30-03-09, 10:43
|
|
Ford Driver
Stage 2
Member of: [FORD]
|
Re: Au inceput inscrierile in NSL Bucuresti
buun...hai sa vad daca am inteles. Vreti oameni de calitate, pasionati de tuning care sa aiba benzina in sange si in loc de inima turbina. Sunt total de acord si eu ma regasesc printre ei. vreti ca acesti viitori membrii sa aiba in posesie o masina cu potnetial. Bun si aici sunt partial de acord. Eu asi vrea sa intru in club, sunt mare pasionat, mai toti banii p care ii am ajung in masina, dar masina nu e cu prea mult potential. E un Ford Fiesta 2003 si are vreo 70 de caluti amarati din care mai pot sa mai storc MAXIM 30 de ponei. Ma pretez cerintelor clubului?
|
30-03-09, 11:23
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by MariusMKV
nu e vorba de teoria chibritului , e vb ca se duce pe apa sambetei clubul...
|
in sfarsit...inca unul cu capul pe umeri !
|
|
|
30-03-09, 11:25
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
daca ne unim si lasam unele orgolii de-oparte.. clubul ( mai bine zis filialele ) nu se vor duce pe apa sambetei ! E logic ca Flo & co. nu vor accepta ca acest mare club sa se distruga, iar NSL ( cel putin bucuresti ) va fi infloritor inca 20 de ani !
|
|
|
30-03-09, 16:28
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Stonicah
buun...hai sa vad daca am inteles. Vreti oameni de calitate, pasionati de tuning care sa aiba benzina in sange si in loc de inima turbina. Sunt total de acord si eu ma regasesc printre ei. vreti ca acesti viitori membrii sa aiba in posesie o masina cu potnetial. Bun si aici sunt partial de acord. Eu asi vrea sa intru in club, sunt mare pasionat, mai toti banii p care ii am ajung in masina, dar masina nu e cu prea mult potential. E un Ford Fiesta 2003 si are vreo 70 de caluti amarati din care mai pot sa mai storc MAXIM 30 de ponei. Ma pretez cerintelor clubului?
|
raspunsul meu referitor la intrebarea ta ar fi fost urmatorul : masina trebuie sa se incadreze la una din urmatoarele : drag , sound sau styling.cam astea ar fi vechile reguli.
DAR , avand in vedere ca regulile s-au schimbat...e important sa platesti taxa de inscriere si taxa lunara.du-te vineri la billa dr taberei la ora 10 sa te boteze kyl-u
Renault Clio Sport 2.0 16v
--------------------------------
|
|
|
30-03-09, 16:46
|
|
  Stage 5
|
PFoaaaaa..daca il boteaza cum m-a botezat pe mine Florica....  Botezul meu a fost o bere pe capota masinii ! ( din pacate returnasem masina urmatoarea zi pt ca avea probleme cu chiulasa )
|
|
|
30-03-09, 21:07
|
|
No Speed Limit
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
- Masinile pretendente le voi vedea personal inainte de inscriere.
- Userul Babone a fost acceptat in aceasta seara in NSL. Hotatarea a fost luata de circa 15 membri prezenti la intalniraea din aceasta seara. Va anunt ca eu nu am votat nimic pt a nu influenta.
Last edited by F_L_R; 03-04-09 at 23:06.
|
|
|
04-04-09, 21:46
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
multumesc tuturor celor care au votat pentru mine.NSL
|
|
|
04-04-09, 23:15
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
referitor cu cine plateste taxa e acceptat eu zic ca nu e bine ba mai mult cum de atatia ani s-a vehiculat ca se va pune taxa etc... sincer eu in 3 ani de activitate NSL o spun cu regret ca nu am primit nici macar o legitimatie de membru!!
Eu cel putin va urez activitate lunga si buna in continuare!
|
|
05-04-09, 00:18
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by Skma
referitor cu cine plateste taxa e acceptat eu zic ca nu e bine ba mai mult cum de atatia ani s-a vehiculat ca se va pune taxa etc... sincer eu in 3 ani de activitate NSL o spun cu regret ca nu am primit nici macar o legitimatie de membru!!
Eu cel putin va urez activitate lunga si buna in continuare!
|
Si cum ai vrea sa facem, sa scot eu bani din buzunar sa-ti fac tie legitimatie, cum a facut Florica pana acum cu parasolarele
|
|
|
05-04-09, 08:56
|
|
Fiat Driver
 Stage 5
Member of: [Fiat]
|
poi scrie mare pe parasolar No Speed Limit ...ce legitimatie mai vrei ... aia e legitimatia ta  ...impreuna cu masina ...
|
|
|
05-04-09, 10:02
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B85KYL
Si cum ai vrea sa facem, sa scot eu bani din buzunar sa-ti fac tie legitimatie, cum a facut Florica pana acum cu parasolarele
|
cu parasolarele nu sunt de acord! ca totusi 1x parasolar e destul de scump, dar zi-mi si mie cat costa o legitimatie? e o hartie da-o drq.
Quote:
Originally Posted by aleyx_oltcit
poi scrie mare pe parasolar No Speed Limit ...ce legitimatie mai vrei ... aia e legitimatia ta  ...impreuna cu masina ...
|
poate unii vor mai mult decat un parasolar si bulina  altii se multumesc doar ca sunt bagati in seama.
|
|
|
05-04-09, 11:23
|
|
 Stage 5
|
[QUOTE=dolb;2212371]cu parasolarele nu sunt de acord! ca totusi 1x parasolar e destul de scump, dar zi-mi si mie cat costa o legitimatie? e o hartie da-o drq.
Da frate o hartie ... Voi nu ati fost in stare saa faceti ce trebuia sa faceti shi acum v-ati trezit ca vreti legitimatii... Mai bine o lasam asa
|
|
|
05-04-09, 11:37
|
|
  Stage 5
|
am zis eu ca vreau legitimatie?
|
|
|
05-04-09, 12:10
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
am zis eu ca vreau legitimatie?
|
Pt noi urmeaza evenimentul de la Romexpo shi avem alte lucruri mai importante de facut, nu mai are rost sa vb despre niste lucruri care nu isi au rostul
|
|
|
05-04-09, 13:21
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
|
nu mi se pare normala atitudinea ta in primu rand am vb foarte frumos nu vreau sa ajung la ceturi etc...insa un parasolar poate sa-l faca oricine ca fontu nu e de negasit!
Si referitor "Voi nu ati fost in stare saa faceti ce trebuia sa faceti shi acum v-ati trezit ca vreti legitimatii... Mai bine o lasam asa "
urat din partea voastra serios eu zic ca Ploiestiu a fost sus la multe evenimente!
Cu asta inchei nu mai vreau sa spun nimic daca se adopta o asemenea atitudine.....
|
|
|
|
|