Acum ca filiala Bucuresti s-a pus pe picioare este momentul sa fac un anuntz important. Cum stiti fiecare membru( sau daca nu stiti aflati acum) inainte de a intra in clubul auto
CrazyDrivers au fost cateva mici condtitii. Printre care se afla si cea de care va spun eu acum. Dupa cum stiti
CrazyDrivers este aproape de a intrat in legalitate dar pentru asta mai avem nevoie de ceva bani. Iar eu zic ca a trecut ceva cu acomodarea este timpul sa incepem cu cotizatia lunara. Suma din cate stiu eu este de 5 ron dar acum ramane si la nivelul filialei si la venitul fiecaruia. De aceea nu vreau sa aud discutii ca unu nu a dat si eu am dat pentru ca nu e un capat de tzara poate ca acea persoana nu are in momentul de fatza. Acum vreau sa hotarati fiecare o suma intre 5 Ron si 10 Ron si sa trimitem spre centru mica suma pentru a intra cat mai repede in legalitate si pentru a lua parte la cat mai multe evenimente. Avem nevoie si de o persoana care sa stranga banii eu zic ca deja incepeti sa va cunosteti si ar trebui sa va fie usor sa alegeti o persoana care sa fie de incredere pentru a va tine banii si pentru ai depune intr-un cont la sfarsitul fiecarei luni din an
. Spuneti aici suma si cine sa fie Trezorier in Bucuresti.
[P.S. in caz ca exista greseli sa fiti intelegatori nu am recitit ce aberatii am scris
]
Multumesc
Multa Bafta si Respect
aDytZu