acu' 2 noptzi era sa mor... ... criza de gastrita (au zis aia).. cu plantoane facute toata noapte shi cu pumnul de medicamente din ora in ora...
naspa...
iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate....
__________________ www.mavturism.ro
STEP ON IT & FLY TO HEAVEN...
Proud owner of SAAB...car for the moment, planning for a plane...
pai daca ma gandesc bine, cre' ka e foarte posibil sa fi confundat fordul lui cu altul asemanator.... nu mai stiu daca tatoo-urile lui sunt negre sau nu....
iar tipa cu golful era insotzita de cineva mai in varsta ... deci chiar nu cred ca i-a trecut cuiva sa-si faca de cap ....
n'am de ce sa ma simt vinovat... (asta nu ma face implicit nesimtzit )...
repet insa: nu mai stiu ce culoare au tatoo'urile lui de pe ford.... e f posibil sa il fi confundat...
iar aseara pe la 9 ffocus mai avea 2 metri si se urca pe rechinul meu.... da omu' flashuri, claxoane, alea, alea... nimic ... el isi vedea linistit de vorba cu o tipa cu golf 4 .... bai frate vroiam shi io sa-ti mai cer autodata ca mi-a pierdut unu' cd'u meu , da' daca te-am vazut asha prins, m-am dus mai departe la banca sa scot bani.... da' nu am avut ce scoate....
tocmai tu...nu ma asteptam la asa ceva...si postezi aici ascuns asa printre randuri...
Doi soricei spargeau cuburi de gheata intr-un bec. Vine mama lor, elefanta si le spune: -Bai fratilor, dati-va jos din corcodush ca nu-i bicicleta mea! morala : nu lasati adidasi uzi pe pervaz ca explodeaza butelia
din ciclul 3 porci:
Doua vaci stateau īntr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o īntreaba pe cealalta:
- Cīt e ceasul, ma?
Cealalta scoate termometrul din caciula si zice:
- Joi!
Morala: Nu īndoiti sticle de Pepsi.
motto:
foaie verde stalp
curge apa-n bec
bivolu e fotomodel...
doua vaci stateau pe-o craca si crosetau o felie de benzina.
in zbor trece un aligator inaripat care le intreaba cat e ceasul, la care una din ele scoate barometrul si ii spune azi e joi.
Morala:
nu mai bate cuie-n geam ca e bicicleta mea!
E mai bine asa sau schimbam guvernul ca sa fac un drift pe brad?