Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
Re: Membri noi
Quote:
Originally Posted by JohnyXxx
sal 2 all si eu sunt nou pe aici am bagat cateva poze cu ursanu meu enjoy.
sall. frumos ursu ...bun venit in n s l ... am vazut aseara masina aseara pe la capat pe la 32 ... la petrom alexandriei ..... stai cumva pe acolo prin cartier
sall. frumos ursu ...bun venit in n s l ... am vazut aseara masina aseara pe la capat pe la 32 ... la petrom alexandriei ..... stai cumva pe acolo prin cartier
nu mari eu stau in ferentari da am dus un preten acasa oricum circul des pe acolo deci o sa ma auzi inainte sa ma vezi
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [BMW] [VW]
de acu nu o sa mai vedeti renaultu 5 pe la intalniri .... pentru ca la vandut ... dar venim cu ceva nou .. un cielo .. pe care cred ca uni dintr-e voi il stiti .. fosta masina . a lui cosmin_nsl (craiova )
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Quote:
Originally Posted by mari4speed
de acu nu o sa mai vedeti renaultu 5 pe la intalniri .... pentru ca la vandut ... dar venim cu ceva nou .. un cielo .. pe care cred ca uni dintr-e voi il stiti .. fosta masina . a lui cosmin_nsl (craiova )
dap il stim...
sa ai grija de el...e un cielo.. de cielo
este nexia daca nu ma insel , fuge mai bine ca cielo