Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 24-02-08, 12:15   #1
Fixius

Stage 5

Fixius's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]
[MERCEDES]
[VW]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default 4Tuning si copii la oradeea

Quote:
Originally Posted by Gratzian View Post
Originally Posted by Gratzian View Post
Castigatorul premiului de anul trecut, DELOC mediatizat, a fost MKE, user pe forum, care a participat la vanzarea materialelor promotionale, a vazut ca am suplimentat fondurile obtinute, a ales el insusi destinatia, un camin de copii orfani si bolnavi de sida, a cumparat el, alimente si cadouri, a incarcat si tot ce am strans noi, jucarii, imbracaminte, a fost si le-a dus...
Povestea nu a fost mediatizata, nu cred ca MKE avea nevoie de asta, el a castigat premiul de care spuneam, bucuria de a face o bucurie altora.
Multumim MKE, si tuturor celor care au contribuit la actiunea asta.

anul asta, sa facem mai mult, sa facem cat mai mult
repet:
nu este o bucurie mai mare decat sa faci bucurie altora.
daca ne mandrim cu masinile noastre, sa ne gandim si la cei pentru care un pachet de biscuiti e la fel cum e o pereche de jante pentru noi.

E minunat 4TuningDAYS, hai sa facem ca ocazia asta sa fie o bucurie si pentru altii.
vom organiza un punct de donatii, si sigur vor exista cativa useri care sa castige premiul acesta.

4TuningDAYS nu e numai o expozitie, e un eveniment de comunitate.
Daca se pot face curse, tuning, chefuri, in comunitate, putem si sa facem un pic de bine.
Va multumesc..

Cu ocazia 4TuningDAYS organizat la Bucuresti pe data de 15 16 Martie la romexpo, s-a hotarat ca sa se organizeze o cheta (donatii) de bunuri pentru cei nevoiasi...

IN vederea colectarii bunurilor, pe zona oradeea si Cluj puteti lua legatura cu mine:

tel: 0743.731.789
mess: maxhoue6666
mail: [email protected]