Pe vremea Raposatului, trei cersatori:
Pleaca primu (sanatos) vine dupa vreo trei zile intr-un Mertzan. Uimire...
-Ba, zice-al doilea (sanatos) de unde ai asta ma ???
-Uite ma. M-am suit p-un bloc pe unde trecea Ceausescu si am aruncat o caramida. I-am zis sa se fereasca si mi-a dat mertzanu.
Pleaca shi asta, dupa vreo 8 zile vine si el intr-un diablo.
Al treilea (balbait) pleaca shi el. Se suie pe bloc, ia caramida, shi striga :
-Ba.. ba.. ba.. ba.. ba... ve.. ve.. zzz.. i.. llaa, ptu la lovit.
*
Un orb si un balbait mergeau pe munte. Orbul care mergea in fata se indrepta vertiginos spre o prapastie. Balbaitul il vede si zice :
-Bbba , ppppprrraaaappaaasst... lasa
*
Micul indian il intreaba pe seful de trib:
\"Mare Saman, cum dai tu numele copiilor care se nasc in tribul nostru?\".
Seful de trib raspunde:
\"Fiule, dupa ce femeia naste, ies din cort si dupa primul lucru pe care il vad, dau numele copilului. Asa au ajuns fratii tai sa se numeasca Rasarit De Soare, Nor Intunecat, Stea Cazatoare... Dar tu de ce ma intrebi asemenea lucruri mai Doi Caini Care Se F*t?
*
Conferinta la care participa 3 berze. Una intreaba:
-Ce ati mai facut zilele astea ??
Prima barza:
-Eu am adus pe lume 2 gemeni dragutzi!
A doua barza:
-Eu am adus pe lume niste tripleti!
A treia barza:
-Eu am speriat 2 studenti!!
*
:Era Bula si intra la taicasu in sufragerie...
Taicasu facea laba si Bula la intrebat ce face el acolo la care tatal a zis :
- Uite Bula ma joc cu ratusca la care Bula se mira...
Dupa o ora tasu vede ca iese fum de la Bula din camera. Disperat se duce sa vada ce face Bula :
- Bula la ce ai dat foc ??
La care Bula spune :
- Pai uite tata m-am jucat si eu cu ratusca mea si a inceput sa ma scuipe si m-am enervat si i-am taiat capul,i-am spart ouale si i-am dat foc la cuib !!
*
I:Care e cel mai bun babysitter care il poti avea?
R:Un pitbull...
*
Doi mincinosi stateau de vorba.Printre altele:
-Auzi,ma?Bunica mea, saraca, e asa de mica, ca trebuie sa se urce pe scara atunci cand aprinde focul de la aragaz....
-Eeee!Bunica ta e mare...!A mea e asa de mica, ca trebuie sa se urce pe scaun atunci cand spala pe jos!
*
La ginecolog:
- Ei bine, doamna, zise ginecologul ridicandu-se, pot sa va dau o veste buna!
- Nu sunt doamna, dle doctor, ci domnisoara.
- Atunci, domnisoara, trebuie sa va dau o veste rea.
*
O adolescenta merge la farmacie si zice :
- Dati-mi va rog un prezervativ !!
Farmacista :
- Dar ce sa faci tu cu prezervativul cind nici laptele la gura nu ti sa uscat !!
Fata :
- Dar de unde sti tu ca asta ii lapte !!
*
Intorcandu-se de la coasa, cu caruta plina, Vasile isi mana de zor calul. In faptul serii fiind isi biciuia bidiviul din ce in ce mai tare. La un moment dat, satul de atata cotonogeala, calul se opreste in drum, se intoarce catre Vasile, si cu o privire plina de expresivitate ii spune:
-Mai Vasile, da-o ma-n aia ma-sii de treaba! Dai in mine ca intr-o vita. Nu te gandesti ca sunt si eu din carne, ca simt fiecare lovitura si sufar enorm. Ce dracu'ma Vasile...
Auzindu-si calul vorbind, ingrozit, Vasile arunca haturile din maini si o rupse la fuga peste fanete livid la fata. Credinciosul lui caine ii urma indeaproape. La un moment dat, obosit, Vasile se opri si se aseza pe o piatra. La scurt timp sosi si cainele care, gafaind, ii spuse:
-Ba Vasile, sa fiu al dracului, ce m-a speriat calul ala cand a inceput sa vorbeasca
*