Poate unii dintre voi stiti, altii nu. De 2 luni de zile lucrez la un nou proiect care se vrea a deveni ...... deocamdata este secret, dar totul se va afla in curand.
Desi avem un plan de marketing bine definit pentru urmatoarea perioada,am hotarat sa spunem un NU hotarat marketingului obisnuit si inainte de a incepe campania de promovare , ne-am gandit ca este un moment oportun pentru a oferi o mana de ajutor in preajma sarbatorilor. Astfel, in colaborare cu fundatia Down, OradeaLife prezinta campania... " O cutie pentru un zambet".
In ce consta aceasta campanie ? Este foarte simplu!
1. Se ia o cutie de pantofi. Am ales cutia de pantofi pentru ca este un lucru banal care se regaseste in majoritatea caselor.
2. Puneti in cutie dulciuri, jucarii sau alte obiecte care pot aduce fericirea unui copil.
3. Sunati-ne la unul din numerele de telefon afisate pe poster iar noi va vom furniza informatiile cu privire la locul unde se vor strange aceste cadouri.
Haideti sa intindem o mana de ajutor. Nici un brad din lume nu trebuie sa fie GOL de Craciun!
Detaliile campaniei le puteti citi si pe site-ul
www.OradeaLife.ro . Mentionam ca pentru moment bannerul campaniei este singurul punct de interes vizualizabil pe site, astfel incat intrebarea "Ce este OradeaLife? "isi va gasi raspunsul doar in momentul lansarii!
Am 1000 de postere A3 de pus in oras. Cei care au posibilitatea, i-as ruga sa puna postere in locuri cat mai variate ( La locul de munca, in scoala facultate, scara e bloc, pe masina etc) . Voi aduce diseara postere cu mine pentru cine doreste
Multumesc