Inainte de a discuta aceasta problema vreau sa iti spun un singur lucru.
Copii asta de care spui tu da, nu au inca permis. Asta este, nimeni nu este perfect, mai fac greseli, poasteaza aiurea sau scriu aiurea. Dar asta este, suntem aici ca sa ii ajutam. Si ce daca in club o sa fie o perioada mai multi fara carnet decat cu carnet. Nu ne afecteaza cu nimic. Crezi ca nu ai sa ai cu cine concura?
Sa stii ca pasiunea nu tine cont de varsta. Desi cu timpul se vor tria, este posibil ca din cei care sunt acuma multi sa dispara, dar este psibil ca din cei care sunt acuma, peste 3-4 ani sa avem o echipa de participanti la curse de mai mare dragul.
Sau putem face si noi ca altii si sa spunem ca nu avem nevoie de copii in club si sa ii dam afara, dar cu asta nu sunt de acord, si avand in vedere ca acest club a inceput cu 3 persoane, dintre care 1 fara carnet (stie el cine este), una dintre ele fiind eu, cred ca imi pot permite sa iau aceasta decizie singu si fara sa ma consult in prealabil cu ceilalti 2 membrii fondatori.
Deci cei care vor sa intre in club, atat timp cat sunt pasionati de fenomenul auto, pot intra si daca au 15 ani, fara nici o restrictie.
Sa stii ca pentru ei este mult mai greu sa se uite la altii cum se dau si cum conduc decat ne este noua (cei cu carnet) sa ii avem prin preajma si sa corectam greselile specifice varstei.
Nu mai stau inca o data sa citesc tot ce am scris dar sper sa imi scuzati greselile (daca sunt). Sunt la servici si nu am mult timp la dispozitie.
RESPECT PENTRU TOTI CRAZY DRVER-i
|