Dupa cursa de la mare m-am tirat spre Vama Veche cu intentia sa trag cu ochiu' la atmosfera; atunci mi-am zis sa dau o fuga 10 min pana in vama cu Bulgaria sa vad care e miscarea (cata lume trece); avand masina in leasing am crezut ca nu pot trece in Bulgara fara imputernicire asa ca nici nu m-am gandit sa depasesc Romania. Odata ajuns in vama, am aflat ca nu se mai cere imputernicirea asa ca am trecut in Bulgaria cu gandul sa stau vreo ora. Ideea e ca nu stiu cum am facut, dar seara "m-am trezit" aprope de Burgas adica aproape de Turcia

. Am nimenrit la un hotel de 4 stele allinclusiv unde m-am cazat la un pret mic. Spre surprinderea mea, am constatat a doua zi ca nu eram singurul NSL-ist, in spatele masinii mele fiind parcata Skoda Fabia HTT! (mare surpriza pentru mine la 500 km de Bucuresti pe meleaguri straine)

Am tinut sa va impartasesc si voua experienta mea spontana cu propunerea sa revenim la Nesebar in gasca NSL completa.
Va garantez ca preturile sunt mici, conditiile de 4 stele super + mancare si bautura cat ne tine
A transmis din regia de emisie....LMX