da unul ieftin? unde se pot face gazele si micile verificari ..ca sa mergi la sigur la RAR din punctul asta de vedere
si sa fie si apti sa regleze o matza daca da prea multe gaze
merci
Pe calea santandrei exista un service de tinichigerie care sunt de tot c*****, anu trecut am fost la ei sa-mi faca tinichigeria la o dacie si am luat-o plina de valuri, prost am fost ca le-am si platit!
asa avea si eu nevoie de tester.am probleme la relanti si nimeni nu gaseste problema!cred ca nu ii intereseaza!platesc,nu e o problema dar vreau sa stiu ce are masina ca sa pot sa o fac
asa avea si eu nevoie de tester.am probleme la relanti si nimeni nu gaseste problema!cred ca nu ii intereseaza!platesc,nu e o problema dar vreau sa stiu ce are masina ca sa pot sa o fac
salut tester bun are kadar zoli iti spun unde il gasesti intri pe straduta mica la astoria dintr-o data de bifurca in y-greg iei la dreapta mergi pana la prima intalnire cu stradutza la dreapta si chiar in colt inainte de stradutza e o poarta mare de fier mergi colo si zoli e acolo e un baiat de nota zece.....
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE