Kil`ule erai cu ursu??? nu de alta da mar fi durut sufletu si p mine.
Nu eram cu ursul, eram cu un logan
bine ca nu s-a intamplat nimic shi multumesc lui Dumnezeu ca nu eram cu ursul, pt ca as fi suferit o sperietura groaznica
cunoastem si masina cunoastem si propietarul....dar tare am vrea sa stim daca mai face parte din NSL sau nu pt ca nu la mai vazut nimeni de mai bine de jumatate de an......cand il mai vezi punei un bilet in geam poate da vreun semn de viata
cunoastem si masina cunoastem si propietarul....dar tare am vrea sa stim daca mai face parte din NSL sau nu pt ca nu la mai vazut nimeni de mai bine de jumatate de an......cand il mai vezi punei un bilet in geam poate da vreun semn de viata
pai daca voi nu iesiti din parcare de la billa...normal ca nu l-ati mai vazut eu ma intalnesc cu el mai mereu prin oras
ce sa facem frate sa ne-o ardem pe magheru la fitze...nu are rost.....nu pune asa problema ca dupa ce plecam din parcarea billa poate putini ajung acasa restu o ardem la un pahar de vb prin diverse localuri.....iar pustiu ala cu VVS chiar e scump la vedere....mai bine ar da insemnele clubului jos daca nu doreste sa faca parte din acest club.cand cineva se plimba prin oras dar nu poate ajunge macar odata intr-un an de zile la Billa inseamna ca ADIOS
AFA = purtator de cuvant al membrilor care o ard prin oras la fitze