ieri in cursul zilei de 18.06.2006 mergand cu bicicleta din burdujeni inspre oras am vazut un teribil accident la grup ! In accident era implicat un peugeot 206 si un autobuz ! Peugeotul venind dinspre centru a intrat pe contrasens avand peste 100km/h inzbindu`se prima data in bordura, in urma impactului motorul a sarit la aproximativ 10m iar tot ansamblul fata era facut zob! Din bordura masina a fost aruncata intr`un autobuz care tocmai pleca din statie impactul fiind fatal pt. femeia de pe locul din dreapta al peugeotului aceasta fiind si insarcinata, iar cealalta femeie-soferul mai rasufla cand a fost scoasa din masina, aceasta fiind transportata de urgenta la spital cu multiple fracturi ! mai multe detalii http://www.monitorulsv.ro/showstire....local&id=14241
accidente la grup sunt in fiecare luna cel putin unul si destul de spectaculoase...si in cele mai multe sunt implicati sau ma rog au fost cei de la maxi taxi
putin 100 la ora, unu in orash la me a intrat in centru in bordura cu 130 ) o bucata de bortura ajunsese la cam 30 de metri ) si abia o puteam ridica , nu purta centura saracu...... da nu a avut nici o zgarietura, am poze dak vreti..........
putin 100 la ora, unu in orash la me a intrat in centru in bordura cu 130 ) o bucata de bortura ajunsese la cam 30 de metri ) si abia o puteam ridica , nu purta centura saracu...... da nu a avut nici o zgarietura, am poze dak vreti..........
yep, un prieten de a meu la ora 3 noapte se intrecea cu un alt vectra (modelu mai vechi) ...... fix in centru orashului , pe europeana, a luat rondu de flori in intersectie si a zburat , cam la 3 m inaltime ...... bordura in park la nada a aruncat)