in leg cu fortele de ordine... eu cred ca daca se pun garduti si benzi la o anumita limita cred ca va fi mult mai usor sa controleze publicul care este acolo ca doar nu o sa sara toti peste benzile alea...
Banda e pusa degeaba, trust me, am vazut anul trecut..Nu sareau peste ea, dar atata s-au impins in ea, pana au rupt-o...Ar trebuit vorbit cu jandarmeria sa ne dea nishte gardutzuri.
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin...
am atasat mai jos o poza facuta sambata trecuta cu afiseul..... stefan azi cand primesti afisele... dai un tel si dak nu raspund te sun eu mai tarziu.. k azi am un concurs
sambata sunt la bimmerfest. ash vrea din toata inima mea sa vin la suceava la curse(bine ca nu ma dau la liniute-am ceva cu stefan) si ash vrea sa vin si eu... nu stiua cuma ca sunt multi km si nu stiu cand ajung. dar oare la sfarsitul cursei o sa fie ceva frumos??? un parastas ceva??? aaa si vreau sie u un afish(daca se poate). sa vad cum ajung si eu la suceava...
Hai, ca pentru tine facem si o cumatrie ceva (doamne fereste de parastase~eshti nebun?), numai sa vii. De la Buc la Sv noi am facut 5 h la 4uning day...deci daca nu faci excese cu o seara inainte , ai putea sa ajungi...
stefan c s mai aude cu afisele??? da un tel cand afli cva... ca ma freak directoru de la mine de la sc k l-am intrebat dak pot pune afise in sc si a zis ca vrea sa le vada el mai intai