Dintr-o discutie avuta cu adytza, ne-am dat seama ca clubul nostru are doar un banner si nu are LOGO!
Voi ce credeti?
Ar fi necesar unu sau nu?sau cum ar trebui sa arate?
RESPECT
asa cum am promis de dimineatza am venit cu un model de logo pentru masini. nu este facut de mine ptr ca nu am eu asa un talet este facut de un prieten de al meu caruia vreau sa ii multumesc <GXZ> ms mult. Si acum sa vil arat si sa va dati cu parerea. Chiar astept raspuns
ma noi astia din bucuresti hai frate sa ne gasim si noi un locsor al nostru un sa zicem o datwa la 2 saptamani sa ne strangeTOTI si sa discutam...punem tara la cale......haideti fratilor sa ne miscam si noi un pik...
ma faceti si voi un stiker klumea...am vazut d eemplu grafitti ala cu crazy drivers ala putin colorat mi se pare supeeeer ,pt k clubul nostru tre sa fie chiar crazy!!!!!!
ionutz am vorbit cu Alex23Gam despre stikere a zis sa ii dau un telefon cu numarul celor care vor si imi trimite. Deci cei care vreti spunetimi pe mess si veti primi. Multumesc
ma faceti si voi un stiker klumea...am vazut d eemplu grafitti ala cu crazy drivers ala putin colorat mi se pare supeeeer ,pt k clubul nostru tre sa fie chiar crazy!!!!!!
daca sponsorizezi tu pt 150 de stikere sau daca vrei ceva mai deosebit facem aerografie pe masini reprezentand Sigla CD