ITS - 2005 - Constanta International Tuning & Sound - Constanta - 14 August 2005 |
03-08-05, 10:20
|
|
 Stage 4
|
Re: ha ha ha
Quote:
Originally Posted by \"irina\"
Daflyer, sa inteleg ca tu ai o mare problema cu noi, dupa modul tau de abordare nu??? nu zic, au fost unele greseli, ne-am cerut scuze in repetate randuri pentru asta. dar nu pot ingropa nicaieri faptul ca a fost cel mai mare show de tuning organizat pana acum!!! iar cel de la constanta va fi si mai mare. de dezamagiri nici nu punem problema, stim sigur ca tot ce am promis acum va fi acolo. nu facem concurs de sunet, asa ca nu am pomenit nimic de asta. ce ma deranjeaza e atitudinea ta total contra, care chiar mi se pare nejustificata. ai avut masina in concurs??? nu!! asa ca, ne vedem pe 14! .
in legatura cu concursul de viteza, de el se ocupa MR si NSL, si stati linistiti ca nu vor fi curse de soareci. Dimpotriva.
daca aveti intrebari legate de cursa,va rog sa l-e postati pe forum si o sa va raspundem.
cam atat deocamdata.
|
Unde ma pot inscrie.
Care e taxa de inscriere la concursul de masini?
Motociletele au voie la concurs?
Care sunt departajarile la auto, pe cai capacitate, tractiune combustibil?
Astept cu interes major raspunsul repejor.
|
03-08-05, 10:24
|
|
 Stage 4
|
La cat se da primul start si cat tine?
10 euro de persoana nu e cam mult?Aici nu e Belgia, sau asa sunt biletele tiparite de afara de la un eveniment nerealizat?
O fi misto dar 10 euro sunt o suma.
Stie cineva cum arata un bilet?
|
|
|
03-08-05, 14:03
|
|
Stage 2
|
:
inscrierile se fac pe aeroport. masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16. nu exista grupe, cursele sunt libere.
iar in legatura cu biletele, sunt tiparite in Romania si sunt facute dupa modelul tip. parerea mea e ca 350.000 e o suma rezonabila pentru un show care prezinta nu doar masini, ci si multe alte exclusivitati.
|
|
|
03-08-05, 14:14
|
|
4 Speed Squad Member
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16
|
Pentru participantii la cursa, care este ora maxima de intrare?
Sper ca nu 11, si cursa abia la 16 sa inceapa, ca nu ar fi prea placut !!!
|
|
|
03-08-05, 18:47
|
|
Stage 2
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:
masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16
|
Pentru participantii la cursa, care este ora maxima de intrare?
Sper ca nu 11, si cursa abia la 16 sa inceapa, ca nu ar fi prea placut !!!
|
hmh....tinand cont de faptul ca evenimentul se bazeaza in principal pe show-ul de masini : show's'shine, in mod normal dupa ora 12 masinile nu mai au acces. dar trebuie sa tin cont si de faptul ca nu toate masinile care vor participa la cursa vor participa si la show'n'shine. deocamdata nu pot da o ora fixa, dar promit ca sapt viitoare o sa iti spun exact ce si cum.
|
|
|
03-08-05, 18:52
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Re: :
Quote:
Originally Posted by \"irina\"
inscrierile se fac pe aeroport. masinile pot intra incepand cu ora 10, iar inscrierile cred ca o sa inceapa la 11. din cate am stabilit pana acum, primul start va fi in jurul orei 16. nu exista grupe, cursele sunt libere.
iar in legatura cu biletele, sunt tiparite in Romania si sunt facute dupa modelul tip. parerea mea e ca 350.000 e o suma rezonabila pentru un show care prezinta nu doar masini, ci si multe alte exclusivitati.
|
Am priceput ceva dar nu prea bine, chiar nu stiu cum se face si in ce baza se face inscrierea cine o face etc.
|
|
|
03-08-05, 23:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Virtual Tuning 3D] [Old School Cars]
|
saltare
|
|
|
04-08-05, 11:12
|
|
 Stage 4
|
Re: saltare
Quote:
Originally Posted by \"GRIGO-X2\"
|
Ne alearga jandarmi cu senatorii liberali daca nu venim.
Venim cum sa nu venim.
Pot intra doi sau trei, patru pe un bilet?
|
|
|
05-08-05, 19:52
|
|
No Speed Limit
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
-Soarecii aia de care vorbesti au facut din evenimente spectacole adevarate.
-Sunt unul dintre ei!!!! chiar daca ma pot numi \"soarece\"
|
|
|
07-08-05, 17:33
|
|
Stage 2
|
cu 10 euro mai bine ma duc la aqua magic si stau o zi intreaga!!!!cam mult fratzilor,pretentzii mult prea mari si p[arca vad va iesae de 2 lei toata treaba
|
07-08-05, 17:42
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
 Tu compari aquamagic cu International Tuning & Sound?
Si la ITS nu stai tot o zi intreaga?
|
|
|
07-08-05, 18:35
|
|
Purtator cuvant SUN RACERS
 Stage 5
Member of: [Sun Racers] [Opel]
|
....acu fara suparare .... este mult lasand gluma la o parte
|
|
|
07-08-05, 19:26
|
|
 Stage 5
Member of: [BMW]
|
Da, poate ca este mult, dar nu cred ca se poate stabili daca e mult sau nu, decat dupa ITS. Atunci vom vedea daca a meritat, sau daca pretul biletului a fost prea mare. Pana atunci, eu astept ziua de 14 august si cred ca va merita acest show, ca va face toti banii.
|
|
|
08-08-05, 01:06
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [PARTICIPANT CURSE] [LANCIA]
|
Si mie mi s-ar parea cam multicel, avand in vedere si ca vin tocmai din SV.. in fine, sper ca organizatorii vor face un show de toti banii aia... Si totusi, e cam mult... Lume o sa fie plin, avand in vedere si faptul ca toti care is veniti la mare acolo vor sti/afla/auzi si vor veni, plus cei care vin special pentru acest eveniment mai d prin toata tzara.... Si tousi, e IT&S  , nu e ca o cursa legala pe aeroport... vor fi fete, masini , muzica, curse, concursuri... destul zic eu. Si da, o sa tina toata ziua.. Din puctul asta de vedere face 10 euro. Parerea mea. NE VEDEM ACOLO !

`93 Lancia Thema 2.0i 16V TURBO LX 148kw
Objects in the mirror no longer matter.
|
|
|
09-08-05, 13:12
|
|
Stage 2
|
.
so.... piromaniacul - exclusiv in Romania, Eleanor - tot exclusiv, Mihai Stoicescu - cascadorul de la RedBull, fete, masini din afara, curse, drifting, burn out, dj Yves, fete si masini, fete si masini. eu zic ca pentru o zi intreaga 350.000 nu e atat de mult. la aqua magic intrarea e 400.000, si sincera sa fiu, spatiu de liniute nu prea era cand am fost eu ultima data.
asa ca ne vedem pe 14 august.
nu uitati ca masinile intra la ora 10.00 dimineata
|
|
|
|
|