Quote:
Originally Posted by twwety
eu nu am fost de acord cu intalnirea la ploiesti deoarece trebuia amanata cea de la polivalenta care deja se anuntase o intalnire mare. ne am gandit la mai multe , nu am luat singur decizia asta , am discutat problema si cu florica si a fost deacord cu mine. in primul rand daca intalnirea se tinea la ploiesti nu veneau si din alte judete unde mai avem filiale si nu ar fi iesit o intalnire asa mare . nu era momentul sa amanam o intalnire asa mare si sa chemam baietii degeaba la ploiesti. asta nu inseamna ca nu se va face nimic si la noi dar nu era momentul potrivit .
|
cea de la polivalenta nu era amanata, ci mutata la Ploiesti. eu unu il instiintasem pe florica prin PM`uri, i-am explicat intentia mea.
cand am vazut topicul cu intalnirea pe data de 3 dec,am pus mana pe tel si l-am sunat pe florica si i-am explicat situatia de aici.. fiind de acord cu schimbarea datei si a locatiei, ba chiar ma rugase sa-i zic lu Golfuletz sa modifice el pe forum(fiind moderator)
de ce zici ca daca intalnirea se tinea la PL nu puteau veni si din alte judete/orase?din contra, pl era mai aproape si de Targoviste si de iasi si de craiova .....
stii f bine cum se face rost de aprobari pt ceva legal la noi in oras
in fine, scuzati-mi off.topicul
numa` bine