Si in ce costa retusul local? Adica in cazul pietricelelor sarite in capota, sa inteleg ca se puncteaza cu vopsea, si eventual polish dupa (toata capota sau partial?).
Si ce se intelege prin retus local? Adica tot 120 RON o sa coste fie daca vin cu o masina care are cateva puncte sarite pe capota si le retusati sau daca vin cu o masina atinsa si pe capota si pe bara si pe usa si mai stiu eu unde...?
Stiu ca detailingul da bine pe moment, dar nu stiu daca e recomandat sa faci altceva in afara de o ceruire profesionala la o masina personala pe care ai de gand sa o pastrezi, nu sa o pregatesti de vanzare. Adica ma gandesc ca acele substante aplicate pt luciu in timp (mai lung sau mai scurt) o sa se spele/dispara si vopseaua va ramane si mai mata decat a fost la inceputul detailingului.
Pretul mi se pare decent, tinand cont ca e aproape 50 RON 100g de vopsea facuta in conditii obscure, si chiar as fi interesat sa vad o 'demonstatie' pentru repararea ciupiturilor de pietricele, dar de preferat nu pe masina mea pentru prima data. Stiti cum se spune, o poza face cat o mie de cuvinte, dar o privire aruncata live face cat o mie de poze

Spun asta pentru ca in poze nu prea se observa detaliile, si tocmai astea fac diferenta
In cat timp de la confirmarea prezentei la dvs se poate realiza efectiv lucrarea? Adica cam in cat timp vine vopseaua si cum stati cu timpul/programarile?
Multumesc pentru raspunsul prompt.