Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 17-02-06, 09:40   #46
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Sandele tu ar trebui sa iti deschizi un magazin de telefoane mobile stricate de ala micu...parti si accesorii GSM...telefoane fara carcasa...ca din cate am inteles ai tai folosesc amplificatoarele pe post de skateboard, subwooferele pe post plasa elastica pe care se sare, telefoanele mobile pe post de ciocan ...ma intreb ce s-ar intampla sa ii lasi pe aia mici cateva ore de capul lor singuri in magazin ???...hahahaha...te-or mostenit mah...bafta

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 17-02-06, 14:24   #47
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]
Default Re:

INCEPE RAZBELU PSIHOLOGIC!!!
gaju is offline   Reply With Quote
Old 17-02-06, 23:39   #48
AleXXL

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"sfigmo\"
Sandele tu ar trebui sa iti deschizi un magazin de telefoane mobile stricate de ala micu...parti si accesorii GSM...telefoane fara carcasa...ca din cate am inteles ai tai folosesc amplificatoarele pe post de skateboard, subwooferele pe post plasa elastica pe care se sare, telefoanele mobile pe post de ciocan ...ma intreb ce s-ar intampla sa ii lasi pe aia mici cateva ore de capul lor singuri in magazin ???...hahahaha...te-or mostenit mah...bafta

asta a fost de nota 10+ =))
AleXXL is offline   Reply With Quote
Old 18-02-06, 08:47   #49
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

daca il las pe ala mai mare care are 5 ani 8 luni e tare moale si cuminte sincer e blegutz ca masa ar lua playstationu si s-ar juca de unu singur,da piciu asta mic si full de energie care are 2 ani si 6 luni asta tot parcu auto strans de ala mare in trei ani in primu an sa deschis si primu srot de masini demolate;in trei ani ala mare a avut grija de orice nu rupea,distrugea nimic astalalt patutzu mostenit e full de suruburi ulterior puse si adaugate ca danseaza in pat se prinde de laterale si trage smulge,rupe tapetu de pe pereti,dezmembreaza tot ce apuca in manute,mergem la mc' donalds daca careva din micuti de acolo in locul lor de joaca il loveste sau calca din greseala cum se joaca aia mai neastamparati pe acolo asta micu face kung fu cu ei asa de bataus si dracusor mic de sa ai energie la el,nici nu i=mi inchipui sa il las o ora singur in magazin cred ca dupa aia tot ce este acolo tre dus la schimbat membrane service casetofoane zugravi si etc!!!!!!deci nu ma risc,daca vrea cineva sa invite fiul meu la un chef de pici contactati-ma!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 18-02-06, 18:42   #50
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Iti face el oridine in mag!!! Apropo sa-ti traiasaca baieti!
Mihaitza_tdi is offline   Reply With Quote
Old 18-02-06, 23:51   #51
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

multzam
Old 19-02-06, 15:37   #52
xizor

Stage 3

xizor's Avatar

si cu pozele cum ramane???ca a trecut de mult 25....
xizor is offline   Reply With Quote
Old 19-02-06, 21:12   #53
AleXXL

Stage 5

februarie ... 25 februarie
Old 19-02-06, 21:50   #54
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

pe 30 februarie vor fi afisate rezultate si poze
Old 26-02-06, 00:07   #55
AleXXL

Stage 5

GAJ`u is back ...
yeah...is back ...
today .... GAJU a revenit .... pe 'scena' ... la dB drag ..
GAJ`ule te rog mult sa nu o iei in nume de rau ceea ce itzi voi spune in continuare...e doar o simpla parere...
sincer...am crezut...ca va fi o revenire in fortza...adik toata terminata...vopsita...lustruita...dar knd kolo a venit plina de praf...inauntru era plin de mizerie ....
nu sunt carcotash....dar dupa mine...era mult mai frumos...dak apareai cu ea gata vopsita ...lustruita....toate puse pe ea .... knd o terminai ....iesheai ku ea...shi atunki toata lumea era shokata.....
dar asta este alegerea ta ...pe kare o respekt ...
shi sunt 100% convins ka va fi o bomba mai devreme sau mai tarziu !
eu itzi doresk in continuare multa bafta...
shi sper ka nu te vei supara ka mi`am spus parerea ...
P.S. Am intzeles ca astazi tzi`a fost ars un amplificator?
Old 26-02-06, 00:29   #56
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

