Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > NoSpeedLimit Romania Club

Reply

Thread Tools
Old 20-11-06, 17:16   #46
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]
Default Re: Intalnire NSL

Quote:
Originally Posted by GolfTuning View Post
dap... oricum as vrea.. sa vina ..... majoritatea de la voi ca am vazut.. ca sunteti baieti valabili )) cum spunea cineva.... si de fiecare data v`am vazut... in brigada mare
cred ca la noi singura problema e instiintarea despre intalnire din timp pt ca eu nu cred ca daca stii cu 2-3 sapt innainte nu poti sa nu iti mai programezi nimic atunic
oricum vedem pe 3 cine o sa vina si cine nu
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:18   #47
GolfuletzS
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Design Team]

pei dati sfoara`n tara ..... sa afle tot poporu
GolfuletzS is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:25   #48
kraven_4_all
Banned

Stage 5

Quote:
dap... oricum as vrea.. sa vina ..... majoritatea de la voi ca am vazut.. ca sunteti baieti valabili )) cum spunea cineva.... si de fiecare data v`am vazut... in brigada mare
pe 16 am venit krd mare...si nu numai membrii clubului..ci si prietenii noshtrii..adik ai clubului...yo mai mult k sigur vreau sa intru in NSL...dar intai permis...si 2.sa se schimbe mashina k am o rapciuga de dacie din `87
kraven_4_all is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:28   #49
GolfuletzS

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

voi stiti asta.... deci pana acum s`a anuntat.... asa Craiova Ploiesti Targoviste Iasi si nu in ultimu rand Bucuresti ....

ce o iesi ? !
Old 20-11-06, 17:31   #50
shantzu

Stage 5

shantzu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[4Rally]

Quote:
voi stiti asta.... deci pana acum s`a anuntat.... asa Craiova Ploiesti Targoviste Iasi si nu in ultimu rand Bucuresti ....
ce o iesi ? !
pai o sa iasa f bine daca vin toti cei care sau anuntat acum sa vedem pana atunci ce o sa fie ...
shantzu is offline   Reply With Quote
Old 20-11-06, 17:38   #51
ema_sierra

Stage 4

ema_sierra's Avatar

Member of:

Parerea mea e sa vina toti membrii NSL! De data asta s-a anuntat din timp ca sa afle toata lumea si sa nu mai fie probleme de genul....: Frate e prea din scurt!.....si hai sa fim cinstiti vine cine vrea pana la urma si cine are ceva pt clubul asta ! E de inteles un ZIP care e in armata , dar restul nu au scuze! E duminik deci nu toata lumea munceste.Sper sa vina cat mai multi membrii.Aici o sa se vada cine e activ si cine plimba stiker-ul prin Bucuresti de dragul de a apartine unui club!Personal am anuntat de pe acuma la serviciu' ca nu apar pe 3 si sa stiti ca e de inteles.Nu facem intaniri din astea degeaba si nici asa de dese.Cred ca am mancat destul ***.Va asteptam la intalnire sa aratam ca suntem un club unit!
Old 20-11-06, 17:43   #52
GolfuletzS

Stage 5

GolfuletzS's Avatar

Member of:
[Design Team]

punct lovit ..
Old 21-11-06, 01:12   #53
somebudyy2002

Stage 2

somebudyy2002's Avatar

Member of:
Thumbs up Re: Intalnire NSL

Quote:
Originally Posted by ema_sierra View Post
Parerea mea e sa vina toti membrii NSL! De data asta s-a anuntat din timp ca sa afle toata lumea si sa nu mai fie probleme de genul....: Frate e prea din scurt!.....si hai sa fim cinstiti vine cine vrea pana la urma si cine are ceva pt clubul asta ! E de inteles un ZIP care e in armata , dar restul nu au scuze! E duminik deci nu toata lumea munceste.Sper sa vina cat mai multi membrii.Aici o sa se vada cine e activ si cine plimba stiker-ul prin Bucuresti de dragul de a apartine unui club!Personal am anuntat de pe acuma la serviciu' ca nu apar pe 3 si sa stiti ca e de inteles.Nu facem intaniri din astea degeaba si nici asa de dese.Cred ca am mancat destul ***.Va asteptam la intalnire sa aratam ca suntem un club unit!

Tot timpul ai fost un bun filosof....cred ca d'asta te iubeste mama... M-ai conins.....La intalnire sunt si eu prezent....

Last edited by somebudyy2002; 21-11-06 at 01:15.
somebudyy2002 is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 02:46   #54
balann_jointt

Stage 5

balann_jointt's Avatar

Member of:
[VW]

vom fii prezenti si cativa baieti din Targoviste dornici de inscriere!
balann_jointt is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 17:00   #55
Pitu

Stage 5

Pitu's Avatar

Member of:
Unhappy Re: Intalnire NSL

eu nu am fost de acord cu intalnirea la ploiesti deoarece trebuia amanata cea de la polivalenta care deja se anuntase o intalnire mare. ne am gandit la mai multe , nu am luat singur decizia asta , am discutat problema si cu florica si a fost deacord cu mine. in primul rand daca intalnirea se tinea la ploiesti nu veneau si din alte judete unde mai avem filiale si nu ar fi iesit o intalnire asa mare . nu era momentul sa amanam o intalnire asa mare si sa chemam baietii degeaba la ploiesti. asta nu inseamna ca nu se va face nimic si la noi dar nu era momentul potrivit .

Last edited by Pitu; 21-11-06 at 17:04.
Pitu is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 19:21   #56
ema_sierra

Stage 4

ema_sierra's Avatar

Member of:

Quote:
Originally Posted by somebudyy2002 View Post
Tot timpul ai fost un bun filosof....cred ca d'asta te iubeste mama... M-ai conins.....La intalnire sunt si eu prezent....
Adica sa-nteleg ca vii si cu mama ta la intalnire ?
In cazul asta sa ma imbrac frumos si sa ma pieptan.........poate poate cine syie .
ema_sierra is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 19:23   #57
andrey17

Stage 4

andrey17's Avatar

Member of:

Vb lu' Gibi cine stie "Tu daca te mai iei de mama"
andrey17 is offline   Reply With Quote
Old 21-11-06, 22:05   #58
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Quote:
Originally Posted by twwety View Post
eu nu am fost de acord cu intalnirea la ploiesti deoarece trebuia amanata cea de la polivalenta care deja se anuntase o intalnire mare. ne am gandit la mai multe , nu am luat singur decizia asta , am discutat problema si cu florica si a fost deacord cu mine. in primul rand daca intalnirea se tinea la ploiesti nu veneau si din alte judete unde mai avem filiale si nu ar fi iesit o intalnire asa mare . nu era momentul sa amanam o intalnire asa mare si sa chemam baietii degeaba la ploiesti. asta nu inseamna ca nu se va face nimic si la noi dar nu era momentul potrivit .
cea de la polivalenta nu era amanata, ci mutata la Ploiesti. eu unu il instiintasem pe florica prin PM`uri, i-am explicat intentia mea.

cand am vazut topicul cu intalnirea pe data de 3 dec,am pus mana pe tel si l-am sunat pe florica si i-am explicat situatia de aici.. fiind de acord cu schimbarea datei si a locatiei, ba chiar ma rugase sa-i zic lu Golfuletz sa modifice el pe forum(fiind moderator)

de ce zici ca daca intalnirea se tinea la PL nu puteau veni si din alte judete/orase?din contra, pl era mai aproape si de Targoviste si de iasi si de craiova .....

stii f bine cum se face rost de aprobari pt ceva legal la noi in oras

in fine, scuzati-mi off.topicul
numa` bine

Toata lumea e "illest" acum, insa doar pe stickere
"low&slow" dar mai mult slow decat low
Euro Corsa C
tng is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 08:47   #59
LMX_Catalin

Stage 3

LMX_Catalin's Avatar

Baieti!
Ne ambalam pentru ce nu trebuie.
Hai sa luom lucrurile asa schimbate si sa ne cantonam eforturile pentru reusita evenimentului de la Bucuresti.
Jumatate din posturile de pe forum sunt discutii referitoare la nemultumiri generate de reschimbarea zilei si locului. Nu este cazul! Evenimentul trebuie sa iasa impecabil cu cati mai multi membrii si aspiranti!
Multumesc
LMX_Catalin is offline   Reply With Quote
Old 22-11-06, 09:34   #60
RaulNFS

Stage 4

Member of:

Quote:
Originally Posted by LMX_Catalin View Post
Baieti!
Ne ambalam pentru ce nu trebuie.
Hai sa luom lucrurile asa schimbate si sa ne cantonam eforturile pentru reusita evenimentului de la Bucuresti.
Jumatate din posturile de pe forum sunt discutii referitoare la nemultumiri generate de reschimbarea zilei si locului. Nu este cazul! Evenimentul trebuie sa iasa impecabil cu cati mai multi membrii si aspiranti!
Multumesc
Just

Abea astept . Sper sa fie loc si pentru mine pe acolo..
RaulNFS is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -