![]() |
poze CIOLPANI
Ati fost? :D .. poze? impresii? cum v-ati distrat? :) ce m-a incantat pe mine cel mai mult a fost golful 4 negru HIFONICS care se auzea bestial :D
|
Re: poze CIOLPANI
Quote:
dar pe unde ai stat............... ca nu te am vazut? |
bixule eu pe la 11 jumate am plecat spre bucaresti am fost pe la IKEA sa bag ceva la burtihan ca mi-era foame rau si apoi m-am intors la tgv, distractie = 0 :(
|
pai tu ce dreaqu ai facut ma te`ai dus asa dimineatza?sau ai vrut sa fii sigur ca apuci sa bei si sa le mananci mancarea :)) ai ratat frate de la 2-3 incolo a fost treaba treaba :)))
|
Mr. Dolb a ajuns pe la 10:45 la Ciolpani (ai intrat īnaintea mea din DN1 pe drumu' de acces - eram cu Matizu' roşu :-P), īmbrăcat ca pentru o plimbare īn parc - pantaloni de trening, parcă, şi o frumuseţe de bluză albă - cu fata de mānă. A dat 2 ture, a băut un Pepsi şi... paaaaaaaaaa !!! :lol:
Dacă mai stăteai, poate te distrai pe seama noastră, adică oamenii noroiului, da'... sper că a fost fun la IKEA :lol: :lol: :lol: |
GAbi....batzi cumva vre-un apropo cand zici ca te distrai pe seama noastra :-??......sau pe seama mea :))) ?!?!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning