![]() |
Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?
Quote:
P.s şi stiu :-P |
La capitolul CUM CONDUC FEMEILE, (indiferent de vīrsta) vreau sa amintesc numai topicul deschis de mine cu patania lui fiu-meu.
Mai mult...... ce sa ma zic :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 SANDERO ART, modelat LA RECE de catre o femeie. Fiul meu este POSESORUL acestei OPERE DE ARTA :twisted: : |
4 Attachment(s)
La capitolul CUM CONDUC BARBATII(indiferent de varsta) vreau sa reamintesc patania MEA.Cine credeti ca a patit-o mai rau??Care OPERA DE ARTA credeti ca e mai grava?
|
E o diferenta.
Barbatii risca CONSTIENT iar femeile INCONSTIENT. Daca un barbat risca constient si-si da īn freza a avut ghinion ca ce-si face omu cu mīna lui se numeste lucru manual dar la femei, dupa ce risca si o iei la-mpins vagoane, habar-nare pe ce planeta traieste si mai are si o gura cīt o sura facīnd pe nevinovata luīndu-l pe "NU STIU" īn brate. Nu mai vorbesc de alea care cred ca daca la fiecare intersectie flirteaza aratīnd un rīnjet pīna la urechi, schimba legea circulatiei avīnd peste tot prioritate. |
Quote:
Eu am păţit , da m-a lovit unu cu un cielo.. da īmi asum 1/2 din vină dar şi el era constient circula cu 80 la ora in oras DA!!!,si in panta şi mai presus de asta nu a reactionat nici cum frană (optional ca se uzau plautele wtf) deci nu a dat in frane ..cred că a apasat acceleraţia ..nustiu sincer avea vreo 40 de ani eu 22 eu de 4 ani permis el de 20 de ani .. experienţa pwla....la el,.. nu a evitat deşi se putea ..eu am luat maxim stanga el daca lua putin dreapta treceam unu pe lānga altu .. masina mea s-a tārat 4,,5 m pe asfalt ma mir cum nu m-am dat cu roatele in sus.(suspenia si rotile late daca era cu alea de oltcit eram cu rotile in sus )terifiat sa fi in masina..si ea sa merga incotro vrea si asta dintr-o puternică coliziune cu o alta care s-a oprit in mine.. pe lateral dreapta ... |
...domnul cine se face vinovat de accidentul mai sus amintit a virat la stanga peste 2 benzi,acordand prioritate celui de pe banda a 2-a si dupa ce a ramas profund surprins ca si pe banda 1 circula masini s-a cam pierdut si S-A OPRIT PERPENDICULAR PE CELE 2 BENZI.as vrea sa stiu unde este CONSTIENTA aici...
tot ce am vrut sa subliniez este faptul ca numai ala nu greseste care nu face nimica.iar daca cineva are 1 la cnp nu inseama ca e sofer mai bun din nastere. Din contra,faptul ca se pune sub lupa orice miscare al unei femei la volan si se bagatelizeaza ceea ce face un barbat(ca deh,te sustin si eu ca sa stiu ca am sa ajung si eu in situatia cind oi avea nevoie de sustinere) ii fac pe aia care de fel nu au o personalitate bine dezvoltata sa isi ieie grade alimentindu-se din "spiritul de turma". sa nu intelegi gresit.urasc si eu femeile care dau din gura si nu sunt in cunostinta de cauza...e o specie aparte aia care sta in dreapta,nici macar nu are permis si cu asta cu tot isi permite cam prea multe.toata rugamintea mea este sa nu exagerati,doar pentru ca nimeni nu va contrazice.am ajuns ca toata sectiunea femei sa fie un "huooooo femei" pentru ca nu mai este nici una care sa vina cu argumente rationale. multumesc frumos. |
Quote:
despre soferi |
CE TUPEU !!!!
Daca sīnt pe un drum cu prioritate, ca ce chiestie sa opresc si sa-ti cedez trecerea? Numai asa ca tu esti blonda si cu ochi albastri sau ce? Fa treaba asta aici īn DE, cedeaza trecerea pe un drum cu prioritate, ca te trezesti cu 70 EURO amenda si permis suspendat pe 3 luni. Nu mai vorbesc de cei ce vin īn spate care nu iau īn calcul ca ESTI ASA DE BOU si cedezi trecerea pe care o ai, te trezesti ca-ti mai intra careva īn spate īn masina, astfel esti TU DE VINA CA AI PROVOCAT UN ACCIDENT oprind INUTIL. Se pare ca legea circulatiei īn ro e facuta cu curu nu cu capu iar femeile care gīndesc ca.... cu cīt fusta mai scurta cu atīt prioritatea mai mare sa mai faca o data scoala de soferi sau acel test de capacitate ce se face celora considerati incapabili sau celora ce au permisus suspendat. La noi se numeste IDIOTEN TEST ( TESTUL IDIOTILOR) - pe simulator. Īn cazul ambuteiajelor trebuie fiecare intersectie lasata LIBERA / POARTA DE TRECERE infiferent ca e femeie sau barbat. Vezi ca nu ai loc sa intri īn intersectie, stai naibi īnainte de intrare pīna se elibereaza cel putin o lungime de masina pe cealalta parte indiferent ca vrei sa treci sau sa virezi. |
Quote:
Quote:
Şi dacă opreşti să nu calci vreun copil...sau treci peste el ..cine īl pune să treacă dacă nu e trecere şi ai prioritate , si asa nu opresti INUTIL doamne fereste să te lovească altu īn spate(că esti de vină) .. ce idei aveţi unii dintre voi!!! |
Pai daca citesti ce am scris mai sus gasesti POVESTIOARELE de pe alte tarīmuri :D
Eu ce am scris unde am spus: Īn cazul ambuteiajelor trebuie fiecare intersectie lasata LIBERA / POARTA DE TRECERE infiferent ca e femeie sau barbat. Vezi ca nu ai loc sa intri īn intersectie, stai naibi īnainte de intrare pīna se elibereaza cel putin o lungime de masina pe cealalta parte indiferent ca vrei sa treci sau sa virezi. Cred ca am scris destul de ROMĀNESTE :D La cealalta faza, e una sa eviti un accident si e alta sa opresti ca boul fara rost cīnd ai cale libera. E o diferenta ca īntre cer si pamīnt. N-am timp ca ti-as cauta extrasul de lege din legea de circulatie germana sa te convingi. Ce spun eu se numeste: UNBEGRÜNDETE VERKEHRSBEHINDERUNG = ĪNGREUNARE NEJUSTIFICATA A FLUXULUI TRAFICULUI RUTIER au asta COSTA EURONI :D :D :D |
Să pastram tematică topicului ca observ ca o dam din fanta in cola
Nu trebuie să inroşeşti , mai ales că ai pus după aceea parte ..;) postul cānd ti-am dat quote nu continea aceea parte si apropo Quote:
Quote:
Inutilitatea opriri nu il face pe cel din spate să ruleze si sa te faca afis |
Am scris amīndoi simultan (se pare).
Tu opresti pt. o testoasa, mīta, cīine vagabond si-ti pui viata īn pericol? Au mamaaaaaaa...............!!!! Se vede ca vorbim limbi straine :D Daca eu de ex. merg pe un drum national, urmeaza o intersectie cu indicatoare, eu am semnul DRUM CU PRIORITATE, tu care vi din stīnga sau dreapta ai CEDEAZA TRECEREA, eu pt. tine NU OPRESC nici daca esti blonda lui hristos si stai īn pielea goala la volan. Ai de asteptat pīna trec. Daca eu opresc CU TOATE CA AM PRIORITATE si altul din spate da īn mine SĪNT EU DE VINA (conform legislatiei germane). PUNKT ! |
Bogdan... vorbim din teorii...
Serios acum. Si eu am auzit de chestia asta cu oprirea la nemti. Oprirea nejustificata se pedepseste la ei cu amenda. Nu iau apararea nimanui. La noi legea e cretina oricum o dai. Te scoate vinovat ca ti-a taiat un bou fata, ti-a trantit frana in juma' de metru si ai intrat in el ... Sa fim seriosi. |
si in ro, noul cod rutier spune de oprirea nejustificata, sau franarea intentionata(ca se practica) doar ca trebuie sa dovedesti.
|
Quote:
Tu doar vezi ca frīneaza si pt. o broasca care FLUP e-n tufa si spune ca a trecut ursu-n fata lui si arata politistului o poza instant facuta cu celularul (acu un an cīnd a fost prin Brasov sa vada ursii gunoieri) īn timp ce a frīnat, celular ce e permanent pe bord deoarece acolo trebuie sa fie ca sa si citeasca instant prin GPS viteza de croaziera asa ca...... ceata locala, 1:0 pt. el si.... TU ESTI DE VINA :D :D :D Quote:
Cīnd vine potera si el īncepe sa se vaite, rabla lui e zob si a ta n-are nici pe dracu. Tu stergi cīta prafu de pe ea spunīnd: - FI SERIOS DUMLE !!!! - Cum sa dau īn el? MINTE! Vezi domle ca a mea n-are nici o zgīrietura! Daca asi fi dat īn el ar fi fost si a mea sifonata ! Sa vedem ce zice atunci, daca data viitoare se mai joaca de-a ..... P****a FRĪNARU :D :D :D :D :D :D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning