Go Back   Forum 4Tuning > Hobby & Pasiuni Comune > Cluburi > Cluburi > Crazy Drivers

Reply

Thread Tools
Old 20-03-07, 16:57   #1696
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]
Default Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti

Quote:
Originally Posted by vladdaman View Post
da am observat arcuri sport...dar sincer nu inteleg de ce sa iti pui stickerele pe masina...mai ales daca unele nu sunt de la modificari ale motorului,aaaaa daca e showcar partea a doua da iti pui stickere pe ea, dar....nu cred ca e
omule , eu vb singur aici ?!
tot ce e pe usa e si pe masina si la motor si la ce vrei tu...ai inteles?
59AFA is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 17:08   #1697
aDytZa_1989
Renault Driver

Stage 5

aDytZa_1989's Avatar

Member of:
[RENAULT]

Quote:
da am observat arcuri sport...dar sincer nu inteleg de ce sa iti pui stickerele pe masina...mai ales daca unele nu sunt de la modificari ale motorului,aaaaa daca e showcar partea a doua da iti pui stickere pe ea, dar....nu cred ca e
fara suparare vladdaman. Am tot incercat sa ma abtin dar am ajuns la limita. ce legatura ai tu cu acest club sau cu aceasta filiala, de tot critici atat membri cat si masinile lor.
si ptr cultura ta generala masinutza aceea are pe ea tot ce scrie pe portiera. daca omului ii plac stikerele nu vad ce te deranjeaza pe tine. fiecare cu ce ii place. nu o lua in nume de rau nu am nimik cu tine dar te rog sa nu mai postezi aici sau sa postezi dar mesajul afisat sa nu mai cuprinda critici si comentarii la adresa membrilor din Crazy Drivers Romania.

P.S. Tu ce urmaresti defapt??

Respect

Last edited by aDytZa_1989; 20-03-07 at 17:11.
aDytZa_1989 is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 17:46   #1698
KillerB

Stage 4

KillerB's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Aditza, nu mai fii asa de patimas, are si omul drept la o opinie (fie ea tendentioasa sau nu). De altfel pentru asta este si forumul: pentru discutii si opinii.

membra Crazy Drivers

Es fließt durch meine Venen
Es schläft in meinen Tränen
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren

Benzin...
KillerB is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 18:11   #1699
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PEUGEOT]

merci killerb am inteles ca are totul pe masina...nu asta era problema dar ziceam ca idee ca nu da asa de bine pe o masina stock sa iti pui abtibilde ma refer la exterior...eu nici dupa ce imi schimb bodykit-ul nu cred ca o sa imi pun stickere-le de la ceea ce am cumparat pana acum...dar in fine, greseala mea in cazul in care am ofensat pe cineva
voiam sa o ia ca pe un sfat ca nu da bine nu sa o ia ca pe o insulta sau altceva, nu cred ca sunt singurul care este de parere ca masina mai are nevoie de modificari pana sa se puna stickere pe ea...
iar legatura mea cu clubul nu este niciuna chiar niciuna doar ma bag aiurea in seama din pura plictiseala
vladdaman is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 20:48   #1700
B$&CVJ

Stage 3

B$&CVJ's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

merci petrnu sustinere fratilor dar ce vreti daca omul nu crede asta e, nu ai cum sa il convingi decat la o plimbare mai rapida pana atunci nu ai cum, sper sa ne vedem vineri pe undeva ca nu am mai avut timp sa ajung cam de multicel.
B$&CVJ is offline   Reply With Quote
Old 20-03-07, 20:49   #1701
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
merci killerb am inteles ca are totul pe masina...nu asta era problema dar ziceam ca idee ca nu da asa de bine pe o masina stock sa iti pui abtibilde ma refer la exterior...eu nici dupa ce imi schimb bodykit-ul nu cred ca o sa imi pun stickere-le de la ceea ce am cumparat pana acum...dar in fine, greseala mea in cazul in care am ofensat pe cineva
voiam sa o ia ca pe un sfat ca nu da bine nu sa o ia ca pe o insulta sau altceva, nu cred ca sunt singurul care este de parere ca masina mai are nevoie de modificari pana sa se puna stickere pe ea...
iar legatura mea cu clubul nu este niciuna chiar niciuna doar ma bag aiurea in seama din pura plictiseala
sunt gusturile fiecaruia...nu e nici prima nici singura si nici ultima masina cu stickere de la firme producatoare...gusturile nu se discuta...fiecare cu ce ii place...

