Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   Sa ne intalnim de doua ori pe luna pana vine soarele (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/12045-intalnim-doua-luna-pana-vine-soarele.html)

Heparu_Boy 23-01-06 22:35

Sa ne intalnim de doua ori pe luna pana vine soarele

Sa ne intalnim de doua ori pe luna !!! nu de patru !!!
Ziceam sa ne intalnim de doua ori pe luna nu de 4 ori !!! Dar cand este intalnire sa vina mai toata lumea !!! Eu cand trec sambata pe la odn si vad 4 oameni cum au fost sambata trecuta parca iti pirde chefu sa te mai intalneshti pe bune daca nu !!! Asa zic sa ne intalnim de doua ori pe luna acuma iarna (pana vine soarele ) cand iti este mai mare dragu sa te intalnesti la terasa ..... asa unu merge acolo unu ii friguros si unu iese din casa (nu dau nume ) unu ii plecat acolo ( me ) unu si-a luat nu stiu ce !!!

Hmmm voi ce ziceti !!! Si inca ceva cand vb ceva cu doua sapt in urma sa ne propunem ceva !!!

de ex : in astea doua sapt facem legitimatiile peste o luna facem sapcile sau na mai stiu eu ce !!!

Eu unul am luat un repaus cu clubul dar acuma ma bag tare !!! Pun eu paie pe foc celor ce nu vor face nimic !!!!

Cum o sa ajungem si noi un club mai tare sa avem cursa cu o sa avem rating sa numai stiu eu ce daca suntem \"parlitzi\"

Ps: cate odata mai doare adevaru (valabil celor care numai au fisa si stau si asteapta si asteapta sa le vina totul pe tava !!!! )

Succes guys !!!

Vladutzzz_sv 23-01-06 22:56

df

Ok Heparu, sunt de accord cu tine safacem intr-un timp relativ scurt ceea ce ne-am propus, dar mai intai trebuie sa rez prob cotizatiilor pt a reusi sa intram si noi in legalitate. Dupa ce vom intra in legalitate vom incepe sa facem si noi ceva pentru ca ne va fi mult mai usor

KAmikazee2005 24-01-06 08:19

subscriu la ce a zis vladutzz...mai intai sa se plateasca cotizatiile, sa intram in legalitate si dupa aia... vom face si curse si alea alea! ...

semecristian 24-01-06 11:44

Heparu, mai intai mai vino pe la intalniri sa vezi ce se discuta, pe urma sa iei hotarari de capu` tau pe forum.

Heparu_Boy 24-01-06 14:20

na bine faceti cum vreti si cu asta basta !!! se mai trezeshte de fiecare data cate unu si vb aiurea !!! Adika eu daca am fost inaintea la multi altii in clubul acesta eu care am chemat destuii !!! Eu nu am nici un drept in aceasta discutie sau ce ???
:x :x :x :x :x

KAmikazee2005 24-01-06 19:08

heparu nu e de asta! dar noi am vb multe cat tu ai lipsit! am vb chiar foarte multe... si nush cand ai trecut tu pe la int si ai vazut 4 oameni.... ca eu am fost mai la toate int si nu te-am vazut.. in fine..

Vladutzzz_sv 24-01-06 20:13

as

Ce rost are sa purtam discutia asta pe forum? Oricum sambata asta ne intalnim si stabilim atunci, cand sper ca vom fi toti deiarece de mult timp nu am reusit sa acem o prezenta de 100%

semecristian 24-01-06 20:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Heparu_Boy\"
na bine faceti cum vreti si cu asta basta !!! se mai trezeshte de fiecare data cate unu si vb aiurea !!! Adika eu daca am fost inaintea la multi altii in clubul acesta eu care am chemat destuii !!! Eu nu am nici un drept in aceasta discutie sau ce ???
:x :x :x :x :x

VB AIUREA ? Discutie care a fost inceputa de cine? Cine nu te-a chemat la o discutie despre club? Cine te-a tinut in umbra, si te-a privat de dretul tau la parere ? Spune-mi ca eu il aranjez. A! Ca ai facut un poll si ai propus ceva singurel din fotoliu de acasa, si cand esti atentionat ca nu asa se poarta \"discutii\" sari in sus ca nu te lasam sa iti spui parerea? Asta e altceva, care vom discuta la intalnirile normale care de luni de zile nu si-au schimbat ora si locul: Sambata la 17:30. Nu cred ca e greu sa isi treaca fiecare in program acest lucru. Sunt de acord cu faptul ca vrei sa te bati cu pumnii in piept ca esti dinaintea multora din club, dar nu uita ca si inaintea ta au fost multi...

Heparu_Boy 24-01-06 22:07

si cam care ar fi aia asha de multi ai putea sa mii zici si mie ca sunt curios !!!

semecristian 24-01-06 23:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Heparu_Boy\"
si cam care ar fi aia asha de multi ai putea sa mii zici si mie ca sunt curios !!!

Problema ta care este? Sau te-ai ajuns cumvaa... zicea o vorba mai demult... ca deja vad ca incepi sa o iei aiurea... Te stiu baiat mai altfel... Ce-ai zice sa discutam sambata? Sau sunt din nou sanse foarte mari sa nu te avem printre noi ... ??? Macar sa vad ca te tii de cuvant ca te apuci de treaba, nu numai vorbe. \"fra dire e fare, c'e da`nuotare\"...

SV-05-YBG 25-01-06 09:48

Eu spun cel mai bine sa finalizam aceasta discutie sambata. Cred ca este mai bine asa. Ca acolo putem sa ne spunem fiecare parerea si sa vedem ce iese.

Nu are rost aceasta discutie pe forum cand mai sunt 3 zile si ne vedem la ODN.

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning