Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Suceava

Reply

Thread Tools
Old 27-02-06, 21:32   #1
GDog69

Stock

GDog69's Avatar

Default Citeva intrebari

Salutare! As dori sa aflu si eu citeva chestii minore... sa zicem asa Smile

In primul rind, m'ar interesa unde pot sa'mi fac geamurile negre la masina. Vorbesc de toate geamurile... Folie sau ionizare. Dar as vrea sa arate super. Stiti ceva oferte?

In al doilea rind, ma intereseaza sa achizitionez o antena tip \"coada de rechin\" (sau cum s'or chema) cum au BMW'urile generatie 2000. Am vazut pe o gramada de masini la noi in Suceava, dar nu am gasit nicaieri de cumparat.

Ajutati'ma si pe mine cu aceste mici probleme... Multam Wink
GDog69 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 08:46   #2
KAmikazee2005

Stage 5

KAmikazee2005's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

pai mergi la fritz sau dak nu la ovidiu in incita fabricii betty... da c majina ai?
KAmikazee2005 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 09:50   #3
Mantus_a
Crazy Drivers Members

Stage 5

Mantus_a's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

are BMW din cate imi dau eu seama
Mantus_a is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 12:48   #4
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default as

Folie pun mai multi prin Suceava, Fritz, Ovidiu (Vet), il gasesti la service-ul din spate la Betty, la service-ul de la iesirea spre falticeni si inca in vreo 2 locuri asa ca ai de unde alege. A doua intrebare a ta, referotor la 'coada de rechin\" ....fii putin mai explicit....vrei sa o pui doar de forma pt ca asa au marea majoritate a masinilor de prin suceava sau sa fie functionala. Daca vrei doar de forma gasesti in bazar cu sacul daca vrei functionala e putin mai greu de gasit dar nu imposibil.
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 13:24   #5
SiLoTh

Stage 5

daca e doar de forma in bazar una e pana in 10 ron
SiLoTh is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 14:56   #6
GDog69

Stock

GDog69's Avatar

In primul rind, vreau sa va multumesc pentru lamuriri.

Masina mea e un BMW E32 din 90.
Despre coada de rechin, vreau doar de ornament, deci cred c'am rezolvat problema. Voi trage o fuga pina'n bazar si ma scot
Despre folie... Multam mult pentru indrumari! Dar vreau sa va mai intreb ceva... Nu stiti pe nimeni care ionizeaza geamurile? Si daca da, cam la ce preturi?
Eu am avut folie pe toate geamurile, dar am dat'o jos zilele astea... Noaptea nu prea vedem nimic (am si mici probleme cu vederea ). Din cite am inteles, prin geamurile ionizate se vede mai bine decit prin folie.
Old 28-02-06, 20:51   #7
SiLoTh

Stage 5

depinde ce folie ai avut, daca ai avut de aia de bazar nu se vede nimic, dar am inteles ca prin aia omologata se vede bine, cat despre geamuri ionizate nu prea stiu..
SiLoTh is offline   Reply With Quote
Old 28-02-06, 21:17   #8
GDog69

Stock

GDog69's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SiLoTh\"
depinde ce folie ai avut, daca ai avut de aia de bazar nu se vede nimic, dar am inteles ca prin aia omologata se vede bine, cat despre geamuri ionizate nu prea stiu..
Pai nu stiu exact ce fel de folie aveam... Asa am cumparat masina, cu folia deja pusa. Da' presupun ca era de bazar.
Folia asta omologata, de unde pot s'o cumpar, si cam cit costa? Ca sa'mi fac si eu o idee... Sau, daca stiti, cam cit m'ar ajunge folia si cu tot cu manopera?
Old 01-03-06, 10:56   #9
Mantus_a
Crazy Drivers Members

Stage 5

Mantus_a's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

folia + manopera nu trebuie sa coste tare mult dar autorizatia si modificarea in talon trebuie sa coste mai mult... dar nu stiu exact preturile... de ionizat am auzit ca undeva la iasi dar nu stiu exact... si pp ca ar costa destul de mult undeva la 1000e toate geamurile (ultima informatie nu e sigura)
Old 01-03-06, 20:21   #10
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default as

Nu ionizeaza nimeni prin Suceava. Daca vrei neaparat ionizare iti pot da nr cuiva din Bucuresti. Pe timp de noapte se vede la fel prin geamm ionozat ca prin geam cu folie omologata. Folie omologata pun cam toti si te ajunge undeva la 120-150 euro
Old 02-03-06, 08:23   #11
GDog69

Stock

GDog69's Avatar

Multam mult de informatii. Cre' c'am sa ramin pe folie. Da' de unde pot cumpara folie autorizata? Ar fi bine sa'mi foliez acuma geamurile, pentru ca inca nu mi'am facut actele masinii. Eu tocmai am cumparat'o, si este inca cu numere rosii. Deci n'ar trebui sa trec prin RAR de 1000 de ori
Old 02-03-06, 22:00   #12
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default sad

Vb cu Ovidiu VET, sau mai bine vino sambata la 17:30 la ODN in burdujeni la intalnirea saptamanala a clubului si stam acolo de vorba mai multe. Vb cu ocazia asta si cu baietii care pun folia. Ce zici?
Old 02-03-06, 22:00   #13
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Default sad

Vb cu Ovidiu VET, sau mai bine vino sambata la 17:30 la ODN in burdujeni la intalnirea saptamanala a clubului si stam acolo de vorba mai multe. Vb cu ocazia asta si cu baietii care pun folia. Ce zici?
Old 03-03-06, 06:03   #14
Mantus_a
Crazy Drivers Members

Stage 5

Mantus_a's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]

... vorbesti... daca vor veni ca eu deja am uitat cum arata fritz de ovidiu nici nu mai vb...
Old 03-03-06, 10:42   #15
GDog69

Stock

GDog69's Avatar

Default Re: sad

Quote:
Originally Posted by \"Vladutzzz_sv\"
Multam mult de invitatie. Am mai primit o astfel de invitatie de la un alt membru al clubului vostru. Precum ii spuneam si lui, voi face tot posibilul sa ajung. Chiar as vrea sa cunosc baietii din Crazy Drivers.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -