Ups.. ai intarziat putin, cred.. nu stiam ca nu ai user pe forumul WSR.. acolo s-au discutat deja de cateva saptamani detalii de genul asta.. Iar banii de cazare au fost stransi deja, si din cate stiu a fost dat avansul pentru rezervari.. Dar las sa te lamureasca BOSS-ii
__________________ R o a d R u n n e r s - Never take sides against the family D r a g R a c i n g . r o
hrrr ... pe cand am ajuns si eu sa citesc pe forumu`l de la wsr .. am aflat ca merge toata oradea si uite cum am ramas pe dinafara ( cu, cazarea ) .
Yamaha Raptor 700r SE 2007 - sold
Yamaha Blaster YFS200r quad 2003 - de vanzare - https://forum.4tuning.ro/475-vanzari-...ster-quad.html
Hehehe.. haz de necaz.. pacat ca ati ramas fara locuri, era frumos sa fie toata ceata impreuna..
Gata, nu mai vreau sa ma gandesc, ma ia cu lacrimi cand imi aduc aminte ca am 2 examene.. 30 - 31 martie..
Member of: [Moderators] [X-Team Racing Club] [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [4Rally]
Re: Discutii Despre 4tuning Day
pt baietii cu care m-am cunoscut in oradea .....credeam ca o sa ne vedem la 4 tuning day .......dar din pacate partea financiara nu ma auta deloc .....nu cred ca mai ajung ....asta e ....daca nu plec din tara ne vedem la mare ....
BAFTA!