Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Alte cluburi > Evolution Crew

Reply

Thread Tools
Old 29-05-05, 06:44   #76
dj05dpx
Guest

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Imi cer eu scuze pt iesirea lui Radu aka BabyBlue...
In concluzie ...nu aparem impreuna cu ceilalti pt. ca nu suntem inca legali...iar nu stiu dak vrea Gratzian sa ne puna asa....
Oricum pt mai multe detalii si altea alea...intrati si voi pe forum.evolutioncrew.ro pt ca v am zis ca ne am cam mutat acolo...
Si faza cu ne vedem vineri ...imi pare rau si imi cer scuze iarasi in numele Evolution Crew ...ca nu am putut sa ajungem la intalnire cu cei din AfterDark ...dar majoritatea membrilor Evolution Crew sunt plecati din Buc. prin tara...asa k nu avea rost sa aparem 2 masini....
Ne vom vedea cu siguranta...nu stiu cand ...poate la SAB ..dak nu poate mai curand ...vedem.Pana atunci salut.
vorbeste cu Gratian si vezi ce zice,merita incercat,multe cluburi nu sunt legale
  Reply With Quote
Old 29-05-05, 08:26   #77
Vyruss
AfterDark Racing Member

Stage 5

Vyruss's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Imi cer eu scuze pt iesirea lui Radu aka BabyBlue...
In concluzie ...nu aparem impreuna cu ceilalti pt. ca nu suntem inca legali...iar nu stiu dak vrea Gratzian sa ne puna asa....
Oricum pt mai multe detalii si altea alea...intrati si voi pe forum.evolutioncrew.ro pt ca v am zis ca ne am cam mutat acolo...
Si faza cu ne vedem vineri ...imi pare rau si imi cer scuze iarasi in numele Evolution Crew ...ca nu am putut sa ajungem la intalnire cu cei din AfterDark ...dar majoritatea membrilor Evolution Crew sunt plecati din Buc. prin tara...asa k nu avea rost sa aparem 2 masini....
Ne vom vedea cu siguranta...nu stiu cand ...poate la SAB ..dak nu poate mai curand ...vedem.Pana atunci salut.
Stai linistit, am inteles situatia. Mai vb
Vyruss is offline   Reply With Quote
Old 01-06-05, 14:23   #78
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

din cate am inteles clubul e din bucuresti dar nu este inca legalizat,deci nu prea exista formalitati de indeplinit ptr ca o persona sa intre in clubul vostru decat sa vb personal cu voi.ati accepta si persane care nu sunt din bucuresti?sunt curios.numai bine
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 02-06-05, 10:09   #79
cls21b_EVO

Stage 5

Asadar in numele Evolution Crew Bucuresti ...pot sa spun ca primim si din alte orase si ne ar placea sa avem \"sucursale\" si in alte orase...dar cei de acolo sa faca ceva ...nu sa zica ca sunt din Evolution Crew si atat...
Si alt lucru ...ar fii bine sa dai o fuga pana la Bucuresti si sa vb ...u cu prieteni de ai tai ...sau doar u ...pt mai multe detalii si discutii te rog sa intri pe forum.evolutioncrew.ro . Multumesc.
cls21b_EVO is offline   Reply With Quote
Old 03-06-05, 09:45   #80
RaveBoy

Stage 5

RaveBoy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Super baieti ........ chiar ca sunteti un club promitator ..... astept urmatoarea intalnire sa pot sa ma dau si cu solenza acu am rezolvat PSV-u
RaveBoy is offline   Reply With Quote
Old 04-06-05, 21:58   #81
cristi_ubs

Stage 5

cristi_ubs's Avatar

Member of:
[RENAULT]

succes in ceea ce faceti baieti si vreau sa va dau un sfat:nu va certati intre voi ca totu se va duce draq,trebuie sa fiti lucizi in ceea ce faceti>bafta in continuare & poate ne vedem la o liniutza
Old 05-06-05, 16:39   #82
cls21b_EVO

Stage 5

Multumim ...si voi sunteti chiar F. de treaba ...nu ma asteptam ...p bune...
Ma asteptam la suferinte mari ...dar nu ...felicitari oricum pt interesul care il aveti fata de tot ce faceti si ca ati ajuns asa de departe ...
Old 06-06-05, 00:04   #83
Vyruss
AfterDark Racing Member

Stage 5

Vyruss's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[2 Roti]
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Multumim ...si voi sunteti chiar F. de treaba ...nu ma asteptam ...p bune...
Ma asteptam la suferinte mari ...dar nu ...felicitari oricum pt interesul care il aveti fata de tot ce faceti si ca ati ajuns asa de departe ...
Unde? Tot in bucuresti suntem
Vyruss is offline   Reply With Quote
Old 06-06-05, 20:51   #84
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5

BabyBlue_EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]

ha ha ha adevarat grait ai tu dar se referea la altceva presupun ca te-ai prins ) ideea e ca totul merge ca pe roate
Old 07-06-05, 09:50   #85
cls21b_EVO

Stage 5

ce fel de roate? marangoni? toyo ? yokohama? sau ce?
Old 20-06-05, 21:31   #86
BabyBlue_EVO

Presedinte Evolution Crew

Stage 5

BabyBlue_EVO's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Evolution Crew]

noi ne tzinem pe pozitzii pacat de bac prin aceasta cale vreau sa le urez totzi celor care au bacu sau diferite sesiuni sau restante multa BAFTA shi sa ne vedem tozi pe strada claxonandu-ne ca nu stim sa conducem
BabyBlue_EVO is offline   Reply With Quote
Old 20-06-05, 21:41   #87
GABBY_

Stage 5

GABBY_'s Avatar

Member of:
[Opel]

aceleasi urari vi le transmit si eu si sper sa trecem toti cu bine peste probleme si mai ales peste scoala.numai bine
GABBY_ is offline   Reply With Quote
Old 21-06-05, 13:03   #88
cls21b_EVO

Stage 5

asa o sa fiu dak iau bacul...asa k sa stiti dak vedeti unu pe autostrada soarelui ...mergandpe jos beat (prastie) si dansand ....eu sunt....MA DUC LA MARE...
Old 21-06-05, 20:04   #89
RaveBoy

Stage 5

RaveBoy's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]

Idem si yo cu bacu ..... frate nu mai scap de el sa stau beat mort tot timpu si sa dorm ...... Asta vreau sa beau si sa dorm sa beau si sa dorm ......Bafta tuturor
RaveBoy is offline   Reply With Quote
Old 21-06-05, 21:40   #90
cls21b_EVO

Stage 5

Hmmmmzz....u nu mananci....?
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -