Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 18-10-05, 02:47   #1
Kamicazze

Stage 2
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 61
Default Etapa a 4-a Ko Racing! 23Oct2005 AER Cj.

KO Racing recidivează cu o nouă “expoziţie” de cai putere. De data aceasta evenimentul va cuprinde pe lângă palpitantele “liniuţe” şi o serie de curse de karturi. Cursele de duminică, 23 octombrie vor fi prefaţate sâmbătă de o caravană. Aceasta - formată dintr-o maşină de teren echipată cu sistem de sonorizare, patru motociclete, trei maşini tunate şi nelipsitele animatoare - va traversa oraşul, anunţând evenimentul de pe Aeroport.
Evenimentul principal, care va avea loc duminică 23 octombrie, se va desfăşura pe pistele Aeroportului Internaţional Cluj Napoca. Înscrierile pentru cursele moto şi auto se vor efectua între ora 11 şi 12.30 în parcarea Aeroportului(actele necesareermis de conducere sau dovada valabila, talon autovehicol, asigurara obligatorie), publicul având acces începând cu ora 12 pe la intrarea secundară a Aeroportului. Evenimentul va consta în trei curse de karturi (VIP, piloţi de raliuri şi presă), o cursă “tehnică” pentru secţiunea moto şi binecunoscutele deja liniuţe, atât pentru motociclete, cât şi pentru maşini.
La secţiunea VIP vor îmblânzii caii putere ai karturilor Marius Nicoară (preşedintele Consiliului Judeţean), primarul Emil Boc, comisarul şef Toma Rus (directorul Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Cluj), comisarul Ioan Păcurar (şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj), Liviu Miclăuş (directorul RA Victoria), David Ciceo (directorul Aeroportului Cluj Napoca) şi, supriză, Rocky din Carpaţi Ionuţ Iftimoaie, binecunoscutul luptător de K-1.
În ceea ce priveşte secţiunea “piloţi de raliuri” numele grele sunt prezente şi aici. Astfel, se vor da cu kartul Bogdan Marişca, liderul clasamentului general al Campionatului Naţional de Raliuri, Daniel Ungur, Horaţiu Savu, George Morar şi este asteptată şi prezenţa lui Titi Aur şi Mihai Leu.
După aceste curse de karturi se va trece la cursele moto, care, pentru început se vor desfăşura pe un circuit tehnic. Apoi, de la ora 17.00 se va intra pe pista principală a Aeroportului, unde se vor susţine cursele de viteză (400 metri linie dreaptă) pe categorii de cilindree, la motociclete şi maşini. Evenimentul va fi bineînţeles “încălzit” de animatoare, prezenţe care au devenit obişnuite când e vorba de cai putere, fie că vorbim de curse sau prezentări.
Kamicazze is offline  
Old 19-10-05, 00:31   #2
daflyer_oradea

Stage 5
 
daflyer_oradea's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,901
Default

Eu voi fi cu siguranta acolo!
Sunt nevoit nu pot sa pierd asa ceva.
Cine mai este doritor?
daflyer_oradea is offline  
Old 28-10-05, 05:45   #3
Laju
Cluj Street Racing Member

Stage 5
 
Laju's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 450
Default

Nu va mai obositi cu reclama la koracing....faceti clujul de ***
Laju is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -