Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Saturn - 1-2.05.2004 (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004.html)
-   -   Cum a fost cursa de la mare ?? (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004/1077-cursa.html)

ducu 09-05-04 14:58

Japanese muscle????
MX6:
Quote:

Din ce masini am vazut eu la Tm si Ct la grupa D nu prea era vreuna care sa-mi dea emotii
:shock: Eu am fost la grupa D la CT. ..... shi sincer cred ca ar trebui sa ai emotii! 8)
Shi voi mai veni cu 3-4 mashini care te vor face sa te razgindeshti!!!
Dar bineinteles ca pina la Baneasa... potzi spune orice pe forum :D

tanabe 09-05-04 16:36

Nu se putea organiza undeva pe patru benzi ? Totusi spectatorii au fost prea aproape de bolizi. La Timisoara era distanta mult mai mare pana la public ! Bine ca nu sa intamplat nimic.
Cand se publica rerzultatele ?

tanabe 09-05-04 16:39

Te invitam la Timisoara sa vedem cine va avea emotii cu adevarat ! :!:

Al3xius 09-05-04 20:04

da dc nu veniti voi la craiova si sunt eu arbitru ? :lol: :lol: ca la noi nu prea se mai face nimik :cry:

aicad 09-05-04 22:33

nic eu nu am vazut maza mx5 da oricum a fost prea tare ;la cursle de la mare, fiind prima oara cand ma duc la legale mi-a placut la nebunie, a fost super tare....

aicad 09-05-04 22:37

tanabe: hmm ce rezultate ?

BogdanCMS 09-05-04 23:45

:lol: :lol: Bine zis Aicad,ce rezultate?? :lol: :lol: Poate alea de la meci!

X-Ray-Eyes 10-05-04 03:25

Sau de la Barbut !
:peace:

Nu avem ce rezultate sa aflam ptr ca a fost oprita cursa .. sau cursele sa zic asha ... si nu s-au inregistrat timpii...
Anyway ... sa sarim peste ca nu are rost discutzia .. ce a fost a fost , sa ramanem cu amintirile frumoase ...Nu ?

Gabi 10-05-04 07:36

Amintiri frumoase sunt... cu siguranta sunt...

ZoliaT 10-05-04 10:30

Am primit confirmare de la organizatori cum ca se va face un clasament cu cei care au apucat sa se dea. De indata ce il primim il vom face public

golf4tunat 10-05-04 19:38

Chiar daca multe din rezultate nu sunt corecte eu tot sunt curios sa vad ce timpi am scos :?: :?: :?: ... ca macar asta nu depinde de masina cu , care te intreci ... :peace: :peace: :peace:
Oricum la grupa A si B treaba a fost cat de cat normala in privinta desfasurarii chiar daca mai vedeai pe strada niste capuri iesind intrau repede cand vedeau ca te apropii de ei :twisted: :twisted: :twisted:

golf4tunat 10-05-04 19:47

Nu stiu pentru cati ( care stau la distanta de mare ) a meritat drumul dar pentru mine a meritat din plin si voi veni indiferent daca se imbunatateste sau nu organizarea ... :twisted: :twisted: :twisted:
P.S. Problemele cu organizarea nu vor disparea daca oameni nu inteleg ce pot pati cand se lungesc pe pista sa vada care masina e prima ...
trebuie niste locuri de unde sa vada si ei ... si pe unde sa putem trece si noi , preferabil pe langa decat pe ei :!: :!: :!:

GSi 10-05-04 19:47

Nici nu cred ca a notat cineva timpii... era suficient un sigur om ca sa noteze timpii, dar a fost un dezinteres total.

tanabe 10-05-04 23:03

Da

Tengu 11-05-04 06:55

Sunt sigur ca s-au notat timpii pt ca am fost la finish special sa vad ce se intampla. Pot sa va asigur ca era ceva aparatura electronica oricum.
Cine stie poate de data asta avem noroc si se afiseaza ceva rezultate.
Sunt convins ca toti vin la curse din pasiune pt masini si atmosfera de acolo, nu pt premii sau altceva si indiferent cum o sa fie organizarea tot o sa vina chiar de aceea cei responsabili ar trebui sa considere ca macar niste rezultate meritam ! De acord ?????

ducu
insomnia racing club

No ofence man! Despre ce masini vorbesti ?? O sa fiu bucuros sa ma dau cu tine la Baneasa! Indiferent de rezultat! Bafta!

\"Japanese muscle\" :twisted:

MX6 THE BEST !!!!

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning