Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: poze CIOLPANI
bixule eu pe la 11 jumate am plecat spre bucaresti am fost pe la IKEA sa bag ceva la burtihan ca mi-era foame rau si apoi m-am intors la tgv, distractie = 0
pai tu ce dreaqu ai facut ma te`ai dus asa dimineatza?sau ai vrut sa fii sigur ca apuci sa bei si sa le mananci mancarea ) ai ratat frate de la 2-3 incolo a fost treaba treaba ))
Mr. Dolb a ajuns pe la 10:45 la Ciolpani (ai intrat īnaintea mea din DN1 pe drumu' de acces - eram cu Matizu' roşu ), īmbrăcat ca pentru o plimbare īn parc - pantaloni de trening, parcă, şi o frumuseţe de bluză albă - cu fata de mānă. A dat 2 ture, a băut un Pepsi şi... paaaaaaaaaa !!!
Dacă mai stăteai, poate te distrai pe seama noastră, adică oamenii noroiului, da'... sper că a fost fun la IKEA
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: poze CIOLPANI
Quote:
Originally Posted by Gabi
Mr. Dolb a ajuns pe la 10:45 la Ciolpani (ai intrat īnaintea mea din DN1 pe drumu' de acces - eram cu Matizu' roşu ), īmbrăcat ca pentru o plimbare īn parc - pantaloni de trening, parcă, şi o frumuseţe de bluză albă - cu fata de mānă. A dat 2 ture, a băut un Pepsi şi... paaaaaaaaaa !!!
Dacă mai stăteai, poate te distrai pe seama noastră, adică oamenii noroiului, da'... sper că a fost fun la IKEA
daca nevasta ma tine sub papuc.. ce sa fac si eu oricum am plecat ca am vrut eu ca incepuse sa ploua, de dat chiar nu aveam chef sa ma dau si micii nu se faceau