Quote:
Originally Posted by B$&CVJ View Post
merci petrnu sustinere fratilor dar ce vreti daca omul nu crede asta e, nu ai cum sa il convingi decat la o plimbare mai rapida pana atunci nu ai cum, sper sa ne vedem vineri pe undeva ca nu am mai avut timp sa ajung cam de multicel.
crede , dar a crezut k sunt puse la misto
Renault Clio Sport 2.0 16v

--------------------------------

Last edited by aleks; 23-03-07 at 14:07.
Old 20-03-07, 21:11   #1702
mirciu
Crazy Drivers Members

Stage 5

mirciu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[2 Roti]

prea obosit , suparat , sictirit sa mai zic ceva.....plus vad ca discutia s a incheiat.......

p.s. vlad mai asteptam comentariile tale ca ne mai scot si p noi din amorteala ))
Old 21-03-07, 00:22   #1703
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Omu crede k le are ...cum cred si eu de fel ...poate mam indoit k ai putea sa ai toate piesele de la firmele respective pe masina ...dar acum cred ...

Dar nu era vorba d indoieli ..ci d bun gust ...si pe mine sincer nu ma incanta stikerele ...dar ...sunt o parere si atat...nu o lua in nume d rau ..nu mai critic pe nimeni ..

Rspect....si sa speram sa ducem discutzia asta cu un scop ... ...numai bine
Old 21-03-07, 09:23   #1704
mirciu
Crazy Drivers Members

Stage 5

mirciu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[2 Roti]

bay gata cu el crede ca eu cred ca el nu ma crede ca eu cred........
mirciu is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 16:24   #1705
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

) chill deci eu nu contest ca omul are ceea ce scrie pe masina, astea nu sunt niste chestii greu de pus pe masina nici ca si cost nici ca efort, mult mai greu este sa pui o turbina care nu este de serie pe o masina...zic asta pentru ca stiu cum este, si ca munca si ca bani...doar ca eu nu sunt adeptul tuningului optic
cu atat mai putin al stickerelor puse pe o caroserie stock...
nu vreau sa mi-o ia cineva in nume de rau nu incerc sa critic doar sa dau un sfat
Old 21-03-07, 18:11   #1706
59AFA

Stage 5

59AFA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[RENAULT]

Quote:
) chill deci eu nu contest ca omul are ceea ce scrie pe masina, astea nu sunt niste chestii greu de pus pe masina nici ca si cost nici ca efort, mult mai greu este sa pui o turbina care nu este de serie pe o masina...zic asta pentru ca stiu cum este, si ca munca si ca bani...doar ca eu nu sunt adeptul tuningului optic
cu atat mai putin al stickerelor puse pe o caroserie stock...
nu vreau sa mi-o ia cineva in nume de rau nu incerc sa critic doar sa dau un sfat
faci o gresala intre termeni...tuningul optic este defapt styling .. tuningul nu este decat de la motor
cat despre eforturi , nu prea conteaza efortul sau ce ai pe masina...conteaza mai mult cum trage masina...k de exemplu poti tu sa iti pui turbine de toate marimile dak vine unu cu un motor aspirat si te lasa in urma...
conteaza doar produsul finit dupa parerea mea.eforturile se recupereaza in urma satisfactiei pe care ti'o da masina dupa ce termini munca...sunt ca o balanta
Old 21-03-07, 18:16   #1707
mirciu
Crazy Drivers Members

Stage 5

mirciu's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[2 Roti]

))) asa este goe...ca o balanta ))
mirciu is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 19:02   #1708
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Tuningul poate fi si la alte componente ale automobilului ...exista tuning la toate componentele automobilului ....k de exemplu tuningul la suspensie ...tuningul aerodinamicitatzii ...tuningul grupului ...a cutiei ...a directziei ...a rigiditatzii sasiului ...etc )...

Tuning pe engleza ...precum stiti insemana ...reglaj ....pana si la scaune poti face tuning ...)...dak ma intelegi ...

Poate nu se cheama tuning optik ...si se cheama stilyng ...dar ai inteles ce vrea sa zica omu )...numai bine
Low_Ridah is offline   Reply With Quote
Old 21-03-07, 19:20   #1709
vladdaman

Stage 5

vladdaman's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]

merci...low ridah
59afa daca ai degand sa te iei de ceva din ceea ce zic te rog incearca sa o faci cu cat mai putin penibil posibil...cat despre aspirat vs turbo...poate un motor aspirat de 6000 lasa in urma un motor turbo de 2000 care a fost bine exploatat
faci o comparatie foarte aiurea si parerea mea e ca vorbesti din carti dar in fine
Old 21-03-07, 19:50   #1710
Low_Ridah

Stage 5

Low_Ridah's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

Sa ne mentinem pe subiect ...va rog ...nu e loc de dezbateri a motoarelor pe aspiratzie si turbo ...exista un topic in alta parte pt asta .....cred k neam impus punctul destul .. au fost expuse nijte pareri si doar atat ...cred k neam facut intelesi ....

Omul are dreptul lui sa faca ce vrea pt k e masina lui ..dar neam zis si noi parerile ...si ...mai mult d atat nu ne permitem sa facem ...
Respect...
Low_Ridah is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -