nu va suparati k intrb...stiti vreun membru NSL din VL...?? VL-xx-TOM ..um BMW
seria 5 negru ...ext cam stok .., l`am vazut astazi prin oras cu sigla voastra ...
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
Re: Membri noi
Quote:
Originally Posted by Sebastian-TOP
MARFA bun venit in club
noi2 ne-am dat odata, eu cu opelu si u cu bmw-ul! dar eram dezavantajat ( masina era full si la combustibil .. si la persoane ) iti acord revansa singuri singurei
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
salutare tuturor..am si io un prieten care este membru nou ..de vro 2 saptamani ...cred ca l ati vazut pa la intalnire .. renault 5 . ...in curand se va schimba jucaria asta de r5 .....cu ........
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
si inca ceva offtopic ..vreau sa devin si io usergroups ....ca simpatizant al clubului ... sau ca prieten a unor persoane care sunt inscrise in club ...multumesc ...
ps..am fost prezent la toate intalnirile..de cateva sapt . .....astept raspunsu ...
noi2 ne-am dat odata, eu cu opelu si u cu bmw-ul! dar eram dezavantajat ( masina era full si la combustibil .. si la persoane ) iti acord revansa singuri singurei
DAca tu zici, se acorda revansa si o sa vin cu un C1 de 1L sa nu te mai crezi inferior
salutare tuturor..am si io un prieten care este membru nou ..de vro 2 saptamani ...cred ca l ati vazut pa la intalnire .. renault 5 . ...in curand se va schimba jucaria asta de r5 .....cu ........