Dupa 1 luna intreaga de munca,nopti albe,cafele,tutun la greu ,si rabdare...\"DUBITZA\" e gata.
Speram ca am facut o impresie buna la dBDrag...una dintre primele masini special SPL ...readusa la viata exclusiv pt. Db Drag.......
Data viitoare suntem siguri ca vom scoate mai mult...si o vom face si mai lata...
Inca o data echipa EVO TECHINCS multumeste persoanelor care ne-au ajutat sa ducem acest proiect la un bun sfarsit : Domnul Saxo si fratele lui Domnul Cristi , DbDrag , Domnul Traian , baietilor care au pus osul la treaba fara prea multe intrebari ...,baietilor de la Constanta, Nea John (

) ...dak nu mi am adus aminte de cineva ...sa nu se supere ......sa stie ca ii multumesc totusi ...
Sunt sigur ca la urmatorul dBDrag vom venii si mai pregatiti si mai plini de energie....
Ce sa mai zic..hmmmzzz, uite ca si noi putem ...Primul Proiect exclusiv Evolution Crew (EVO TECHNICS)...a fost dus la bun sfarsit.
Vom pune aici poze de la inceputul lucrarii pana la sfarsit.(Sper sa le punem cat mai curand.
Multumesc !