si io un bass!!!!! unde e putere acolo e si cedare!!!db drag fara basi si amplifuri arse e ca un concurs de masini fara accidente sau defectiuni!!la noi astea sunt motoarele si mai cedeaza si ele la forta
Old 26-02-06, 20:14   #57
Ciky

Stage 5

Ciky's Avatar

Member of:
[DACIA]

asa-i ba chelule,nu esti fraier!

p.s.!!!!NU SUNT MEMBRU DB DRAG,SPER CA VOI FI ODATA,NUMA' IMI PLACE IMAGINEA,DACA E PROBLEMA CA O FOLOSESC,N-O S-O MAI FOLOSESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old 27-02-06, 08:19   #58
gaju

Stage 5

gaju's Avatar

Member of:
[Nissan]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"AleXXL\"
GAJ`u is back ...
yeah...is back ...
GAJ`ule te rog mult sa nu o iei in nume de rau ceea ce itzi voi spune in continuare...e doar o simpla parere...
sincer...am crezut...ca va fi o revenire in fortza...adik toata terminata...vopsita...lustruita...dar knd kolo a venit plina de praf...inauntru era plin de mizerie ....
nu sunt carcotash....dar dupa mine...era mult mai frumos...dak apareai cu ea gata vopsita ...lustruita....toate puse pe ea .... knd o terminai ....iesheai ku ea...shi atunki toata lumea era shokata.....
CREDE-MA CA SI EU AM VRUT SA FIE 100% GATA,DAR DIN VARII MOTIVA NU AM REUSIT SA O TERMIN.AM VRUT SA VIN DOAR PT DB DRAG,DE AIA AM SI TINIT MASINA AFARA,DAR NICI ACOLO NU MI SA ARATA DEOARECE AM PRAJIT UN AMPLIF SI IN LOC SA DAU CU 4 AMPLIFURI,AM DAT DOAR CU DOUA SI REZULTATU SA VAZUT.
REPET NU MI-A PLACUT NICI MIE CUM SA PREZENTAT MASINA,DAR A VENIT NUMAI PT DB DRAG
NICI O SUPARARE,DAR VA PROMIT CA IN 3 SAPTAMINI VA FI GATA CU TOATE.

The power is HERE
gaju is offline   Reply With Quote
Old 27-02-06, 18:50   #59
AleXXL

Stage 5

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"gaju\"
Quote:
Originally Posted by \"AleXXL\"
GAJ`u is back ...
yeah...is back ...
CREDE-MA CA SI EU AM VRUT SA FIE 100% GATA,DAR DIN VARII MOTIVA NU AM REUSIT SA O TERMIN.AM VRUT SA VIN DOAR PT DB DRAG,DE AIA AM SI TINIT MASINA AFARA,DAR NICI ACOLO NU MI SA ARATA DEOARECE AM PRAJIT UN AMPLIF SI IN LOC SA DAU CU 4 AMPLIFURI,AM DAT DOAR CU DOUA SI REZULTATU SA VAZUT.
REPET NU MI-A PLACUT NICI MIE CUM SA PREZENTAT MASINA,DAR A VENIT NUMAI PT DB DRAG
NICI O SUPARARE,DAR VA PROMIT CA IN 3 SAPTAMINI VA FI GATA CU TOATE.
k ... ma bucur ca m-ai intzels
abia astept produsul terminat ...
muulta bafta in continuare
Old 27-02-06, 22:28   #60
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

pana atunci sper sa imi termin si io rosiatica de pitbul sound!!!!sa nu fie singurica gaji mami!!!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -