iar ma iau copchii astia peste picior ...u trebuiejti urechit ....si ce ai cu "caroseria " mea ....a avut cineva grija de ea acu vreo 2 seri ... ......
Si ce ai cu zambetul meu .....dak e frumos ...si fetele se multumesc si cu asta
pai se multumesc cu atata ca atata poti sa oferi,altceva nu poti si nu prea au incotro ca daca iti cer mai mult patesti ceva si nu vor sa te aiba p constiintza zambeste
Sper k nu tea pus al cu Coarne sa vb cu cine nu trebuia ....Gata ...team ..ahh ...maine vin akasa ...sa vezi atunci Te scarpin eu in dos dak ejti curios ..:d... ...joke ...oricum ...ce putea sa iti zica ..inafara de ...cat de bun sunt
Mai, ce-i cu debandada asta aici?!
Da' sunt de acord ca numa zambetu nu ajunge. Da o poezie, o floricica....se poate nu? SI GATA CU PRESUPUNERILE DESPRE PERFORMANTZE....altele decat cele ale motorului.
Es läuft mir aus den Ohren
Herz und Nieren sind Motoren
Benzin...
Member of: [Crazy Drivers] [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
mi-a zis doar ca atunci cand zambesti se face intuneric, dar nah....dak atata poti..trimite`le la mine data viitoare; :Palea din iasu nu s-au prins inca nu nu prea esti in stare si d altceva?)