Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 01-01-07, 12:22   #16
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]
Default Re: Provocari.

Quote:
Originally Posted by joe_infect View Post
am incercat sa fac primul pas.... cu tine am vb sandule stii despre ce e vb ia mai stam jos in primele zile a anului sa vb toti fara conflicte si creturi ... ce ziceti?
sunt total deacord si daca va iesi ceea ce ne planuim vom fi destui de ''puternici'' ca undei unu nui putere unde-s 2 puterea creste in scurt si finalul finalului daca incepem ceva nou si in fortza o facem in asa fel sa nu fie remuscari din nici un punct de vedere...io zic ca si zozo se va baga cu noi dfoar tre sa ne aqscultam toti ''mofturile'' ...al meu moft este unul singur : daca facem ceva nou si comun atunci trebuie un nume o sigla noua acelui domeniu nu ne atasam de sigla nimanui ci atunci cand mergi la o ''lupta'' mergem reinoiti si total no name pentru inceput ...daca tii la sigla ta nu cred ca ajungem la numitor comun si aceasta e de inteles doar tre sa fii deacord !!!!!!

zozo eu te stiu de cand eram micutz de 17 ani deci acu 13 ani si stiu cate si cate merite ai avut si cate realizari si cate fantezii prezentate dar tre sa recunosti un lucru..uite singuru exemplu in ceea ce iti zic eu ca nu duci pana-n capat de exemplu nelu tapiteru nu cred ca esti de comparat cu ceea ce poate el si ceea ce poate el realiza in domeniu tapiterii...simplu exemplu scaunele mele din polo asa de tzapene mai erau si dupa 3 ani ca si noi si pielea si cusaturile tot statea frumos mulat dupa ce a stat o juma de romanie in masina sa isi faca poze stii bine ca un om in ceea ce face in fiecare zi in aceea se corecteaza pe zi ce trece tu faci poate o tapiterie din an in an sau cand e nevoie dar nu zilnic si masini de epoca ce face nelu sa fim seriosi .....zozo parerea mea e cum zicea si mr.g. si tu semeni cu ervin si aveti aceeasi domeniu dar fiecare isi dezvolta cum poate acest bussines,diferenta intre tine si ervin e ca tu zozo stii sa le mai si faci in felul tau mai deosebite nu monotone cum e tuningul de azi iarasi ervin stie sa cucereasca lumea in asi face mesina deosebita in stilul lui...fiecare isi are farmecu si publicitatea lui si voi sunteti ambi oradeni nu sunteti concurete ....de exemplu eu pe tine zozo nu te consider concurenta ca tu faci de toate si nu esti axat doar si doar pe muzica si in principiu si daca ai fi axat pe muzica pana cantzi cu mnc nu ai valoare la nivelul tau nu m-as mai chinui cu asemenea ''jucarii'' ...tu daca tii minte numa un difuzor ai schimbat si ai lovit cu el ca si cu aproape toate mnc-urile si cu o singura baterie nu cu 6 vezi aici e diferentza....

la multi ani tuturor!!!!

AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 01-01-07, 16:41   #17
cucuci

Stage 2

hai sa ma bag si eu in seama ca prostu ... zozo si ervin toata stima pentru munca voastra ... acest versus e intr`un fel un lucru bun ca amandoi veti fi motivati sa dati ceea ce e mai bun din voi ... dar nenea zozo daca ervin ar plati zecile de milioane pe luna catre stat cum platesti tu banuiesc ca nu ai mai avea nimic de comentat? ... ce conteaza modul cum lucreaza el? conteaza rezultatul ... de ex unii ara pamantul cu caii altii cu tractorul ... da ce ma`ntereseaza pe mine din moment ce e arat? da`o incolo de treaba ...
hai la multi ani la amandoi si la cat mai multe masini tunate.
mentionez ca nu va stiu personal pe niciunul deci nu tin partea nimanui.
cucuci is offline   Reply With Quote
Old 01-01-07, 18:30   #18
margineanu ovidiu

Stage 5

margineanu ovidiu's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by cucuci View Post
hai sa ma bag si eu in seama ca prostu ... zozo si ervin toata stima pentru munca voastra ... acest versus e intr`un fel un lucru bun ca amandoi veti fi motivati sa dati ceea ce e mai bun din voi ... dar nenea zozo daca ervin ar plati zecile de milioane pe luna catre stat cum platesti tu banuiesc ca nu ai mai avea nimic de comentat? ... ce conteaza modul cum lucreaza el? conteaza rezultatul ... de ex unii ara pamantul cu caii altii cu tractorul ... da ce ma`ntereseaza pe mine din moment ce e arat? da`o incolo de treaba ...
ce-mi place,un om pe gustul meu, ce conteaza cu ce ari important e sa iasa ceva din pamantul ala,nota 10 de la mine.ha ha
margineanu ovidiu is offline   Reply With Quote
Old 01-01-07, 19:04   #19
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

--------------------------------------------------------------------------------

cam aici e un pic de adevar,si daca il laudati ia lasatil sa arate si sa dea tot cei mai bun din el. ce e ceva corect.ptr acea sant provocarile.

MR.G daca ai asa gurita mare si esti bun la ceva (orcice) astept si de la tine o provocare.
provocarile nu duc la rau,cearta, ci la dezvoltarea tuningului si sa arate la toata lumea de ce e instare.
am auzit multe vorbe ca eu nu ma pricep prea bine la orice,ia sa vedem are lumea dreptate sau nu, si acest lucru se poate realiza cu niste provocari.

nu o luati in nume de rau, dar eu jur cu mana pe inima ca nu am cu nimeni nimic nu consider pe nimeni concurenta,dar urasc cand lumea minte si se da grande cu ce nu exista .

mai sant 9 zile sa vedem ce se va intampla.ca eu nu dau inapoi.

-----------------------------------------------------------------------
PYMP MY RIDE ROMANIA BY DR.ZOZO TEL 0752358548
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/78434-ford-cougar-1973-tuning.html
DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 01-01-07, 20:46   #20
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

bafta la amandoi ....asa sa ma bag si yo in seama
BIG_mafia is offline   Reply With Quote
Old 02-01-07, 00:01   #21
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

e liber thread-ul ptr toata lumea care vor sa-si spuna punctul de vedere.
Old 02-01-07, 01:05   #22
Yackone
Peugeot Driver

Stage 5

Yackone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[PEUGEOT]
[4Rally]
[Design Team]
[SKODA]
[VW]

daca tot vreti sa faceti un versus sa vedeti care-i mai bun... parerea mea ca ar trebui facut in felul urmator...luati o masina identica...buget limitat...timp limitat...fiecare o face cum stie el mai bine...si s-a rezolvat problema
Old 02-01-07, 03:20   #23
protuning

Stage 5

protuning's Avatar

baieti-baieti.In loc sa va faceti atatea autoaprecieri si sa va atrageti atentia asupra voastra mai bine ati lasa oamenii sa observe singuri diferenta.Eu zic ca va duce disperarea pentru renume pe amandoi!!!!zozo recunosc ca faci lucruri interesante dar faci prea mult tam-tam !!!!!fara suparare dar si numele de DR.ZOZO mi se pare de prost gust!!ajungea doar ZOZO !nu stiu daca intelegi despre ce vorbesc.
cat despre ERVIN faza cu proiectatul cu schite ....etc.Chiar as vrea sa vad ce schite sau facut pt interiorul ala la care sa retapitat in alta culoare si sa vopsit cateva plastice fara sa se schimbe liniile de design.inafara de scrisurile alea de CRAZY ce strica aspectul!!!si as fi fost curios sa vad schitele pt exterior daca masina e facuta intradevar dupa designul lui ervin.din pacate pt mine ramane la valoarea unui pasionat care stie cat de cat ce si de unde sa cumpere,fara sa dea doavada de talent!
sunt sigur ca i-mi veti sari in cap dar probabil daca nu era acest trend ieftin la care mi sa cerut parerea toate mentionate mai sus nu si-ar fi avut rostul!
P.S.HAI SA NU NE LAUDAM ATAT!!!!!!SI SA LASAM PE ALTII SA DEA CALIFICATIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by protuning; 02-01-07 at 03:22.
protuning is offline   Reply With Quote
Old 02-01-07, 11:12   #24
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]
Talking Re: Provocari.

Quote:
Originally Posted by Yackone View Post
daca tot vreti sa faceti un versus sa vedeti care-i mai bun... parerea mea ca ar trebui facut in felul urmator...luati o masina identica...buget limitat...timp limitat...fiecare o face cum stie el mai bine...si s-a rezolvat problema
da , chiar ar fi o treaba.... oare ce ar iesi...
joe_infect is offline   Reply With Quote
Old 02-01-07, 11:18   #25
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Zic ca cei din Oradea stiu mai bine care e situatia , dar sunt multi care mai fac un adaos prin a aduce o masina la unii la altii , Protuning banuiesc ca si tu ai din astia chiar si in Oradea si nu ti-ar conveni daca si-ar pune sigla pe el si chiar nu toata lumea are imdemanarea necesara sa faca de toate . Schitele la care se fac referire chiar m-ar interesa si pe mine deoarece tot ce am vazut exterioare era strict realizat dupa matrite deja existente , combinatia elementelor intr-un mod oarecare ce denota o aranjare originala a elementelor ar suna altfel . Oricum nu poti opri un fenomen ce exista , desi acum cand am citit intreaga poveste mi s-a parut interesant sa vad un film sa nu ne uitam doar la Pimp My Ride pe MTV sa vedem si la noi , chiar poate si ies ceva bani de pe urma tiparirii DVDurilor si le puteti da iar o lovitura in aprilie prin vanzare lor .
P.S. Protuning - probabil cunosti expresia din Noul Testament " Sa dea in mine primul ce nu are nici un pacat"

Last edited by horguemtuning; 02-01-07 at 11:23.
horguemtuning is offline   Reply With Quote
Old 02-01-07, 11:48   #26
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

Cel mai bine zic e ca sa va concentrati cu totii sa faceti masini ce vor reprezenta Oradea cu cinste conform renumelui ce si-a castigat acest oras si aceasta comunitate in anii trecuti si zic ca daca ne ajutam reciproc acordand respectul cuvenit colaboratorilor nu este un mare pacat pentru ca avem cu totii plusuri si minusuri !
Old 02-01-07, 18:09   #27
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

ptr PROTUNING,ptr cultura ta generala,avand in vedere ca nu ma cunosti prea bine sa-u deloc numele de DR. mi la-u dat prieteni vazand ce lucruri fac,si auzind cativa prieteni in scurt timp ma strigau DOMNUL DOCTOR.. si asa am ramas dr.zozo.AI INTELES. si nu la-m primit degeaba.poate iti vei da seama pe parcurs.

iar in legatura cu ervin ai avut totala dreptate.de acea lam provocat ca afirma tot feluri de lucruri care nu el lea realizat si conceput.cred ca inteleti.nici tie nu ti-ar conveni o bara de-a ta personalizata de tine sa apara la altul sub numele lui.e,vezi cam astea sant problemele .
iar ptr asta tre sa dovedeasca ca e asa cum zice el,nu cum zic eu.

iar aicea nu e vorba de reclama sau de prestigiu,eu cred ca am destul renume in domeniu, este vorba despre un simplu versus.si acesta tre sa aiba loc
VIATA E MAI COLORATA UNEORI.
Old 02-01-07, 18:41   #28
horguemtuning

Stage 5

horguemtuning's Avatar

haideti ma face video , apoi discutam cu TVurile sa le vindem licenta Pimp My Ride Romania , ce p... mea , poate ajungem si noi la atatea episoade ca aia , doar bani si buget sa fie destul de la sponsori ! Chiar mi-ar place sa vad DVDul respectiv deja ma duc sa fac si popcorni pentru film .

Last edited by horguemtuning; 02-01-07 at 18:44.
Old 02-01-07, 19:22   #29
SoundIdentity

Stage 5

SoundIdentity's Avatar

Member of:
[Moderators]
[VW]

zozo zozo !!!tu vrei sa demonstrezi ceva? io zic gata si nu va mai terorizati aicea fiecare face ce stie cum stie si ce stie..mai vopsim una alta mai tapitam una alta mai cablam modelam stricam caa asta e tuningu..daca toate ar fi reusite unde ar fi acel termen de concurenta?numeni nu e perfect si toti avem de invatat si peste 30 de ani ca timpurile se schimba si moda se schimba si ea oricum eu personal cu ric si dupa cum am discutat azi cu ervin vom participa mult si international in ungaria si poate fac o lipeala cu niste austrieci si acolo chiar nu ne cunoaste nimeni mergem anonimi wsr?cine sunt si acestia? sa vedem daca aclo suntem apreciati inseamna ca tot stim ceva ce ziceti mai bine ne unim si mergem impreuna? e mai coool decat sa tot pulsam topicu asta...amandoi aveti valori ca stiti ceea ce multi alti nu stiu iar pe acest topic toti stim cate ceva si vedem defectele noastre ...dar mai sus zicea cineva un adevar adevarat nu e tot una cu ce ari pamantul?ba cu cal ba cu tractor?important e sa fie arat cum vrea stapanu! demonstratii superficiale nu isi au rostul parerea mea ca acolo doar de renume ar fi vorba treaba voastra de3 continuati discutia aici dar daca observati incep criticile din alte directi si poate tre sa relupti mult pentru un nume deja format paaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
SoundIdentity is offline   Reply With Quote
Old 02-01-07, 19:56   #30
protuning

Stage 5

protuning's Avatar

Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO View Post
ptr PROTUNING,ptr cultura ta generala,avand in vedere ca nu ma cunosti prea bine sa-u deloc numele de DR. mi la-u dat prieteni vazand ce lucruri fac,si auzind cativa prieteni in scurt timp ma strigau DOMNUL DOCTOR.. si asa am ramas dr.zozo.AI INTELES. si nu la-m primit degeaba.poate iti vei da seama pe parcurs.

iar in legatura cu ervin ai avut totala dreptate.de acea lam provocat ca afirma tot feluri de lucruri care nu el lea realizat si conceput.cred ca inteleti.nici tie nu ti-ar conveni o bara de-a ta personalizata de tine sa apara la altul sub numele lui.e,vezi cam astea sant problemele .
iar ptr asta tre sa dovedeasca ca e asa cum zice el,nu cum zic eu.

iar aicea nu e vorba de reclama sau de prestigiu,eu cred ca am destul renume in domeniu, este vorba despre un simplu versus.si acesta tre sa aiba loc
VIATA E MAI COLORATA UNEORI.
DR.ZOZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cu numele de DOCTOR tot nu mai convins pt ca pana la urma tu te semnezi cu numele asta si lumea il stie doar de la tine!!!!!!!!!!!te rog citeste doar aroganta cu care i-mi raspunzi sunt sigur ca pt tine ti se pare ceva normal !!!eu despre asta vorbesc aroganta aia nu da nota de respect si judecata.
Credema ca stiu cate una alta despre tine si apreciez cea ce faci desi inafara de interioarele deosebite facute de tine nu ma poti uimi pt ca in rest nici paintul nici exteriorul exagerat nu e pe gustul meu!!dar!!!!!!!!!apreciez ca vrei sa le faci pe toate dar sa stii ca nu poti calarii mai multi cai deodata!!!
RESPECT!
protuning is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -