Sa ne intalnim de doua ori pe luna !!! nu de patru !!!
Ziceam sa ne intalnim de doua ori pe luna nu de 4 ori !!! Dar cand este intalnire sa vina mai toata lumea !!! Eu cand trec sambata pe la odn si vad 4 oameni cum au fost sambata trecuta parca iti pirde chefu sa te mai intalneshti pe bune daca nu !!! Asa zic sa ne intalnim de doua ori pe luna acuma iarna (pana vine soarele ) cand iti este mai mare dragu sa te intalnesti la terasa ..... asa unu merge acolo unu ii friguros si unu iese din casa (nu dau nume ) unu ii plecat acolo ( me ) unu si-a luat nu stiu ce !!!
Hmmm voi ce ziceti !!! Si inca ceva cand vb ceva cu doua sapt in urma sa ne propunem ceva !!!
de ex : in astea doua sapt facem legitimatiile peste o luna facem sapcile sau na mai stiu eu ce !!!
Eu unul am luat un repaus cu clubul dar acuma ma bag tare !!! Pun eu paie pe foc celor ce nu vor face nimic !!!!
Cum o sa ajungem si noi un club mai tare sa avem cursa cu o sa avem rating sa numai stiu eu ce daca suntem \"parlitzi\"
Ps: cate odata mai doare adevaru (valabil celor care numai au fisa si stau si asteapta si asteapta sa le vina totul pe tava !!!! )
Succes guys !!!