etape acoperiti-va numerele de inmatriculare!! ( :idea: - spray de zapada - asa poti sa uiti sa-l mai cureti (in cazuri extreme) si zici k ti-au facut farse copiii de la bloc :wink: )
5. Felicitari participantilor si organizatorilor!! (pentru k exista!!)
6. Militieni nesimtiti: ganditi-va k am putea fi copiii vostri, k vreti nu vreti, noi suntem viitorul Romaniei. Mai ganditi-va k noi va dam bani de salarii si echipamente, nesimtitii dracului!!!

+ poza e cea mai tare!!!

maidanezu 11-06-04 08:01

EvLSantOS a scris:
Quote:

fara sa te superi pe mine... dar nu cred ca ai dreptul sa vb de tuning si sa te iei de unii de altii... atata timp cat tu ai olcit si nush cat tuning poti sa faci pe olcit... k amice? fara suparare..
stiu ca nu era pt mine mesajul....si tot fara suparare....de ce sa nu poti face tunning la oltcit?....pt ca pleci de la 61cp....si mai mult de 80-90 nu poti scoate orice ai face in afara de turbo?...sau te referi la aspect...acolo cred ca poti face \"tunning\" la orice masina...iar pt un oltic 80cp sunt destui cand te dai pe serpentine...la liniutze oricum exista intotdeauna unu' mai capabil...eu sunt de parere ca orice masina are o limita si daca pui alt motor deja e crocodil deghizat :lol: ...poate un alt motiv pt care nu prea se modifica olticurile la motor e si pt ca o reparatie capitala costa si tre sa fii mai atent sa ai mai multe cuostinte tehnice si sa fii mai meticulos...si mecanicii de azi nu prea mai au chef....sa schimbi placutele de frana la un bmw ultimu' tip dureaza 5minute si iei banu' gros...de ce sa te chinui cu o vechitura...

yonutz 11-06-04 09:15

santose...ce ai cu olciturile. :D :D :D ma si alea is masini..sau poate..n :?:

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning