Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > NoSpeedLimit Romania Club

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-04-09, 18:47   #61
F_L_R

No Speed Limit

Stage 5

F_L_R's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re: Au inceput inscrierile in NSL Bucuresti

Asa este cat a fost bodgea.....toata lumea era NSL , acum gata va dati deoparte. Asta e , probabil ca trebuia sa facem asta de mult si daca nu ma insel in acel formular erau stipulate aceste taxe , ca nu le am aplicat ani de zile a fost ca eram singur si nu puteam face singur tot. Atat cat am putut am cheltuit sa tin acest club , acum nu mai vreau. In anii trecuti la fiecare 4Tuning Day am cheltuit sute de euro de fiecare data si anumite persoane stiu , intrebati l pe LMX si pe toti care au fost lanaga mine. Cat sa mai pot duce singur?....nu sa cerut o avere, sa cerut o suma modica care adunata de la un numar X de membri este o suma considerabila cu care ne am putut misca in acest an.
Old 05-04-09, 19:11   #62
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by NSL_Florica View Post
Asa este cat a fost bodgea.....toata lumea era NSL , acum gata va dati deoparte. Asta e , probabil ca trebuia sa facem asta de mult si daca nu ma insel in acel formular erau stipulate aceste taxe , ca nu le am aplicat ani de zile a fost ca eram singur si nu puteam face singur tot. Atat cat am putut am cheltuit sa tin acest club , acum nu mai vreau. In anii trecuti la fiecare 4Tuning Day am cheltuit sute de euro de fiecare data si anumite persoane stiu , intrebati l pe LMX si pe toti care au fost lanaga mine. Cat sa mai pot duce singur?....nu sa cerut o avere, sa cerut o suma modica care adunata de la un numar X de membri este o suma considerabila cu care ne am putut misca in acest an.
Da Florica .. stiu in mare parte care au fost cheltuielile ani de zile! Chiar KYL-u mi le-a expus la telefon! Eu sunt PENTRU TAXA aceasta pentru ca am inteles ce costuri sunt . Vorba aia, 100 ron ii face un cersetor pe saptamana. Imi pare rau ca sunt inteles gresit si am sa clarificam totul in legatura cu mine/tgv saptamana viitoare! Iar in ultimele posturi comentam asupra celor de la ploiesti pentru ca am inteles ca se simteau marginalizati si aveau nevoie de legitimatii.

dolb is offline  
Old 05-04-09, 22:49   #63
B85KYL

Stage 5

Member of:

Quote:
Originally Posted by Skma View Post
nu mi se pare normala atitudinea ta in primu rand am vb foarte frumos nu vreau sa ajung la ceturi etc...insa un parasolar poate sa-l faca oricine ca fontu nu e de negasit!
Si referitor "Voi nu ati fost in stare saa faceti ce trebuia sa faceti shi acum v-ati trezit ca vreti legitimatii... Mai bine o lasam asa "

urat din partea voastra serios eu zic ca Ploiestiu a fost sus la multe evenimente!

Cu asta inchei nu mai vreau sa spun nimic daca se adopta o asemenea atitudine.....
Tu ce atitudine ai avea daca ai fi anuntat de aceasta taxa de 2 luni shi ceva de zile shi lumea s-ar face ca nu a inteles shi ca nu a auzit, ba mai mult iti atrage shi atentia ca nu le-ai dat legitimatii...
Inainte sa postati mai aruncati o privire in propria ograda shi apoi treceti la scris
B85KYL is offline  
Old 05-04-09, 22:51   #64
B31WAN

Stage 2

B31WAN's Avatar

si eu unt de acord cu taxele desi nu sunt inca un membru NSL dar mii-se par ceva normal taxele astea si cred ca tre sa faci topic special cu tasele se se vada si sa se vorbeasca ( la vedere )
B31WAN is offline  
Old 05-04-09, 23:05   #65
B85KYL

Stage 5

Member of:

Quote:
Originally Posted by B31WAN View Post
si eu unt de acord cu taxele desi nu sunt inca un membru NSL dar mii-se par ceva normal taxele astea si cred ca tre sa faci topic special cu tasele se se vada si sa se vorbeasca ( la vedere )
Este shi topic separat pe siteul clubului WWW.NOSPEEDLIMIT.RO
B85KYL is offline  
Old 06-04-09, 01:20   #66
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by B85KYL View Post
Tu ce atitudine ai avea daca ai fi anuntat de aceasta taxa de 2 luni shi ceva de zile shi lumea s-ar face ca nu a inteles shi ca nu a auzit, ba mai mult iti atrage shi atentia ca nu le-ai dat legitimatii...
Inainte sa postati mai aruncati o privire in propria ograda shi apoi treceti la scris
sunt niste chestii de organizare si bun simtz.daca tu crezi ca s-a cerut prea mult sa facetzi niste legitimatii,inseamna ca ......nici nu are rost sa mai vb.
problema e ca a fost frumos atata timp cat a durat,dar a fost frumos doar ptr voi
daca intradevar vroiati sa faceti ceva bun faceati si nu gaseati tot felul de motive.
in primul rand nu primeati pe oricine in club si in al doilea rand nu faceati diferente intre membrii clubului.sa iti aduc aminte ce ai spus legat de filiala de la tg la ultima intalnire?nu gandesti bine,cu o aemenea atitudine nu vei tzine oamenii langa tine.decat cateva mii si sa nu stii de ei mai bine o mana de oameni pe care te poti baza.
aici intervine alt semn de intrebare:de ce oare s-au acceptat atatia oameni?
raspunsul e interpretabil si il las la aprecierea voastra.
numai bine
Old 06-04-09, 03:18   #67
nsl.cartman
Banned

Stage 2

Member of:

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
sunt niste chestii de organizare si bun simtz.daca tu crezi ca s-a cerut prea mult sa facetzi niste legitimatii,inseamna ca ......nici nu are rost sa mai vb.
problema e ca a fost frumos atata timp cat a durat,dar a fost frumos doar ptr voi
daca intradevar vroiati sa faceti ceva bun faceati si nu gaseati tot felul de motive.
in primul rand nu primeati pe oricine in club si in al doilea rand nu faceati diferente intre membrii clubului.sa iti aduc aminte ce ai spus legat de filiala de la tg la ultima intalnire?nu gandesti bine,cu o aemenea atitudine nu vei tzine oamenii langa tine.decat cateva mii si sa nu stii de ei mai bine o mana de oameni pe care te poti baza.
numai bine
da iti place sa vii sa expui masina la 4tuningdays sau la alte evenimente la care participa clubul si sa fie totul de`a gata nu?

da spatiul pe care sta masina, costurile pt bannere si ce mai e cine le suporta? presedintele nu? doar ce mama draq..."fii capitanul nostru"...esti membru doar cu numele?
nsl.cartman is offline  
Old 06-04-09, 08:28   #68
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
decat cateva mii si sa nu stii de ei mai bine o mana de oameni pe care te poti baza.
numai bine
pentru ca cu 3 oameni nu as face atata "treaba " cat as face cu 10 sau 15. In afara de scandalul facut de baietii mei sa stiti ca , desi eram multi , era foarte bine ce se facea! Nu vreau sa le aduc aminte ( la cei care stiu ) ca aveam intalniri in care ma intalneam decat eu si cu un membru.
dolb is offline  
Old 06-04-09, 08:45   #69
ClaudyuNSL

Stage 5

ClaudyuNSL's Avatar

Member of:

nu mai latrati aiurea aici....ca pana acum nu ati facut nimik ati fost doar la numar....cine vrea sa faca ceva vrem sa vedem fapte nu vorbe...

Propun inchiderea definitiva a acestui topic

A.C.S NO SPEED LIMIT ROMANIA

Last edited by F_L_R; 06-04-09 at 08:54.
ClaudyuNSL is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -