Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > ITS - 2005 - Constanta

ITS - 2005 - Constanta International Tuning & Sound - Constanta - 14 August 2005

Reply

Thread Tools
Old 27-08-05, 19:53   #31
irina

Stage 2

sebastian, daca ai fi vazut subiectul de la mesajul meu ai fi vazut despre cine e vb
nu ma cert cu nimeni, ca nu are rost. si nici punctul meu de vedere nu cred ca intereseaza pe cineva, deoarece concluziile au fost trase din cate vad....

tot ce spun ca 4tuningul nu a facu publicitate pe gratis
, iar la restul intrebarilor tale, gen \"simpatizata in randul nush ce\" - ha ha ha , nu cred ca e necesar un rasp
irina is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 20:37   #32
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

ba cam gratis...
banii pe o camera si drum, adica 3, 5 mil am renuntat la ei, dupa cum iti pot confirma si baietii care au asteptat ore in sir sa iti respecti promisiunile...

nu am aparut nici pe fluturas, (e la mine), nici in spotul radio...
Gratzian is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 22:26   #33
tache_83

Stock

Ma bag si eu ca n-am ce face.....

S-a zis ca vom vedea superba, unica, originala Eleonor din \"Gone in 60 sec\".
Dintr-un documentar facut despre acest film am aflat ca la filmari au fost 12 astfel de masini.

Oare cine minte???

Chiar daca banii nu au ajuns acolo unde trebuie, felicitari baietilor pt show!!!
tache_83 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-05, 23:38   #34
irina

Stage 2

4 tuning a aparut pe toti fluturasii imprimati de noi, la fel ca si pe postere. fluturasii de le COX nu au nici o legatura cu noi, chestie care se poate observa si prin faptul ca pe ei este radio 21 si nu kiss fm, cum e pe ai nostri. o sa atasez si oferta de parteneriat facuta catre 4tuning la inceputul acestei veri. iar in legatura cu cele 3.5 mil, 4tuning a primit aceasta suma, asa ca nu vad rostul comentariilor...
irina is offline   Reply With Quote
Old 28-08-05, 04:59   #35
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

daca ai fi fost de fata si nu te ascundeai, vedeai daca 4tuning primea suma aia... a primit???
intreaba te rog pe baietii care au asteptat ore in sir ce si cum a fost cu banii aia, da?
si fluturasu e la mine, dar cu spotul radio cum e?
si suma nu e nici pe departe cum am vorbit, de aceea am si renuntat la ea
nimic nu e cum am vorbit
ABSOLUT NIMIC
Old 29-08-05, 08:36   #36
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

irinuca, mai lasa vrajeala si recunoasteti odata ca a fost de kko..asta e..mai bine la anul, dc o mai veni cineva...oricum, banuiesc ca asta e primul tau eveniment organizat, asa ca..lipsa experientei isi spune cuvantul, desi pt pozitia ta te-ai bagat in seama cam mult..am observat ca baietii te ascultau numai informativ, acum sunt curios cu investitura ta de negociere...

aaa..si dc doresti sa ma intrebi cum si de ce imi permit sa te critic, poti si aici, sau si prin pm, si o sa vezi de unde si pana unde e JMecheria...
Bytzu is offline   Reply With Quote
Old 29-08-05, 14:03   #37
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

multumesc sebastian pentru ca esti de acord cu mine si ptr IRINA daca esti complexata de greutate asta e problema ta ptr ca nu ai stiut sa organizezi un show si ideea de baza a lui ( a show-ului ) a fost sa dai un tun si sa profiti de pasiunea unor oameni ar trebui sa iti ceri scuze public ps daca vrei sa vorbesti personal cu mine si sa vezi ca eu nu ma ascund poti sa imi dai un bip si te sun eu 0722305103 si mai trebuie sa intelegi ca asta e parerea mea proprie si personala nu a clubului daca parerea mea coincide cu a clubului asta nu inseamna ca tot ce ati vrut au fost banii si ca spectacolul a fost doar un pretext papa

ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 29-08-05, 14:45   #38
Gratzian
Administrator

Stage 5

Gratzian's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

dar pana la urma nu conteaza...
noi ne-am tinut promisiunile, si chiar daca ti le tineai fata de mine, tot nu inseamna ca in rest a fost ceva ok
faptul ca fata de partenerii media nu a fost ok, nu e nimic
chiar daca ar fi fost ok, aici discutam showl

putem afla de la tine parerea despre acest show, irina?
nu ce au facut baietii din comunitate, si noi, ci EXACT aportul vostru
...
inca o lista lunga de promisiuni neacoperite
Old 29-08-05, 20:48   #39
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Nu pot sa cred ca cu 10 milioane cumperi un site si doua cluburi.
E o gluma ce vorbiti cu bani nu e asa?
Vad ca unora sumele nu li se par derizori si pare ca totul li se cuvine, dar daca asa fu invoiala, bata-va vina.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 29-08-05, 20:54   #40
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

chiar asa,nu vreau sa jignesc p cineva,sa zicem k eu am banii astia,deci cu 10 mil,pot strange 40-50 masini si sa organizez o cursa `demonstrativa` si sa fie promovata si p singurul site pt cunosktori?
Old 29-08-05, 22:45   #41
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"B 99 CZR\"
chiar asa,nu vreau sa jignesc p cineva,sa zicem k eu am banii astia,deci cu 10 mil,pot strange 40-50 masini si sa organizez o cursa `demonstrativa` si sa fie promovata si p singurul site pt cunosktori?
In unele situatii cu ceva abilitate cred ca e prea mult dupa cum se vand unii.
Pacat ca vorbim de sume de bani oricare ar fi ele.
Credeam ca pasiunea primeaza insa vad ca uni par a avea alte scopuri.
Nu credeam sa se ajunga la discuti atat de injositoare.
Sa li se scoata ochii ca s-au dat bani, au fost platiti ...
ieftina marfa au luat unii si pe mine ma costa de ma rupe
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 29-08-05, 23:02   #42
CZR

Stage 5

CZR's Avatar

adevar graiesti sebastian,s pare k lumea s-a lasat dusa d val,show-ul nu mai primeaza,ci recompensa materiala...
sa n amintim d inceputurile fenomenului `legal`... sa punea problema remuneratiei????nu cred
CZR is offline   Reply With Quote
Old 30-08-05, 11:58   #43
ct77pia

Stage 5

ct77pia's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Anonymous Motorsport ]

corecttttttttttttt
ct77pia is offline   Reply With Quote
Old 06-09-05, 22:20   #44
Creepy

Stage 2

Creepy's Avatar

Eu sunt curios: daca baietii care au venit de buna voie, ca sa impresioneze publicul (ma refer la liniutze, burnouturi &co.) ar fi refuzat sa faca asa ceva deoarece era dreptul lor. ce ar fi iesit din marele show care s-a promis? \"eleanor\" si cascadorii, MNC si.... cam atat? pentru asta am fi platit 350 de mii?! pai scuze dar daca e vorba de asa ceva mai bine luam semintze de la coltu' strazii de toti banii.
Sa speram ca la un viitor eveniment care se anunta de proportii mari se va implica un organizator daruit curselor si spectacolului si nu banilor.
Creepy is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -