Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL in Bulgaria :) (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/40017-nsl-bulgaria.html)

LMX_Catalin 01-05-07 20:34

NSL in Bulgaria :)

2 Attachment(s)
Dupa cursa de la mare m-am tirat spre Vama Veche cu intentia sa trag cu ochiu' la atmosfera; atunci mi-am zis sa dau o fuga 10 min pana in vama cu Bulgaria sa vad care e miscarea (cata lume trece); avand masina in leasing am crezut ca nu pot trece in Bulgara fara imputernicire asa ca nici nu m-am gandit sa depasesc Romania. Odata ajuns in vama, am aflat ca nu se mai cere imputernicirea asa ca am trecut in Bulgaria cu gandul sa stau vreo ora. Ideea e ca nu stiu cum am facut, dar seara "m-am trezit" aprope de Burgas adica aproape de Turcia :). Am nimenrit la un hotel de 4 stele allinclusiv unde m-am cazat la un pret mic. Spre surprinderea mea, am constatat a doua zi ca nu eram singurul NSL-ist, in spatele masinii mele fiind parcata Skoda Fabia HTT! (mare surpriza pentru mine la 500 km de Bucuresti pe meleaguri straine) :)
Am tinut sa va impartasesc si voua experienta mea spontana cu propunerea sa revenim la Nesebar in gasca NSL completa.
Va garantez ca preturile sunt mici, conditiile de 4 stele super + mancare si bautura cat ne tine :)

A transmis din regia de emisie....LMX

NSL_KiwY 01-05-07 21:06

Re: NSL in Bulgaria :)

Wow....NSL in Bulgaria...:lol:
Ar fii super sa mearga toti NSL-istii... ;)

MaTzA 01-05-07 21:16

marfa...probabil ca a vazut stickerul si a parcat in spatele tau...sa fie observat :D..oricum...misto...sa fim mai multi ca sa ne intalnim mai peste tot..

GolfuletzS 01-05-07 22:28

:D si yo cu zipu am tras o fuga repede... in vama.... si am vrut sa merem ... putin la bulgari ... :D da im itrebuia procura dl ai mei :D ... ufff.. data viitoare

pHlow 01-05-07 22:40

:))) ce urat golfulet... mah.. nu stiu ..dar e super tare decand cu ue :P eu am fost acum vreo luna la bulgari. si sincer.. nu aveam decat copie dupa talon si carte verde,asigurare. si m-a lasat sa trec.. fara sa dau nimic. dupa vreo 2 ore de plimbat.. m-am intors. :P

Pitu 01-05-07 23:29

ce coincidenta , am vazut si eu pe la iesire din ungaria era bmw pisicuta negru de bucuresti din nsl care se ratacise pe acolo .nsl powaaa

59AFA 02-05-07 10:26

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 880011)
ce coincidenta , am vazut si eu pe la iesire din ungaria era bmw pisicuta negru de bucuresti din nsl care se ratacise pe acolo .nsl powaaa

pitule , phlow nu mai are pisicuta neagra de ceva timp...adica o are , dar se prafuieste prin parcare :lol:

Claudia 02-05-07 14:55

Ar fi super ideea... Nu-i asa ca asteptati sa terminam si noi cu BAC-ul?:lol: :rolleyes2

59AFA 02-05-07 19:10

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 880774)
Ar fi super ideea... Nu-i asa ca asteptati sa terminam si noi cu BAC-ul?:lol: :rolleyes2

si eu care credeam k sunt singuru care se lupta cu integralele...:lol:

Claudia 02-05-07 19:17

Quote:

Originally Posted by 59AFA (Post 881166)
si eu care credeam k sunt singuru care se lupta cu integralele...:lol:

Suntem destui in situatia asta! ;)

AlexM. 02-05-07 19:44

Adevarul este ca pentru conditiile care le ofera au niste preturi foarte bune. Eu chiar ma gandeam la vara sa imi petrec concediul pe acolo.

pHlow 02-05-07 21:53

Duceti-va... dar fara masini.. Cica in weeknd vreo 3 romani au ramas fara masini la Bulgari :))

MaTzA 02-05-07 23:24

eee...dormim in ele...
P.S. mai lasati-l ... de bac... ma vedeti pe mine ca ma plang...???

NSL_KiwY 02-05-07 23:31

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 881651)
eee...dormim in ele...

O luam pe urma lu zip si a lu tiru :lol:

pHlow 03-05-07 04:45

lasa mah...ca am mai facut si eu cu goe d`astea.. si dormeam asa de bine.. daor ca era pe furate.. cine se trezea.. fura geaca celuilalt :))

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning